Χαχαχα....
Ειμαστε απατεωνες αλλα οταν μας το λενε μας πειραζει.....
Πως λεμε ειπαν της πουτανας οτι γαμιεται και στραβωσε!!!
Ετσι ενα πραγμα...
Πότε θα ζητήσει τις αποζημιώσεις από τη Γερμανία ο Γιωργάκης άραγε ...
Πότε θα ζητήσει τις αποζημιώσεις από τη Γερμανία ο Γιωργάκης άραγε ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο,τι και να λεμε...... εχουν δικιο.... δυστυχως....
ειμαστε "απατεωνες".... οχι ο καθένας ξεχωριστα αλλα ΟΛΟΙ μαζι με το να παραποιει η όποια κυβερνηση μας τα οικονομικα στοιχεια ενος κρατους μπροστα στους Ευρωπαιους εταιρους....
ας τα λουστουμε δυστυχως..........
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Όχι περισσότερο από τις τράπεζές τους που μας γ. μια ζωήΑρχικά δημιουργήθηκε από MG
ειμαστε "απατεωνες".... οχι ο καθένας ξεχωριστα αλλα ΟΛΟΙ μαζι
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο συνονόματε.. δυστυχώς..Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
ο,τι και να λεμε...... εχουν δικιο.... δυστυχως....
Εδώ διαφωνώ, το ότι δεν πήραμε τα συμπράγκαλά μας να φύγουμε απ'το μπουρδέλο (ας μου επιτραπεί η λέξη αλλά μόνο αυτό μου βγαίνει) δεν μας κάνει αυτόματα και συνένοχους στο έγκλημα.. ακόμα κι αν τα λουζόμαστε παρέα με τα τσογλάνια έχουμε κάτι περισσότερο από αυτά. Συνείδηση καθαρή.Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
ειμαστε "απατεωνες".... οχι ο καθένας ξεχωριστα αλλα ΟΛΟΙ μαζι με το να παραποιει η όποια κυβερνηση μας τα οικονομικα στοιχεια ενος κρατους μπροστα στους Ευρωπαιους εταιρους....
ας τα λουστουμε δυστυχως..........![]()
![]()
Είμαστε απατεώνες (δηλ όσοι χειρίστηκαν τα οικονομικά αυτής της χώρας και κυβέρνησαν αυτη την χώρα τα 35 τελευταία χρονια) αλλα το φωτοσοπ καθως και τα κείμενα εντος του περιοδικού δεν συμβαδίζουν με την κουλτούρα και τον πολιτισμό των Γερμανών.Περαν τούτου είμαστε καλοί πελάτες της Γερμανικής βιομηχανίας όποτε πολλά κλεμμένα επιστρέφουν στην Γερμανία και τέτοια επίθεση αδικεί την Ελλάδα καθώς δεν ειναι ολοι οι Ελληνες άξιοι αυτών των χαρακτηρισμών.
ρε μοντς.... μπορω να βρισω??? (αμα θελετε τα σβηνετε μετα)
ε?
Γιατι οπως ελεγε και η παλια διαφημηση του Nesquik:Εχω μια πελωωωωρια λαχταρα.....
Και φυσικα δεν θα βρισω του Γερμανους αλλα τους μαλακες τους δικους μας
Ρε κοπανοι... ρε μαλακες ρε γα****** ολοι σας ξερετε ποιοι, πως και απο που τα επιαναν... τουμπεκι ψιλοκομενο... παλι εξεταστικες, με κανενα πορισμα, καμια ποινη τιποτα και φιλικα χτυπηματα στην πλατη... πεοπαλινδρομιση κανονικη λεμε...
Παει στο διαολο... δε γα*****ι τι ειχαμε τι χασαμε....
Αυτο που με εκανε να τα παρω στην κρανα ειναι οι μαλακισμενες αποφασεις και η αδυναμια μας να παρουμε την κατασταση στα χερια μας... ή εστω να μην ειμαστε νεροβραστοι, μαλακοκαυληδες και υποδουλοι...
- Φιλε εκανες μαλακια?
- Ναι... Θα...θα πληρωσω..
- Οχι.... θα πληρωσεις ετσι οπως θελουμε ΕΜΕΙΣ!
- Μμμ καλα
- Και ακου... θα ξαναψωνισεις απο εμας..
- Α! ΟΚ
- Και τις τιμες που θελουμε.
- Ναι... τιποτε αλλο?
- Ναι... και γραμμενο θα σε εχουμε... στα τεφτερια μας οποτε μην κανεις καμια μαλακια και πας αλλου... Θα σε διωξουμε απο το σπιτι που σου νοικιαζουμε....
- ΟΚ Ευχαριστω πολυ. (υποκλισεις και τετοια....)
Γιατι αμα ειχαμε ειχαμε εναν αρχιδατο πρωθυπουργο ο οποιος να σκιζει κωλους, να ξερναει φλογες, να παιρνει κεφαλια να τους γραψει ολους στα αρχιδια του ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι Ελληνες (μη σου πω και οι μεταναστες) μαζι του θα ηταν... Μονο και μονο γιατι μας εθιξαν... μονο και μονο επειδη μας ειπαν οτι ειμαστε τεμπεληδες και απατεωνες (οχι οτι δεν ειμαστε..ειμαστε και παραειμαστε αλλα μονο μεταξι μας), μονο και μονο να τους δειξουμε οτι ακομα και οταν μας βαρανε ολοι, εμας συνεχιζει και μας σηκωνεται... γιατι ετσι μας αρεσει.
Και συνεχιζω...
Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ πηγατε και υποσχεθηκατε οτι θα ξαναψωνισουμε απο αυτους? Γιατι?
Επειδη εχουμε ελευθερη οικονομια? Τα @@ μου εχουμε... παλιοκαραγκιοζηδες... Αν ειχαμε ελευθερη οικονομια θα ψωνιζαμε απο τους Κινεζους ή τους Λιβιους... Αϊ στο διαολο...
Και καλα ολα αυτα... μας βριζουν και απο πανω
Οκ το δεχομαι.... αλλα μην γλυφεις εκει που φτυνεις, δεν ειναι σωστο
ουτε να χεζεις εκει που τρως... ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ.... θες εξοπλισμους... ψαξε, ρωτα, ερευνα.. οχι γουρουνι στο σακι...
Να σου πω και το αλλο... θα μας πηδηξουν που θα μας πηδηξουν, ε ας μας αφησουν και κατι στο κομοδινο... και αν δεν θελουν να αφησουν αυτοι δεν πειραξει.. υπαρχουν και αλλοι νταβατζηδες... ή φοβηθηκαν μην παρουμε τα υποβαθμισμενα ομολογα μας και παμε να τα πουλησουμε στους Αραβες.. τι τους νοιαζει, ε? δικα τους ειναι? Αλλα ξερω, ξερω... παιχνιδακια στην πλατουλα μας... με επιασε η μεση μου...
Επιτελους... ειμαι 33 χρονων και δεν εχω δει κανενα πουστη να τον χωνουν φυλακη. Εχω γνωστους που πεθαναν απο τον φοβο της Εφοριας... Δεν ξερω κανενα απο τους ξεπουλημενους να ιδρωνει το αυτι του μηπως γινει κατι εναντιον τους.... κανενα απο τους αλητες να πει εγω τα πηρα οκ! ολοι τον κωλο τους να ταπωσουν... Κανενα μαλλιοτραβηγμα ποτε θα δουμε? καμια μπουνια να πεφτει στην Ελληνικη Βουλη? Ε? Ποτε??? Ολοι καθαροι? Ολοι καθωσπρεπει? Ολοι διαφανοι? Τι γινεται ρε πουστη μου εδω?
παιδια sorry... δεν αντεχω αλλο.... τα ειπα εδω σε αδερφους, φιλους... ανθρωπους δικους μου... με καταλαβαινετε ετσι... ?
ευχαριστω...
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
τη συνηδηση μας την εχουμε καθαρη εμεις οι απλοι πολιτες.... τι καναμε αλλωστε εκτος απο το να δουλευουμε για την καθημερηνοτητα μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εδώ διαφωνώ, το ότι δεν πήραμε τα συμπράγκαλά μας να φύγουμε απ'το μπουρδέλο (ας μου επιτραπεί η λέξη αλλά μόνο αυτό μου βγαίνει) δεν μας κάνει αυτόματα και συνένοχους στο έγκλημα.. ακόμα κι αν τα λουζόμαστε παρέα με τα τσογλάνια έχουμε κάτι περισσότερο από αυτά. Συνείδηση καθαρή.![]()
![]()
αντε καμια φορα δεν παιρναμε αποδειξη.... οχι εσκεμενα αλλα γιατι δε μας ενοιαζε... τωρα ομως ολοι θελουμε να κανουμε κατι για την Ελλαδα...
αλλα μας πηραν χαμπαρι. Οι Ολλανδοι σε δημοσκοπηση την περασμενοι εβδομαδα το 65%+ (αν θυμαμαι καλα) θελουν την εξοδο της Ελλαδος απο την ΕΕ.
η συζυγος του Υπουργου οικονομιας μας, που ειναι Ολλανδη οικονομολογος, ειπε σε συνεντευξη της οτι το εθνικο μας σπορ ειναι η φοροδιαφυγη....
Οι Γερμανοι τωρα λενε αυτα για την κατασταση της χωρας μας....
αλλα κι εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε... τι? να Μποϋκοταρουμε τα γερμανικα προϊοντα? που τη βρηκαμε την καταναλωτικη συνηδηση? εδω δε τη βρηκαμε οταν το καρτελ για το γαλα ειχε στηθει για τα καλα....
αλλα μην ανησυχειτε.... ετσι κι αλλιως θα μας τα σκασουν παλι..... γιατι το να παμε ακλαφτοι στον πατο δεν το θελουν ουτε αυτοι.... κι εμεις θα γελαμε οτι τους τα πηραμε?![]()
τελος παντων.... εμεις να ειμαστε καλα... να κι ο Χαρδαβδελλας τωρα αφιερωνει την εκπομπη του στους Γερμανους..... παω να δω να γελασω....
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Άσχετα με το αν έχουν δίκιο η όχι (που έχουν), το Focus, είναι ένα περιοδικό. Δεν είναι ούτε η Γερμανική κυβέρνηση, ούτε ο Γερμανικός λαός.
Αν έβγαινε δηλαδή ένα δικό μας περιοδικό με ένα εξώφυλλο αντίστοιχο, προσβλήτικό ή χιουμοριστικό, όπως το βλέπει κανείς, για τη Γερμανία, νομίζετε ότι θα έδινε κανείς Γερμανός σημασία?
Τόσο μας κόβει και ασχολούμαστε εμείς όμως. Και μάλιστα επίσημα, με διαβήματα και τέτοιες παπαρίες.
Παπάρες ως συνήθως.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Γαματο το Focus, πολυ ευστοχη η φωτοσοπια!
Ειμαστε κλεφτες! Ψεματα λεει δηλαδη; όταν τρωγαμε ηταν καλα, τωρα θιχτηκε η εθνικη μας υπερηφανεια;
...και το γεγονος οτι για αντιπερισπασμο χρησιμοποιουμε τις αποζημιωσεις του β' παγκοσμιου πολεμου (τωρα τις θυμηθηκαμε τρομαρα μας...) αποδεικνυει ποσο τραγανο-μπαστουνοβλαχοι και κομπλεξικοι ειμαστε σαν λαος...
και ακομη και αν δεν εχεις φαει εσυ και εγω, εχουμε μεριδιο ευθυνης γιατι επιτρεψαμε να φανε...συνεργεια λογω μαλακιας ενα πραμα...
μου θυμιζουμε ωρες-ωρες τις πουτ@νες που το παιζουνε κυριες...
μποϊκοταζ στα Μερτσεντε και στα BMW ελληναρες...μας πηρανε χαμπαρι!
υ.γ. ελπιζω να αντιλαμβανεστε οτι αναφερομαι γενικα και οχι ειδικα...