Ισως να χεις και συ τα δίκια σου αφού δεν τον ξέρεις, αλλά αφού έβαλε ολόκληρη σειρά emoticon απο κάτω έπρεπε να τον καταλάβεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
Και πως θα καταλαβουμε το χιουμορ του ρε sapila?
Γνωριζομαστε κι απο χθες; Λιγο τακτ παραπανω δε βλαπτει... Γιατι εσυ ξερεις ποιος ειμαι ή εγω ξερω ποιος είσαι; ΑΛΛΟ ομως ειναι το δικο σου το υφος και ΑΛΛΟ το δικο του.... οκ? καταλαβες νομιζω... με σενα π.χ. μπορω να συζητησω (νομιζω, ετσι φαινεται). Μ'αυτον που ξεκιναει κατευθειαν οτι λεμε ΜΠΟΥΡΔΕΣ;;;; Ωραια αισθηση του χιουμορ... Και τεσπα..., ας ελειπε το βιντεακι... και το παραδειγμα του ταξιδιου στην ευρωπη...τι θελει να μας δειξει... ο ταξιδιαρης!
Αν με ηξερες θα καταλαβαινες αν ειμαι κολλημενος... και αν εχω καμια μυγα να κουβαλαω...
Χιουμοριστας!![]()
Με σενα ολα οκ, σε εχω παρακολουθησει και αλλου...![]()
![]()
![]()
Ειναι που τον εχω γνωρίσει κι ετσι μπήκα στην μέση.
Φαντάσου οτι μένει στην Ολλανδία, κατεβαίνει Ελλάδα κάθε χρόνο με την μηχανή, αλλά την τελευταία φορά δεν κατέβηκε με το ZZR γιατι δεν εχει λέει πλάκα, ειναι πολύ εύκολο.
Κι ετσι κατέβηκε με το γυμνό τέρας Yamaha ΜΤ01 που εχει επίσης. :rotflmao:![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να ειχε πρόθεση να το παίξει ξερόλας, απλά τον πήρες στα σοβαρά και στράβωσες!
Τελος της παρεξήγησης.![]()
Oσο για τους άλλους πλοιοκτήτες, dirt και rein, τι να πω, ξεκινάτε να φρενάρετε απο τωρα!!![]()
![]()