Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 148

Θέμα: Απορια για τα Chopper................

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Ενα Augusta σε 7-8 χρόννια θα πουλιέται το ένα δέκατο της σημερινής του αξίας (βλέπε Τuono). Ενα Harley πάνω απο τα μισά. Το πρώτο θα είναι ξεπερασμένο για αυτό που είναι, και πολύ ασύμφορο να το κυκλοφορείς, τα άλλα λάδια μπουζί και δρόμο. Και για κάποιους σημασία έχει να βρίσκεσε στον δρόμο πάντα....

Και τέλος δεν είναι οι Harley.

[spam mode] Honda Fury [/spam mode] (20 σελίδες) (Θέλωωωωωωωωωωωωωωωωω)

Οι Harley τι κατηγορια ειναι αν οχι chopper...??
    Και αυτο με τη μεταπωλητικη αξια δεν συναδει με τα λεγομενα περι αγορας βαση συναισθηματος ,που προσπαθειτε να μας κανετε να καταλαβουμε (γιατι πιιστευω πως κι αλλα ατομα ενστερνιζονται την αποψη μου σε αυτο το θεμα).....

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
    ΑΥΤΟ ακριβως περιμενα οτι θα μου απαντησει καποιος.....

Ειναι αυτο που λεει και ο φιλος απο πανω....Με τη φιλοσοφια του 'αυτο που γουσταρω ' φευγουν τοσες χιλιαδες ευρω(μην ξεχνατε οτι ορισμενα πλησιαζουν τα 1000000δρχ :hypnotize :hypnotize :hypnotize )....

Δηλαδη σαν 'οπαδος' των εν λογω μηχανων ,μου λες πως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να σκασεις τοσα λεφτα σε κατι που το μονο που προσφερει ειναι η 'Μαγεια'......
    Καλη η μαγεια φιλε μου δεν λεω ,και στη μηχανη ειναι το πρωτο που μετραει αλλα πιστευω οτι σε αυτο το σημειο κατανταει κοροιδια,χωρις να θελω να προσβαλω καποιον........
    ΔΕΝ είμαι οπαδός αυτών των μηχανών, απλά σου λέω ότι αγοράζεις κάτι που γουστάρεις. Ο λόγος που το γουστάρεις; Ε, περί ορέξεως...
    Άλλωστε αν το καλοεξετάσεις, πόσα μηχανάκια κυκλοφορούν που κάποιοι θεωρούν κοροιδία να τα αγοράσουν;
    Μπορώ να σου αραδιάσω τώρα 10 διαφορετικούς λόγους για το... παρτάλι σου, να δεις πόσο κορόιδο πιάστηκες και συ αντίστοιχα μπορείς να πεις για το δικό μου.
    ... αυτά
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    H Φιλοσοφια Chopper ξεκινησε απο τις Harley... οτιδηποτε αλλο ειναι συνεχεια-αντιγραφη...
    Αν καβαλησω HONDA Magna 250 θεωρουμαι Αλητης Τσοπερας? :rotflmao:
    ΕΙναι οροι συνυφασμεννοι..... oοτιδηποτε αλλο δεν κολλαει
    π.χ. Moto guzzi STREEtfighter... KtM Supersport
    Η φιλοσοφία είναι συνδεδεμένη στην Ευρώπη, και κυρίως Ελλάδα, με την χώρα από όπου ξεκίνησε η φάση. Τα πρώτα ήταν και Harley αλλά και Triumph. Μην ξεχνάμε ότι δεν είχες και πολλές εναλακτικές στο τι θα πριόνιζες την δεκαετία του 60. Τ γιαπάν λίγα και ρημάδια....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

αλλά και Triumph.
    εγω κατατασω αυτα στην "ACE CAFE" κινηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    Άλλωστε αν το καλοεξετάσεις, πόσα μηχανάκια κυκλοφορούν που κάποιοι θεωρούν κοροιδία να τα αγοράσουν;
    Μπορώ να σου αραδιάσω τώρα 10 διαφορετικούς λόγους για το... παρτάλι σου, να δεις πόσο κορόιδο πιάστηκες και συ αντίστοιχα μπορείς να πεις για το δικό μου.
    ... αυτά

Moναχός σου χόρευε ...κι όσο θελεις πήδα!

Accipere quam facere praestat injuriam

εγω κατατασω αυτα στην "ACE CAFE" κινηση
    Moναχός σου χόρευε ...κι όσο θελεις πήδα!
    Fury λέμεεεεεεεεεεε

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Νομιζω η καλυτερη απαντηση στο ερωτημα σου ειναι.....

Προσπαθησε να ανοιξεις λιγο το μυαλο σου, οταν αντιμετωπιζεις κατι που δεν καταλαβαινεις....

Απο την αρχη φανηκε οτι εκανες μια ερωτηση με περιφρονηση.....

Αν σου τυχει να σου δωσει καποιος μια βολτα με αυτο το μηχανακι, μην σκεφτεις οτι ανεβαινεις σε supersport, αλλα σε Harley ή το αντιστοιχο μηχανακι που θε βρεθει μπροστα σου...

Αλλιως και τα οn off ειναι βαρκες, τα scooter ειναι τρυπιες βαρκες και τα sport touring ειναι μαουνες...

Δοκιμασε τη φασολαδα με ανοιχτο μυαλο...σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι....
    Σε αλλους αρεσουν οι γιγαντες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Ναι αλλα... οι HARLEY ειναι σαν τις πορδες....μονο σε σενα αρεσει η δικια σου :rotflmao:

Fury λέμεεεεεεεεεεε

AMAN Ρε φιλε με τα HONDA!

Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    ΔΕΝ είμαι οπαδός αυτών των μηχανών, απλά σου λέω ότι αγοράζεις κάτι που γουστάρεις. Ο λόγος που το γουστάρεις; Ε, περί ορέξεως...
    ... αυτά

Αυτο που η8ελα να θιξω ειναι πως μπορει οι δικες μας μηχανες να μην ειναι ιδανικες για ολες τις συνθηκες,αλλα ειναι ιδανικες κατω απο καποιες ειδικες συνθηκες η καθεμια,πχ η δικια μου πιστα,ενα KTM EXC στο βουνο κοκ,ενω οι chopper δεν ειναι σε καποιο τομεα εξειδικευμενες....μου βγαζουν δηλαδη οτι δεν εχουν ουσιαστικο λογο υπαρξης (περαν των αισθησεων ελευθεριας και αλητειας ,η οποιες παρεπιπτοντως πιστευω πως ειναι πολυ εντονοτερες σε ενα RD 350 για παραδειγμα )......

Ναι αλλα... οι HARLEY ειναι σαν τις πορδες....μονο σε σενα αρεσει η δικια σου :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Νομιζω η καλυτερη απαντηση στο ερωτημα σου ειναι.....

Προσπαθησε να ανοιξεις λιγο το μυαλο σου, οταν αντιμετωπιζεις κατι που δεν καταλαβαινεις....

Απο την αρχη φανηκε οτι εκανες μια ερωτηση με περιφρονηση.....

Αν σου τυχει να σου δωσει καποιος μια βολτα με αυτο το μηχανακι, μην σκεφτεις οτι ανεβαινεις σε supersport, αλλα σε Harley ή το αντιστοιχο μηχανακι που θε βρεθει μπροστα σου...

Αλλιως και τα οn off ειναι βαρκες, τα scooter ειναι τρυπιες βαρκες και τα sport touring ειναι μαουνες...

Καμια περιφρονηση δεν ηθελα να βγαλω και αν εγινε ,εγινε χωρις καθολου τη θεληση μου....
    Απλα επειδη ακριβως ανοιγω το μυαλο μου ,το μονο θετικο που μπορω να προσαψω σε αυτη τη κατηγορια ειναι το 'Free Riding'...Η ερωτηση μου αν παρατηρησεις δεν εχει απαντηθει και για να την κανω πιο ξεκαθαρη ειναι : ενα R1 ειναι για πιστα,ενα Husaberg ειναι για βουνο ,ενα V-Strom ειναι ενα value for money μηχανακι γενικης χρησης και παει λεγοντας για ολα τα μοντελα...οι chopper τι ειναι αυτο που κανουν τοσο καλα εκτος της αισ8ησης.????αυτο ρωταω......

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Μπα, πολλή λαδίλα το RD ρε φίλε:rotflmao:

Τεσπα φίλε μου, εμένα το RD ας πούμε, πέρα των όσων μου θυμίζει, μου βγάζει καγκουριλίκι και όχι ελευθερία ή αλητεία.

Άλλωστε τι ελευθερία να σου προσφέρει ένα... γιαμάχα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
    Αυτο που η8ελα να θιξω ειναι πως μπορει οι δικες μας μηχανες να μην ειναι ιδανικες για ολες τις συνθηκες,αλλα ειναι ιδανικες κατω απο καποιες ειδικες συνθηκες η καθεμια,πχ η δικια μου πιστα,ενα KTM EXC στο βουνο κοκ,ενω οι chopper δεν ειναι σε καποιο τομεα εξειδικευμενες....μου βγαζουν δηλαδη οτι δεν εχουν ουσιαστικο λογο υπαρξης (περαν των αισθησεων ελευθεριας και αλητειας ,η οποιες παρεπιπτοντως πιστευω πως ειναι πολυ εντονοτερες σε ενα RD 350 για παραδειγμα )......

koita ΟΠΩΣ ειπα και στην αρχη.... ειναι χαρακτηρας...ΟΠΩς και σε ολες τις μοτο....

ΠΟΛΥ σπανια θα αγορασεις με την λογικη...Η καρδια σε τραβαει ..

Σκεψου πχ...να ξυπνας Κυριακη χαραματα 5μιση για να προλαβεις το ηλιοβασιλεμα και αδειους δρομους και να βολταρεις πανω σε HARLEY με 70χλμ/ωρα....ΘΑ μου πεις : "- Εγω δεν κανω τετοια φιλε, δεν ειμαι τετοιο ατομο"

Ε λοιπον...εχει ατομα που θα το κανουν αυτο..για τους δικους τους λογους.. Για καποια ατομα φτιαχτηκε λοιπον και αυτη η κατηγορια

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator

Αν καβαλησω HONDA Magna 250 θεωρουμαι Αλητης Τσοπερας? :rotflmao:
    Ενώ αν καβαλάς μια ελεκτρα γλάιντ, κομπλέ με ραδιοκασετόφωνο και μασαζοσέλα, ξεχιλίζει η αλητεία απ' τα μπατζάκια.

Εν έτει 2010, στην Ελλάδα, το "αλήτης τσοπεράς" δεν είναι ούτε καν αναχρονισμός: Είναι γελοίος, αλλοτοπικός, αναχρονισμός. Κάτι σαν τον λήσταρχο Νταβέλη με κινητό γουατς-απ και το μαρί-κλέρ παραμάσχαλα (μόνο πολύ χειρότερα, γιατί το τελευταίο είναι απλά αναχρονιστικό).

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    . Μην ξεχνάμε ότι δεν είχες και πολλές εναλακτικές στο τι θα πριόνιζες την δεκαετία του 60. Τ γιαπάν λίγα και ρημάδια....
    Οτι ειχε ο καθενας.....για cafe racer δειτε απεναντι...στο νησακι που λεγεται Αγγλια νομιζω και στο διπλανο του που λεγεται Ευρωπη..
    http://www.youtube.com/watch?v=yKycpKW4jvE

Για τις τιμες δικιο εχει ο yiannis, ειναι διπλασιες απο την Αμερικη...
    Αλλα ψαχνοντας για μεταχ/να θα δειτε, οπως ειπωθηκε, οτι πωλουνται πολυ κοντα στην αρχικη τιμη τους

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Σκεψου πχ...να ξυπνας Κυριακη χαραματα 5μιση για να προλαβεις το ηλιοβασιλεμα
    Πράγματι, αν είναι να πας βόλτα με Χάρλευ κατά τις 5μιση τα χαράματα πρέπει να ξυπνήσεις για προλάβεις το ηλιοβασίλεμα...

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απορια για τα φιλτρα Κ Ν
    από gianhs8 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2011, 11:40
  2. ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's
    από vic13r στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 08:24
  3. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  4. Top συγκριτικό test για τα νέα χιλιάρια μωρά!
    από milaber στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 01:16
  5. Μέχρι αύριο για τα σήματα...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2003, 17:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •