Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 148

Θέμα: Απορια για τα Chopper................

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Ενώ αν καβαλάς μια ελεκτρα γλάιντ, κομπλέ με ραδιοκασετόφωνο και μασαζοσέλα, ξεχιλίζει η αλητεία απ' τα μπατζάκια.

Εν έτει 2010, στην Ελλάδα, το "αλήτης τσοπεράς" δεν είναι ούτε καν αναχρονισμός: Είναι γελοίος, αλλοτοπικός, αναχρονισμός. Κάτι σαν τον λήσταρχο Νταβέλη με κινητό γουατς-απ και το μαρί-κλέρ παραμάσχαλα (μόνο πολύ χειρότερα, γιατί το τελευταίο είναι απλά αναχρονιστικό).

εχεις κατι με το tζο ΤραΒόλτa?
    Accipere quam facere praestat injuriam

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εχεις κατι με το tζο ΤραΒόλτa?
    Και αυτοί, τουλάχιστον, είναι στην Αμερική..

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    Μπα, πολλή λαδίλα το RD ρε φίλε:rotflmao:

Τεσπα φίλε μου, εμένα το RD ας πούμε, πέρα των όσων μου θυμίζει, μου βγάζει καγκουριλίκι και όχι ελευθερία ή αλητεία.

Άλλωστε τι ελευθερία να σου προσφέρει ένα... γιαμάχα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δηλαδη θεωρεις καγκουριλικι την προσπαθεια των θερμοαιμων νεαρων των 80's (που αποτι καταλαβα εχεις και εσυ αναμνησεις απο αυτο το ιστορικο μηχανακι) να νιωσουν την ανδρεναλινη που ολοι θελουμε σε αυτη την ηλικια (οπως και εγω) και ΔΕΝ θεωρεις καγκουρα τον 40ρη ,50ρη που γυρναει με τα δερματινα και τα κροσια απο πισω απο τη μηχανη και ξεσηκωνει ολη τη γειτονια στο περασμα του....?? Γιατι αυτα νομιζω ειναι απο τις θεμελιωδεις αρχες των chopperαδων (διορθωστε με αν κανω λαθος)....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
    Δηλαδη θεωρεις καγκουριλικι την προσπαθεια των θερμοαιμων νεαρων των 80's (που αποτι καταλαβα εχεις και εσυ αναμνησεις απο αυτο το ιστορικο μηχανακι) να νιωσουν την ανδρεναλινη που ολοι θελουμε σε αυτη την ηλικια (οπως και εγω) κ
    Ροδα τσαντα & Κοπανα ? :rotflmao:
    Accipere quam facere praestat injuriam

χιλιες φορες ροδα τσαντα και κοπανα.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Καμια περιφρονηση δεν ηθελα να βγαλω και αν εγινε ,εγινε χωρις καθολου τη θεληση μου....
    Απλα επειδη ακριβως ανοιγω το μυαλο μου ,το μονο θετικο που μπορω να προσαψω σε αυτη τη κατηγορια ειναι το 'Free Riding'...Η ερωτηση μου αν παρατηρησεις δεν εχει απαντηθει και για να την κανω πιο ξεκαθαρη ειναι : ενα R1 ειναι για πιστα,ενα Husaberg ειναι για βουνο ,ενα V-Strom ειναι ενα value for money μηχανακι γενικης χρησης και παει λεγοντας για ολα τα μοντελα...οι chopper τι ειναι αυτο που κανουν τοσο καλα εκτος της αισ8ησης.????αυτο ρωταω......
    Αστο ρε συ Γιαννη βασικα δεν εχει απαντηση σωστη.....στην Ελλαδα τουλαχιστον...
    Αν ζουσες Αμερικα θα το καταλαβαινες απο 4 χρονων....

Ειναι φιλοσοφια που μεγαλωνει με τα χρονια αλλα σε αλλη χωρα...
    Μου αρεσουν οι χαρλευ πολυ, δεν ετυχε να καβαλησω και δεν ξερω αν θα μου αρεσει κιολας, και βλεποντας λεφταδες με τατουαζ αηδιαζω...

Επισης και με αυτους που το παιζουν Hell's angels...και ας καβαλανε και Steed...

Αν θες να παρεις μια ιδεα για το τι ειναι αυτο που ρωτας διαβασε τα ταξιδιωτικα του μελους vulcan
    Ο ανθρωπος τα μαζευει και φευγει...με αυτο που εχει και το χαιρεται και τον χαιρομαστε...

Αστο σου λεω...ανηκει αλλου το ολο σκεπτικο...
    Δεν υπαρχει κατηγορια chopper...ουτε η Harley ειναι κατηγορια απο μονη της..ειναι μια εταιρια που πουλαει μηχανακια σε αυτους που τα γουσταρουν...αλλα περισσοτερο στην αμερικη...και τα σχεδια της ειναι του 1945-50 (electra, softail, sportster) και του 1970 (custom softail, wide glide,)
    κλπ κλπ....

Ασε ασχολουμαι με αυτα απο το 92...ολο τα χαρτζηληκι πηγαινε στο american iron magazine, 3500 δρχ παρακαλω το τευχος...τα χω για εικονισμα

Σου ειπα δεν αρεσει σε ολους η φασολαδα...

καλη καρδια να υπαρχει και απαντηση ας μη παρουμε......

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Δηλαδη θεωρεις καγκουριλικι την προσπαθεια των θερμοαιμων νεαρων των 80's (που αποτι καταλαβα εχεις και εσυ αναμνησεις απο αυτο το ιστορικο μηχανακι) να νιωσουν την ανδρεναλινη που ολοι θελουμε σε αυτη την ηλικια (οπως και εγω)
    Ινδιανιλίκι το λες, όχι καγκουριλίκι. Για τα 80s μιλάμε, ας μην ξεχνιόμαστε.

και ΔΕΝ θεωρεις καγκουρα τον 40ρη ,50ρη που γυρναει με τα δερματινα και τα κροσια απο πισω απο τη μηχανη και ξεσηκωνει ολη τη γειτονια στο περασμα του....??
    Αυτόν πάλι, κάγκουρα δεν τον λές. Μαλάκα άνετα, κάγκουρα όχι.

(Έτσι απλά για να προσέχουμε λίγο την ορολογία... Συνεχίστε παρακαλώ...)

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Δηλαδη θεωρεις καγκουριλικι την προσπαθεια των θερμοαιμων νεαρων των 80's (που αποτι καταλαβα εχεις και εσυ αναμνησεις απο αυτο το ιστορικο μηχανακι) να νιωσουν την ανδρεναλινη που ολοι θελουμε σε αυτη την ηλικια (οπως και εγω) και ΔΕΝ θεωρεις καγκουρα τον 40ρη ,50ρη που γυρναει με τα δερματινα και τα κροσια απο πισω απο τη μηχανη και ξεσηκωνει ολη τη γειτονια στο περασμα του....?? Γιατι αυτα νομιζω ειναι απο τις θεμελιωδεις αρχες των chopperαδων (διορθωστε με αν κανω λαθος)....
    Έλα να το πάμε λίγο πιο σοβαρά, αφού χτυπάς ευαίσθητες χορδές μου...
    Αν έχω λέει αναμνήσεις από το RD?
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΠΟΛΛΕΣ

Ε, ένα καγκουριλίκι το είχαμε ρε αδελφέ. Τώρα αν εσύ το λες... προσπάθεια νεαρών να νιώσουν την αδρεναλίνη κλπ κλπ είναι άλλο θέμα

Όσο για τους 40, 50 και άλλες ηλικίες με τα δερμάτινα και τα κρόσια που κάνουν κρόσια τα νεύρα των άλλων με τις εξατμίσεις, αν φόρεσαν τα δερμάτινα όταν έγινε η χάρλευ μόδα, δεν είναι κάγκουρες, αλλά Μ@Λ@ΚΕΣ!!!

Αν τα φόραγαν πάντα και εξακολουθούν και στα 50 τους, τότε...

Φίλε μου κάποιες καταστάσεις είναι τρόπος ζωής και ως τέτοιες δεν μπορούν να είναι κατανοητές από όλους.
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Ινδιανιλίκι το λες, όχι καγκουριλίκι. Για τα 80s μιλάμε, ας μην ξεχνιόμαστε.

Αυτόν πάλι, κάγκουρα δεν τον λές. Μαλάκα άνετα, κάγκουρα όχι.

(Έτσι απλά για να προσέχουμε λίγο την ορολογία... Συνεχίστε παρακαλώ...)

Είσαι πιο γρήγορος στο πληκτρολόγιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μιας και ανοιχτηκε θεμα περι καγκουριας ,ενα πραγμα που με πειραζει υπερβολικα ,ειναι πως οτιδηποτε εχει να κανει ,με μηχανες και αυτοκινητα ,αυτοματα θεωρειται ως καγκουροσυζητηση (και δεν λεω πολλες φορες που γινεται απο ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετους ετσι καταληγει:rotflmao: )...Ενω για παραδειγμα οι συζητησεις περι μπαλας και pro ειναι του σαλονιου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μιας και ανοιχτηκε θεμα περι καγκουριας ,ενα πραγμα που με πειραζει υπερβολικα ,ειναι πως οτιδηποτε εχει να κανει ,με μηχανες και αυτοκινητα ,αυτοματα θεωρειται ως καγκουροσυζητηση (και δεν λεω πολλες φορες που γινεται απο ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετους ετσι καταληγει:rotflmao: )...Ενω για παραδειγμα οι συζητησεις περι μπαλας και pro ειναι του σαλονιου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μήπως... λέω ΜΗΠΩΣ θυμάσαι ότι είσαι σε φόρουμ μοτοσυκλετιστών;

Που κολλάει αυτό που είπες τώρα;

τον πονο μου ειπα......

τον πονο μου ειπα......
    ΟΚ.. μαζί σου:smilea:

ξεχασα να γραψω στο προηγουμενο ποστ οτι εννοουσα στην πιατσα γενικα πως υπαρχει αυτη η νοοτροπια...

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απορια για τα φιλτρα Κ Ν
    από gianhs8 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2011, 11:40
  2. ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's
    από vic13r στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 08:24
  3. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  4. Top συγκριτικό test για τα νέα χιλιάρια μωρά!
    από milaber στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 01:16
  5. Μέχρι αύριο για τα σήματα...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2003, 17:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •