Σκεύτομαι να αγοράσω το yamaha MT-03 και θέλω να μάθω:
1. κατανάλωση βενζίνης
2. τελική ταχύτητα
3. γνώμες από άτομα που έχουν το μηχανάκι
Σκεύτομαι να αγοράσω το yamaha MT-03 και θέλω να μάθω:
1. κατανάλωση βενζίνης
2. τελική ταχύτητα
3. γνώμες από άτομα που έχουν το μηχανάκι
Accipere quam facere praestat injuriam
Φίλε μου έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα φόρουμ αλλά δεν βλέπω πουθενά να γράφουν για κατανάλωση και τελική ταχύτηταΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
http://www.moto.gr/forums/showthread...highlight=mt03
Διαβασμα να θες![]()
και δεν τα γράφει και το site της yamaha![]()
Το μηχανάκι το θέλω για την πόλη αλλά δεν θα με χάλαγε να πάω και μια φορά το χρόνο μέχρι το Ναύπλιο, ξέρω θα μου πείτε είναι γυμνό αλλά αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι: τσουλάει το μονοκύλινδρο μέχρι το Ναύπλιο πχ. ?
mexri to telos tis gis tsoylaei ..Αρχικά δημιουργήθηκε από xrhstos36
Το μηχανάκι το θέλω για την πόλη αλλά δεν θα με χάλαγε να πάω και μια φορά το χρόνο μέχρι το Ναύπλιο, ξέρω θα μου πείτε είναι γυμνό αλλά αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι: τσουλάει το μονοκύλινδρο μέχρι το Ναύπλιο πχ. ?
esy me monokylindro tsoylas mexri ekei?
τα παντα πανε παντου αδερφε, αρκει να το αποφασισεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από xrhstos36
![]()
Μέχρι το Ναύπλιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από xrhstos36
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγγνώμη για το γέλιο, δεν σε ειρωνευόμαι...
Τσουλάει και παρατσουλάει...![]()
Και μέχρι το Ναύπλιο Διδυμοτείχου τσουλάει...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Χαχαχαχα... εδώ με το DR είχα πάει Ναύπλιο και μέσα στο κατακαλόκαιρο.. αυτό δεν θα πάει;
Το οτι ήθελα βέβαια μετά μαξιλαράκι για να κάθομαι είναι άλλο θέμα. Πιάσιμο του κερατά λέμε...χαχαχαχα
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Άρα μια φορά το χρόνο θα το κάνω το ταξιδάκι μέχρι την πατρίδα! στήσιμο για πόλη έχει έτσι και αλιώς αλλά πόσο καίει το μαραφέτι βρε παιδιά???? η σελίδα της yamaha δεν λέει τπτνα το πάρω το εργαλείο να πηγένω στη δουλειά μου η να μέινω στο μπροσάκι που έχω? μήπως να αγοράσω και ένα βενζινάδικο για καλό και για κακό???
![]()
Αν κρίνω ότι φοράει μοτερ που είναι ίδια με των ΧΤ τότε θα έχεις πολύ καλή κατανάλωση.
Με ένα μαμά ΧΤΧ-R κάνεις περίπου στα 230 χλμ...αναλόγως και που και πως την δουλεύεις.
Από γκάζι μην περιμένεις πολλά πράγματα....170 στα φουλ...
Διπλά δισκόφρενα...
Και από εμφάνιση ωραίο είναι...αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά...
Είναι σαν το ανέκδοτο με τις Ferrari![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
[B]Αν κρίνω ότι φοράει μοτερ που είναι ίδια με των ΧΤ τότε θα έχεις πολύ καλή κατανάλωση.
Με ένα μαμά ΧΤΧ-R κάνεις περίπου στα 230 χλμ...αναλόγως και που και πως την δουλεύεις.
Από γκάζι μην περιμένεις πολλά πράγματα....170 στα φουλ...
Διπλά δισκόφρενα...
Και από εμφάνιση ωραίο είναι...αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά...
Είναι σαν το ανέκδοτο με τις Ferrari![]()
![]()
![]()
τα φρένα του είναι της brembo και φοράει ίδιους δίσκους με το fz6 που έχει 98 αλογάκια παρακαλώ, και διπίστονες να είναι οι δαγκάνες στο μτ-03 για 48 ήπους που λέει η μαμά γιαμάχα, μια χαρά είναι![]()
Είναι πολύ καλά...με 5300 που λέει στο site της Μοτοδυναμικής!
Και όσο για το ταξίδι που λες...μην σε απασχολεί...μπορείς να πας άνετα!
Εδώ το σαλιγκάρι που γράφει πιο πάνω πήγε με το XTR στην Βουλγαρία και εσένα σε απασχολεί το Ναύπλιο?
![]()
![]()
![]()
Μιά χαρά είναι η μηχανή φίλε.
Και σε δελεαστικότατη τιμή απ'τη Yamaha...
Αν είχε αυτή την τιμή πιο πριν, θα κυκλοφορούσαν ΠΟΛΥ περισσότερες...
Όπως στα'πε ο Τζιμάκος φίλε.
Σε ανοιχτές διαδρομές καίει γύρω στα 5 λίτρα περίπου.
Στην πόλη υπολόγισε +1 .
Και φυσικά αν έχεις φαγούρα στον καρπό...![]()
![]()
Τα φρένα είναι υπερ-αρκετά για τη μηχανή, όμορφο design, δοκιμασμένος κινητήρας, χωρίς κραδασμούς, λογικότατη κατάνάλωση και αντιπροσωπεία Yamaha.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Άρα! αν δόσω το μπροσάκι μου έφυγα για μτ-03!!!!!!
Πήγαινε μια βόλτα από την Μοτοδυναμική...αυτοί θα σου πουν πολλά περισσότεραΑρχικά δημιουργήθηκε από xrhstos36
Άρα! αν δόσω το μπροσάκι μου έφυγα για μτ-03!!!!!!![]()