Σελίδα 32 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 22272829303132333435363742 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σε είδα από τον καθρέφτη, τρελό αγόρι με το χρέπι το XT στη γέφυρα της Π.Ράλλη μετά το Ρουφ, να έρχεσαι πατημένος.... έκανα στην άκρη να περάσεις και τρελάθηκα με αυτό που είδαν τα ματάκια μου.... αυτό το χαμηλοκάβαλο τζιν που αποκάλυπτε την σεξυ τριχωτή σου κωλοχωρίστρα κάτι μου προκάλεσε πρωί πρωί....

:a32: :a04:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Και μετά βγήκε τ' ανέκδοτο με το περιπολικό 326...

:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Βγήκαν πάλι οι σφήκες..
    Σε είδα.... μικρέ Νικολάκη (ήσουν δεν ήσουν τριών χρονών) σήμερα στην καφέτερια στον Χολαργό όταν είδαν τα ματάκια σου το κράνος μου πάνω στο σκαμπό ακουμπησμένο να φεύγεις απο την μαμά σου τρέχοντας και να έρχεσαι να το πάρεις αγκαλιά...
    Δικός μας θα γίνεις και εσύ και ξεκινάς και με σωστά βήματα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tselos
    Σε είδα.... μικρέ Νικολάκη (ήσουν δεν ήσουν τριών χρονών) σήμερα στην καφέτερια στον Χολαργό όταν είδαν τα ματάκια σου το κράνος μου πάνω στο σκαμπό ακουμπησμένο να φεύγεις απο την μαμά σου τρέχοντας και να έρχεσαι να το πάρεις αγκαλιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tselos
    :rotflmao:

θυμήθηκα πιτσιρικάς (8 χρονών η και μικρότερος) είχαμε πάει σε ένα πανυγήρι με τους δικούς μου...και κλασσικά υπήρχαν οι πάγκοι με τα παιχνίδια...ε εγώ ζήτησα και μου πήραν ένα πλαστικό κόκκινο κράνος που είχε πάνω του αυτοκόλλητα τα φτερά της χόνδα...:wacko:

το φορούσα στο ποδήλατο, αλλά δεν το αποχωριζόμουν εύκολα ακόμα και μέσα στο σπίτι...και θυμάμαι τι μάνα μου να λέει στον πατέρα μου...''Βασίλη φαντάζεσαι να γίνει ματατζής ή μηχανόβιος ...? :wacko:

κι αφού είμαστε στο ''Σε είδα''...
    Σε είδα και ανταπέδωσα το χαιρετισμό (με το χέρΙ) φίλε με το 1200 GS, Κυριακή απογευματάκι στις στροφές του Δομοκού (μετά την πηγή του Αχιλλέα)...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Σε είδα κυρά με το σκούτερ χθες το μεσημέρι στην Αρύββου στο Παγκράτι με το ένα πόδι στον αέρα γιατί είχες από κάτω το σκυλάκι σου... Και χωρίς κράνος φυσικά ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό... Αν γίνει τίποτα δε θα στενοχωρηθώ για σένα αλλά για το καημένο το σκυλάκι που κόντευε να κατουρηθεί από το φόβο του στην ανηφόρα!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα κροοκη

και με ειδες και συ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα σου κανω δηλωση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Σε είδα χτες μετά το γήπεδο άμοιρε με το παπάκι στη Βασιλέως Γεωργίου να έχεις πέσει και να έχεις σηκωθεί στη μικρή τομή που είχαν κάνει τα συνεργεία του Δήμου για επισκευές στο δίκτυο αποχέτευσης , ευτυχώς χωρίς πολλά πολλά , με λίγες γρατζουνιές μόνο και το παλληκάρι με το GS1200 Adventure edition να σε βοηθάει . Μετά από λίγο φεύγει σφαίρα και πάει στους εργάτες του Δήμου που βρισκόταν μερικά μέτρα πιο κάτω πριν τη στροφή για τη Ριγγίλης και να τους βάζει χοντρό χέρι γιατί δεν είχαν φροντίσει να βάλουν προειδοποιητικά πριν την τρύπα που είχαν ανοίξει . Μπράβο του δις και εύχομαι περαστικά σε σένα.

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Διάβασα το παραπάνω και θυμήθηκα ένα παλιό δικό μου.

Σε είδα λοιπόν σε ένα στενό στα Άνω Ιλίσια να προσπαθείς να κρατήσεις όρθιο ένα 1150 που είχε γύρει ενώ ήσουν επάνω. Όπως πέρναγα μου είπες: "Μεγάλε μπορείς να βάλεις ένα χεράκι;" Εσπρωξα την αγελάδα και τελικά ισορρόπησες.

Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Σε ειδα κοπελια με το τακουνι το 8ποντο πανω στην παπια να ξεκινας με το stand ανοιχτο. εφτασα στα καπακια διπλα σου και στο ειπα. Δεν ειπες ουτε ενα ευχαριστω.
    Στα επομενα 10 μετρα ερχεσαι διπλα μου στο φαναρι. Γυρισα να σε κοιταξω αλλα η μυτη σου ηταν πολυ ψηλα εκεινη τη στιγμη.
    ΚΑΡΙΟΛΑ,επρεπε να σε αφησω να τσακιστεις.

Reality.sys failed Το avatar του/της moruin
    ευτυχώς δε είδα "επαγγελματία οδηγέ" και έκοψα έγκαιρα πριν σκάσω στην πόρτα σου!!! και μετά είδα το πλάσμα που άνοιξες την πόρτα για να βγει
    Computer are like air conditioners: they stop working when you open windows.

Come to the dark side.
    We have cookies.

Κώστας

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Σε είδα σήμερα το μεσημέρι στην Πανόρμου, στο φανάρι που βγαίνει Αλεξάνδρας, με το κίτρινο SV να σταματάς δίπλα στο αμάξι μου και να δίνεις headbanging ακούγωντας τους Motorhead που άκουγα εκείνη την στιγμή.

Rock on! \m/
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    σε ειδα φιλε με το dt την ωρα της βροχης σημερα στην Ηλια Ηλειου και μιλησαμε λιγο
    εφυγες μπροστα μετα και με χαιρετησες ανταπεδωσα αλλα δεν ξερω αν με ειδες
    καλους δρομους να χεις
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Σε ειδα κοπελια με το τακουνι το 8ποντο πανω στην παπια να ξεκινας με το stand ανοιχτο. εφτασα στα καπακια διπλα σου και στο ειπα. Δεν ειπες ουτε ενα ευχαριστω.
    Στα επομενα 10 μετρα ερχεσαι διπλα μου στο φαναρι. Γυρισα να σε κοιταξω αλλα η μυτη σου ηταν πολυ ψηλα εκεινη τη στιγμη.
    ΚΑΡΙΟΛΑ,επρεπε να σε αφησω να τσακιστεις.

Στεναχωρημένο μέλος Το avatar του/της olaeinai_dromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    σε είδα από τον καθρέφτη, τρελό αγόρι με το χρέπι το XT στη γέφυρα της Π.Ράλλη μετά το Ρουφ, να έρχεσαι πατημένος.... έκανα στην άκρη να περάσεις και τρελάθηκα με αυτό που είδαν τα ματάκια μου.... αυτό το χαμηλοκάβαλο τζιν που αποκάλυπτε την σεξυ τριχωτή σου κωλοχωρίστρα κάτι μου προκάλεσε πρωί πρωί....

:a32: :a04:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ