Καλοτάξιδο φίλε.. Καλά χλμ
Τι χρωματάκι το πήρες?
Καλοτάξιδο φίλε.. Καλά χλμ
Τι χρωματάκι το πήρες?
Sent from me using a computer.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.![]()
Χρωματάκι τι άλλο....
μα φυσικά άσπρο !!!![]()
![]()
Αυτό μου είχε κολλήσει από την πρώτη φορά που το είδα![]()
ex DT 200 89
ex TTR 600 99
ex TDM 900 02
ex GT 200 Vespa 04
XTZ Tenere 08
Καλορίζικο φίλε, πήρες πολύ ξεχωριστό μηχανάκι. Στην αρχή που το είδα δεν μου άρεσε καθόλου , μετά κάπως άρχισα να το λοξοκοιτάω, στη συνέχεια το συμπάθησα και πλέον αν και έχω βάλει άλλο στο μάτι το θεωρώ από τα πιο όμορφα μηχανάκια. Είμαι σίγουρος ότι αν το είχα σε συνδιασμό με τις ικανότητές του θα το λάτρευα!!
Εύχομαι να το χαρείς και πάντα όρθιος!!
Να ρωτήσω ποιο έχεις βάλει στο μάτι?
f800gs αλλά θέλω 3-4 μήνες ακόμα για να μπορέσω να διαθέσω το ανάλογο ποσό.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Να ρωτήσω ποιο έχεις βάλει στο μάτι?
Το είχα κάνει ride πολύ καλό
αλλά είμαι yamahakias από κούνια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ex DT 200 89
ex TTR 600 99
ex TDM 900 02
ex GT 200 Vespa 04
XTZ Tenere 08
Καλά κάνεις φίλε μου η yamaha ανέκαθεν έβγαζε πολύ αξιόπιστα μηχανάκια που σπάνια δεν θα ικανοποιήσουν τον αγοραστή τους. Α, το νου σου, να του φας το μεδούλι, τέτοια θέλει αυτό..!![]()
Τρία είναι ως τώρα τα on-off. Έχουμε ένα στα 660, ένα στα 800, και ένα στα 990. Για μένα και τα τρία είναι αξιόλογα γιατί είναι αυτό που λένε. Το καθένα με τα δικά του θετικά και αρνητικά.
Μακάρι να γίνουν 4 (Super Tenere) και να μη μας βγει καμιά χοντρή 1200cc που να κοστίζει 15.000€. Αύριο θα ξέρουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τρία είναι ως τώρα τα on-off. Έχουμε ένα στα 660, ένα στα 800, και ένα στα 990. Για μένα και τα τρία είναι αξιόλογα γιατί είναι αυτό που λένε. Το καθένα με τα δικά του θετικά και αρνητικά.
Ωχ.. πως θα το ξέρουμε αύριο?
ΩΩΩΩ και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.. Για να δούμε.. Γιατί είχε αρχίσει να με ξενερώνει με το σταγονόμετρο αυτή η παρουσίαση.Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
http://www.yamaha-motor.gr/super-tenere/
Αύριο στις 21,00 δλδ.
Γειά σας κι από μένα,
Σας γράφω ύστερα από 500χλμ με το καινούργιομου τενερακι (military look)
![]()
Πριν το πάρω διάβασα και τις 117 σελίδες του thread (τότε ήταν περίπου 106) με βοηθήσατε πολύ
Ελπίζω να σας δω κ΄που γρήγορα
Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
διάβασα και τις 117 σελίδες του thread
Χαρά στο κουράγιο σου.....καλώς ήλθες..........
Ταμίας..........πελλλλλαααααααατης...........![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων