Ρύζι παιδιά. Να τρώτε μόνο ρύζι γιατί κατά πως τη βλέπω τη διαδρομή ούτε για χ..σιμο δεν θα προλαβαίνετε να σταματήσετε. :rotflmao:
Παρ' όλα αυτά respect σε όσους το αποφασίσουν. Αν βγει το πρόγραμμα θα είναι εμπειρία ζωής!![]()
![]()
Ρύζι παιδιά. Να τρώτε μόνο ρύζι γιατί κατά πως τη βλέπω τη διαδρομή ούτε για χ..σιμο δεν θα προλαβαίνετε να σταματήσετε. :rotflmao:
Παρ' όλα αυτά respect σε όσους το αποφασίσουν. Αν βγει το πρόγραμμα θα είναι εμπειρία ζωής!![]()
![]()
Ρε αυτός νομίζει οτι θα κοιμηθουμε κιόλας :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Count me in.. με σκηνή εννοείτε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μαλλον νομιζει οτι μονο θα κοιμηθουμε.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε αυτός νομίζει οτι θα κοιμηθουμε κιόλας :rotflmao:
Σας αφήνω να λέτε...... Θα την έχω μαζί τη σκηνή καλού κακού & όπου δε τη παλέψω θα τη πέσω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάποιος από ΄δω μέσα το έχει κάνει και το ποστάρισε.
Κυριακή απόγευμα ήταν σπίτι του.
Κι εγώ μέσα, και ας έχω και 500 χλμ παραπάνω από τους Αθηναίους.
Σκηνή και υπνόσακο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εκει καπου στην Εγνατία ειναι καλά![]()
Άμα φτάσω εκεί, έχω κοντά και σπίτι να μείνω...![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτή την εποχή έχει νάρκες και δεν ανέχονται κουδούνια.. οπότε καλά τα λέει ο Κάπταιν..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Άμα φτάσω εκεί, έχω κοντά και σπίτι να μείνω...![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτή την εποχή έχει νάρκες και δεν ανέχονται κουδούνια.. οπότε καλά τα λέει ο Κάπταιν..:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
να την στησεις στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ :ΡΡΡΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σας αφήνω να λέτε...... Θα την έχω μαζί τη σκηνή καλού κακού & όπου δε τη παλέψω θα τη πέσω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Ακριβώς στη νταμπέλα να βγάλω και photo!Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
να την στησεις στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ :ΡΡΡ
![]()
![]()
![]()
χρειάζομαι 300 ευρώ βενζίνες ,πες διόδια δεν πληρώνουμε ,50-100 ευρώ φαγητό (και τα γαριδάκια κοστίζουν ) 3-8 ευρώ για μια πάπια , θα ρωτήσω για αμφεταμίνες το φαρμακείο απέναντι ! Διανυκτέρευση ,αν βρούμε δωμάτιο με την ώρα ,θα έρθει φτηνά ....![]()
(ας πει κάποιος στον φίλο ,να μην τρώει βαριά το βράδυ και βλέπει τέτοια όνειρα.....![]()
)
μέσα.....
να πάμε αυτό καλύτερα αντί για την Κρήτη του φετινού 36ωρου που δεν μου έχει κατσει καλά απο την αρχή για πολλούς λόγους.![]()
καλή η πλάκα, αλλά το θέμα είναι λίγο τραβηγμένο απο τα μαλλιά, δε νομίζετε? ωραία σαν ιδέα, αλλά να ξεκινήσει απο Πέμπτη και να τελειώσει Κυριακή, ειδάλλως θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο ...
ο εγωισμός, η κούραση και ή έλλειψη ύπνου, όσο θα πλησιάζεις προς το στόχο, γίνονται επικίνδυνοι αντίπαλοι ...
Καλα ρε μλκες, το συζητάτε σοβαρά; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα ξεκινήσουμε, αλλα δε βγαίνουν τα χλμ με τίποτα :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais