Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 124

Θέμα: Πόση ματαιοδοξία πια;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Γνωστος μου ειναι στο νοσοκομειο με καρκινωματα σε συκωτι,πνευμονες,νεφρα και παχυ εντερο(προς το παρον)...
    Γυρω στα 45,τεραστιος,συνοδος ασφαλειας σε γνωστο δημοσιογραφο...χρονια χρηση αναβολικων χωρις εξετασεις...χωρις μετρο(αυτοκτονια)!!!!
    Πριν 2 μηνες περιπου ειχαμε παρομοια κουβεντα για βαρια αναβολικα ¨χωρις κινδυνο¨,οπως τον ειχαν κανει να πιστευει,πως τα αποβαλλει ο οργανισμος αν δε τ΄αφομοιωσει και αλλους τετοιους μυθους!
    Ειχε δοκιμασει καποια στιγμη μια προπονηση kick boxing και εφυγε στο 15λεπτο μη μπορωντας να ανασανει με πονους στο στηθος...
    Πολλες οι παροτρυνσεις και του γυμναστη(που συνηθως συμβαινει τ΄αντιθετο) αλλα ο ιδιος ηταν τοσο φανατισμενος...ματαιο!
    Στενοχωρηθηκα μολις το εμαθα αλλα σκεφτομαι ποσο δυσκολο ειναι να συνειδητοποιησεις πως ειναι αδυνατον να μην υπαρχουν παρενεργειες στη χρηση αναβολικων...

3 μηνες δινουν οι γιατροι...αισιοδοξα!!!
    ...cause the place seems still alive...

Πάν μέτρον άριστον.....

Πιστεύω ότι στην εποχή μας.....και τα αναβολικά έχουν τον ΄χωρο τους..

Στην ηλικία των 30 μπήκα και εγώ στο τρυπάκι....
    Μέσα σε 5 χρόνια έιχα κάνει 2 προγράμματα..

Φοβόμουν πολύ και είχα διαβάσει πάρα πολλά σχετικά...

Εκανα εξετάσεις κάθε βδομάδα και ειλικρινά δεν έιχα καμμιά επιβάρυνση τότε στα νεφρά και το σηκώτι...(προτίμησα ενέσεις και όχι χαπάκια και όχι σκευάσματα δυνατά)

Είχα πάρει όγκο του οποίου το 30-40% κρατάω ακόμα και στα 47 μου ΄σημερα...
    Τότε μαζί με την διατροφή και την έντονη γυμναστική είχα και φοβερή γράμμωση...
    Σήμερα,με δυό πακέτα τσιγάρα ,δουλειά που δεν απαιτεί καιπολύ κίνηση μετα βίας προσπαθώ να παραμείνω στα +4 κιλά που ανάλογα με το ύψος μου έχω...
    Δεν έχω κρεμάσει καθόλου,δεν μου πέσαν τα μαλλιά,δεν είχα εκρήξεις νεύρων,δεν έπαθα γυναικομαστία....

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ,αφού το αποτέλεσμα με ικανοποίησε και ποτέ δεν ήθελα να γίνω φουσκωτος...Αν είχα συνεχίσει όλες οι παρενέργειες θα είχαν εμφανιστεί..

Σήμερα αν είχα εγγυημένους προμηθευτές θα έκανα ακόμα ένα πρόγραμμα..Οχί για να βγώ πουρός ανθρωπος στην παραλία να το παιξω τζόβενο,όχι για να φουσκώσω,απλά για να πάρω ένα μπουστ δύναμης και ενέργειας στο γυμναστήριο..

Επειδή όμως πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν δεν θα το επιχειρήσω ξανά...

Πιστεύω ότι χρειάζεται μέτρο σε όλα στην ζωή....ακόμα και στα αναβολικά...αν εισαι αποφασισμένος να πάρεις...
    Αν βάλεις ένα στόχο μικρό και δεν μπείς στο τρυπάκι αμέσως μετά να θές μεγαλύτερο στόχο δεν νομίζω να κινδυνεύεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ειδικα αν ψαχτεις με βοτανια (που εκει στην Κρητη τα εχετε αυθονα)...και φτιαχνεις αφεψηματα κ.λ.π ,σου περνανε απο πονοκεφαλους μεχρι αιμορροϊδες...

Φτιάχνω ένα φανταστικό κοκτέιλ με Έρωντα (άγριο δίκταμο), μαλωτήρα, λουίζα, δάφνη, ρίγανη, χαμομήλι και τσουκνίδα. Και αποθαμένους ανασταίνει! Επιταχύνει την ανάρρωση μετά την προπόνηση και την αποκατάσταση μετά από ιώσεις ή ευκαιριακές λοιμώξεις.
    Φυσικά πράγματα!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    ... Σήμερα αν είχα εγγυημένους προμηθευτές θα έκανα ακόμα ένα πρόγραμμα..Οχί για να βγώ πουρός ανθρωπος στην παραλία να το παιξω τζόβενο,όχι για να φουσκώσω,απλά για να πάρω ένα μπουστ δύναμης και ενέργειας στο γυμναστήριο..
    Μπουστ δυναμης αποκτας με φυσικες τροφες,υδατανθρακες κλπ
    Δε θα εχεις το αμεσο/συντομο αποτελεσμα των αναβολικων ομως δε στερεις απ΄τον εαυτο σου τις πιθανοτητες να ζησεις λιγο παραπανω...
    Αντε,αν θες περισσοτερο boost παρε λιγη κρεατινη(φυσικη ουσια που παραγει ο οργανισμος) !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    -λουίζα
    -Φυσικά πράγματα!
    Αυτή για τεχνιτή μου ακούγεται..

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Πιστεύω ότι χρειάζεται μέτρο σε όλα στην ζωή....ακόμα και στα αναβολικά...αν εισαι αποφασισμένος να πάρεις...
    Αν βάλεις ένα στόχο μικρό και δεν μπείς στο τρυπάκι αμέσως μετά να θές μεγαλύτερο στόχο δεν νομίζω να κινδυνεύεις...
    Σα μοριακός βιολόγος θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα. Γνωστός μου Χανιώτης τρυπήθηκε με deca δυο μόνο φορές. Δυο! Έπαθε ολική κίρρωση ήπατος και ψάχνει εναγωνίως μόσχευμα! Και είναι μονάχα 28 ετών κοπέλι! Και φαντάσου ότι κάποιος του έλεγε παρόλο το πρόβλημά του να συνεχίσει με deca και winstrol και θα φτιάξει!!! Έγκλημα!
    Δεν χρειάζονται τα αναβολικά στεροειδή πουθενά στον υγιεί οργανισμό. Στους καρκινικούς καταβολικούς ασθενείς ναι, στον υγιεί όχι.
    Πιστεύω ότι υπήρξες εξαιρετικά τυχερός πέρα από προσεκτικός.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Φτιάχνω ένα φανταστικό κοκτέιλ με Έρωντα (άγριο δίκταμο), μαλωτήρα, λουίζα, δάφνη, ρίγανη, χαμομήλι και τσουκνίδα. Και αποθαμένους ανασταίνει! Επιταχύνει την ανάρρωση μετά την προπόνηση και την αποκατάσταση μετά από ιώσεις ή ευκαιριακές λοιμώξεις.
    Φυσικά πράγματα!
    Τσουκνίδα και ρίγανη... θα σε πιάσει τέτοιο κόψιμο που ούτε το malox δεν σου κάνει... Εντελώς φυσικό καθαρτήριο φίλε λέμε... χαχαχαχαχα..:rotflmao: :rotflmao:

Κατά το Βέγγος... "άνθρωπος μπήκε.. μοτοσακκό έφυγε"...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αυτή για τεχνιτή μου ακούγεται..
    Όι, ετούτηνε λέω (την έχω και στον κήπο)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	λουιζα3.jpg 
Προβολές:	433 
Μέγεθος:	79,8 KB 
ID:	189984

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Σα μοριακός βιολόγος θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα. Γνωστός μου Χανιώτης τρυπήθηκε με deca δυο μόνο φορές. Δυο! Έπαθε ολική κίρρωση ήπατος και ψάχνει εναγωνίως μόσχευμα! Και είναι μονάχα 28 ετών κοπέλι! Και φαντάσου ότι κάποιος του έλεγε παρόλο το πρόβλημά του να συνεχίσει με deca και winstrol και θα φτιάξει!!! Έγκλημα!
    Δεν χρειάζονται τα αναβολικά στεροειδή πουθενά στον υγιεί οργανισμό. Στους καρκινικούς καταβολικούς ασθενείς ναι, στον υγιεί όχι.
    Πιστεύω ότι υπήρξες εξαιρετικά τυχερός πέρα από προσεκτικός.
    Eννοειται τυχερος...καποια στιγμη τα deco dyrabolin και winstrol ηταν της μοδας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Τσουκνίδα και ρίγανη... θα σε πιάσει τέτοιο κόψιμο που ούτε το malox δεν σου κάνει... Εντελώς φυσικό καθαρτήριο φίλε λέμε... χαχαχαχαχα..:rotflmao: :rotflmao:

Κατά το Βέγγος... "άνθρωπος μπήκε.. μοτοσακκό έφυγε"...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Φυσικά πράγματα λέμε!

Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός στις παραλίες της Αγ. Μαρίνας Εχετλαίε! Πλησιάζει και καλοκαίρι. . .

Με την ευκαιρία , πρόσφατα έμαθα ότι υπάρχει και είναι και δημοφιλής ,στα Χανιά φυσικά, η πλαστίκη στους κοιλιακούς. Με μερικές χιλιάδες ευρώ μπαίνεις λαπάς και βγαίνεις ΄φέτες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Με την ευκαιρία , πρόσφατα έμαθα ότι υπάρχει και είναι και δημοφιλής ,στα Χανιά φυσικά, η πλαστίκη στους κοιλιακούς. Με μερικές χιλιάδες ευρώ μπαίνεις λαπάς και βγαίνεις ΄φέτες!
    Ισχύει όπως ισχύει οπουδήποτε δεν υπάρχει εγκεφαλική ουσία. Και το synthol, επίσης, δίνει και παίρνει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Οι καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς είναι το (δυσκοίλιο) χέσιμο και το γέλιο.
    Γι' αυτό, ρυζάκι μπόλικο και ανέκδοτα...

winstrol ,sustanon kai primobolan είχα πάρει...

αν θυμάμαι καλά το τελυταίο το αγόραζα απότο φαρμακείο τότε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Οι καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς είναι το (δυσκοίλιο) χέσιμο και το γέλιο.
    Γι' αυτό, ρυζάκι μπόλικο και ανέκδοτα...
    Κατάλαβα...

Παραγγελία απο το noodle bar και www.moto.gr
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παροχή ρεύματος 12V. Πια λύση υπάρχει;
    από antares στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 16:38
  2. Χωρίς μηχανή πια