Σελίδα 169 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 69119159164165166167168169170171172173174179 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.521 έως 2.535 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Καλησπερα παιδια.
    Ειμαι κατοχος Mp3 250 και τωρα τελευταια ψηνομαι για την αγορα του <<ληστη>>650cc στην εκδοση με ABS. 2-3 ερωτησουλες γιατι απο μηχανες εχω πολυ λιγη εμπειρια.
    1)Επειδη αν παρω το Bandit σιγουρα θα του βαλω και βαλιτσα πισω,με βαλιτσα πισω υπαρχει οριο στη ταχυτητα που θα πηγαινεις απο θεμα ασφαλειας??Επισης αλλαζει σε μεγαλο βαθμο η συμπεριφορα της μηχανης?
    2)Βασικο για μενα ειναι τα ανετα ταξιδακια με μια ταχυτητα κατα μεσο ορο στα 150.Τα χει με ανεση φορτωμενο?
    3)Με το Mp3 μπορω να πω πως εχω καλομαθει αρκετα ειδικα απ τη συμπεριφορα του σε βρεγμενο.Το Bandit πως τα παει?
    4)Μεσα στη πολη?Ειναι ευκολο στις μανουβρες και χωραει αναμεσα απο αυτοκινητα οπως περιπου ενα scooter?
    5)Θεωρειται τελικα αξιοπιστο?Δεν εχω δει να αναφερονται ιδιαιτερα προβληματα.
    Ευχαριστω

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    εγω ως φρεσκος κατοχος ενος 650, θα σου πω τα εξης
    1. ολες οι βαλιτσες σε ολες τις μηχανες αναγραφουν συγκεκριμιενα ορια φορτωσης και ταχυτητας. Για την ταχυτητα νομιζω ειναι 120χλμ. Πρακτικα έχω δει μηχανες φωρτομενες με που περισσοτερα χλμ. Η οδηγικη συμπεριφορα δεν αλλαζει ιδιαιτερα
    2. Για να εχεις Μωτ τα 150 χλμ/ωρα, πρεπει να εισαι πανω απο 180-200 για μεγαλο μερος του ταξιδιου σου για να αντισταθμισεις απωλεις απο στασεις, διοδια βενζινες κτλ. Τωρα αν εννοεις να πηγαινεις φορτωμενος με 150 χλμ τοτε ναι εισαι οκ.
    3. δεν μπορω να σου απαντησω καθως δεν εχω οφηγησει mp3. Στο βρεγμενο αν εχει βρεξει αρκετη ωρα και εχει καθαρισει ο δρομος εισαι μια χαρα. Τωρα στο ψιλοβροχο με γλιτσα ολες οι μηχανες θελουν προσοχη.
    4.Ναι παρα το βαρος του ειναι ευκολο και χωραει μια χαρα στα αυτοκινητα.
    5. Θεωρειται παρα πολυ αξιοπιστο μηχανακι για αυτο και στο εξωτερικο, που ο κοσμος ειναι πιο συνειδητοποιημενος, πουλαει πολυ περισσοτερο απο εδω,

Στην τιμη των 6.000 δινουν μαζι καμμια βαλιτσα η συναγερμο η λογο που ειναι προσφορα δεν δινουν τιποτα?
    Απο αρνητικα εχετε να μου πειτε κατι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris

3)Με το Mp3 μπορω να πω πως εχω καλομαθει αρκετα ειδικα απ τη συμπεριφορα του σε βρεγμενο.Το Bandit πως τα παει?
    [Προσωπική άποψη]: Το MP3 έχει 2 ανεξάρτητους τροχούς μπροστά, οπότε (αν κ στενότεροι) 2 σημεία επαφής, τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται. Μια μοτοσυκλέτα με 1 σημείο επαφής, είναι πιό εύκολο να σου "φύγει" στο βρεγμενο (υπό κλίση πάντα). Στο όρθιο, έχει το ΑΒS όπου δεν προβληματίζει, έστω κ σε βρεγμένο.

[Προσωπική εμπειρία]: Με το MP3 (τεστ ραϊντ όλο το Σ/Κ) έστριβα όπως μου την κάρφωνε, φρέναρα το ίδιο και ποτέ δεν φοβήθηκα. Αυτό δύσκολα το βρίσκεις αλλού. Με το μυαλό μου στην οδήγηση του Ληστή, έχω ανταπεξέλθει σε όλα, με ασφάλεια και πολύ "πιο πλούσια" εμπειρία.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Στην τιμη των 6.000 δινουν μαζι καμμια βαλιτσα η συναγερμο η λογο που ειναι προσφορα δεν δινουν τιποτα?
    Απο αρνητικα εχετε να μου πειτε κατι?
    - Τίποτα. Μπορείς να το παλέψεις για έκπτωση στα αξεσουάρ (αντ/πεια). Από έμπορο, κάτι θα τσιμπίσεις (πριν 1,5 μήνα μου έδιναν συναγερμό).

- Το βάρος του (όχι απαραίτητα).-
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

. 2-3 ερωτησουλες γιατι απο μηχανες εχω πολυ λιγη εμπειρια...
    Ευχαριστω
    1. Τώρα που γυρνούσα σπίτι, πήγαινα με 220, με τη βαλίτσα. Το κάνω συχνά το έγκλημα και ας γράφει μέγιστη 120. No problem.
    2. Μιά χαρά πάει και με περισσότερα ταξίδι αλλά στα 150 δεν καίει και πολύ, κερδίζεις χρόνο στους ανεφοδιασμούς.
    3. Αν πας να κάνεις ότι κάνεις με το mp3 με οποιαδήποτε μοτοσικλέτα, θα γίνεις ο καλύτερος πελάτης του ΚΑΤ. Ότι δίτροχο και αν πάρεις, στο βρεγμένο πρόσεχε. Υδρολίσθηση δεν έχει, φρενάρει με ασφάλεια, αλλά στις στροφές ειδικά μέσα στην πόλη, το mp3 έχει πολύ υψηλότερα όρια.
    4. Εκτός από πολύ στρίμωγμα, αν το έχεις το θέμα διήθηση, θα σου σπάνε τα νεύρα με το πόσο αργά πάνε όλοι...
    5. Όντως δεν έχει μηχανικά προβλήματα... Σαν βάρος είναι όσο και το mp3 σου, οπότε τα κιλά τα έχεις συνηθίσει πάνω κάτω.

Με το καλό!

Φυσικά έφαγα και τη βροχή μου γυρνώντας σπίτι, το κέρατό μου...

Επίσης λέμε για βόλτα Κυριακή, οι συνήθεις ύποπτοι θα ειδοποιηθείτε με πμ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
    Μεχρι το καλοκαιρι μαλλον θα την κανω τη τραμπα λογικα.Ο βασικος λογος που θελω να το αλλαξω το Mp3 ειναι τα ταξιδακια στα οποια με 2 ατομα το φουκαριαρικο στα 120 υποφερει.Δεν τρελλαινομαι για γκαζια αλλα θελω τα 150 να τα χει χαλαρα και ας εχει 170 τελικη
    Ευχαριστω και παλι

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    150 τα εχει πολυ ανετα σε ταξιδι...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Φυσικά έφαγα και τη βροχή μου γυρνώντας σπίτι, το κέρατό μου...
    Άλλον μου περιγράφατε ως 'βροχοποιοό' προχθες...:a13:

Inochi, ρε!
    Για οσο.

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    1. Τώρα που γυρνούσα σπίτι, πήγαινα με 220, με τη βαλίτσα. Το κάνω συχνά το έγκλημα και ας γράφει μέγιστη 120. No problem.

Στο ληστη που ειχα παλιοτερα δεν το ειχα κανει και εγω αλλα τωρα στο CB900 που εχω το εκανα.

Εκτος απο τις βιδες με τις οποιες επιασε η βαση της βαλιτσας επανω στη σχαρα για να εχω τελειως το κεφαλι μου ησυχο ασφαλισα, με τροπο που χρειαζεται κλειδι για να βγει, και τη βαλιτσα πανω στη σχαρα. Δεν μου εδινε και πολυ ασφαλεια το κουμπωμα της βαλιτσας αυτης καθ'αυτης.

Τωρα πλεον παω 180-190 max και δεν εχω το νου μου μη σκοτωσω κανεναν που ερχεται απο πισω.

Βεβαια για να τη βγαλω τη βαλιτσα θελω ενα 10αρακι και ενα ισιο κατσαβιδι αλλα ενταξει εναμιση λεπτο δουλεια ειναι.
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
    Άλλον μου περιγράφατε ως 'βροχοποιοό' προχθες...:a13:

O βροχοποιός ο ίδιος σπάνια βρέχεται, αλλά βρέχει τις βόλτες όλων των άλλων! Εγώ έχω μια γκαντεμιά που με ακολουθεί κάθε φορά που έχω καθαρή μηχανή και μου τη λερώνει την ίδια μέρα, άντε βαριά την επόμενη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
    @cosgili: ΟΚ λοιπον...αϊντε...ριξε τα κονφετια σου, φυσα καμια σερπαντινα, μολα και τον αετο αλλα μετα τερμα το κωλοβαρι...περνας το giproκι και μας το κουνας στα μουτρα για τα καλοριζικα!! (αν της βαλεις ...φωκο, κανε τον Γερμανο και πες οτι θα λειπεις και το επομενο- αν παλι γουσταρεις, ανεβασε φωτο του Αη-Τζιαϊπρου του Λαμπαδιαρη να γελασουμε κομματι κι εμεις! )

@amyroukai: αν μεινουμε τελικα εντος, ψηνουμαι στους 200C για βολτουλα το ΣΚ - μαλλον για Σου που ο καιρος θα'ναι πιο μελατος γιατι την Κου παιζει βροχα!
    Η φωτο που χρωσταγα απο το μπιχλιμπιδακι μου. Ολα καλα στην τοποθετηση χωρις κανενα μπουμ!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1230_27-02-10a.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	96,4 KB 
ID:	190326
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

file cosgili wraio to mpixlimpidaki gia lege leptomereies apo poy kai poso ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
    file cosgili wraio to mpixlimpidaki gia lege leptomereies apo poy kai poso ?
    Τζωρτζοπουλος με παζαρι 110 και τοποθετηση μονος μου. Μην φοβηθειτε τις διαπραγματευσεις...διανυουμε δυσκολη περιοδο και καιγονται για πωλησεις θυσιαζοντας κερδος!
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

O επίσημος αντιπρόσωπος πάντως φαίνεται να είναι η Advanced Accessories, Καλλιρρόης και Νάκου 4, 2109228322, από το www.healtech.com και τιμές σε όλη την Ευρώπη 89 για το GIpro Xtype GPX-S01 για το Κ5-Κ6 μου και 79 το speedohealer. Τα πήγε ο Τζωρτζόπουλος μιά πόρτα παρακάτω και τσίμπησαν ένα 20άρικο μεταφορικά;

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •