Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάτι ξέρεις εσύ....![]()
Που να μην έσωνα ο ..........![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάτι ξέρεις εσύ....![]()
Που να μην έσωνα ο ..........![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
μισο λεπτο γιατι παρεξηγηθηκα (με το δικιο σας βεβαια...)
δλδ ρε παιδια ,αρνειστε το γεγονος οτι ολα αυτα τα χρονια στην παγκοσμια ιστορια ,ολο το παιχνιδι παιζεται μεταξυ του διπολου καπιταλισμος-φιλελευθερισμος VS σοσιαλισμος-λαοκρατια?
δεν αντιλεγω οτι αυτα που ειπα φερναν λιγο σε Περισσο μερια (λαθος μου),αλλα αληθεια δεν ειναι?
ειπαμε δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχει κοσμος που ανηκει στην μεσαια/εργατικη/κατωτερη ταξη και ψηφιζει φιλελευθερη οικονομια-δεξια...
Μα γιατί επιθυμεί διακαώς να τσιμπήσει μεταγραφή για την Α΄εθνική.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχει κοσμος που ανηκει στην μεσαια/εργατικη/κατωτερη ταξη και ψηφιζει φιλελευθερη οικονομια-δεξια...![]()
Από αρχαιοτάτων.......Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μα γιατί επιθυμεί διακαώς να τσιμπήσει μεταγραφή για την Α΄εθνική.![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ειπαμε:Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μισο λεπτο γιατι παρεξηγηθηκα (με το δικιο σας βεβαια...)
δλδ ρε παιδια ,αρνειστε το γεγονος οτι ολα αυτα τα χρονια στην παγκοσμια ιστορια ,ολο το παιχνιδι παιζεται μεταξυ του διπολου καπιταλισμος-φιλελευθερισμος VS σοσιαλισμος-λαοκρατια?
δεν αντιλεγω οτι αυτα που ειπα φερναν λιγο σε Περισσο μερια (λαθος μου),αλλα αληθεια δεν ειναι?
ειπαμε δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχει κοσμος που ανηκει στην μεσαια/εργατικη/κατωτερη ταξη και ψηφιζει φιλελευθερη οικονομια-δεξια...
Να σε φυλαει ο θεος (λεμε τωρα) απο δεξιο εργατη κι αριστερο εργοδοτη.Οσο για τους υπολοιπους εδω μεσα που ειρωνευονται το θειο-Ιωσηφ![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Για όλα φταίνε οι Sex Pistols....
όλα τα υπόλοιπα περί του θέματος είναι παραφιλολογία......
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.