Σελίδα 13 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 334

Θέμα: Yamaha YBR 250

Παιδια σημερα παιρνω τη μηχανη απο το μηχανικο....το πηγα για την ανακληση και γιατι καποιος #@!#!@# μου το εριξε κατω ενω ξεπαρκαρε...βρηκε στο τιμονι και στην εξατμιση με αποτελεμσα να στραβωσει το τιμονι.....το ανταλακτικο εχει 62 ευρω(πανακριβο ρε παιδια τι γινεται? της Strom το τιμονι εχει 30) και με εργασια παει 77 ευρω.....Ο μηχανικος μου ειπε οτι θελω τακακια και μου ειπε οτι της μανας του κανουν 55 ευρω αλλα εχει και εμποριου με 28 ευρω τα ΝΙΣΙΝ τα μετρια.Οταν του ειπα για τα Premium τα μεσαια μου ειπε οτι αυτα θα μου φανε το δισκο....το εχω ακουσει και απο εναν αλλο αυτο για το δισκο και τα Premium. Δεν ξερω τι λενε τα παιδια που τα εχουν βαλει και το εχουν δοκιμασει για καιρο?
    Τωρα που θα το παρω θα βγαλω και φωτογραφιες με τον αενοθωρακα...οσον για την τιμη του εχω να σας πω την ιστορια του....αναμενεται...

Οριστε 3 φωτο με τον ανεμοθωρακα που του εχω βαλει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00788.jpg 
Προβολές:	553 
Μέγεθος:	70,1 KB 
ID:	189980

οριστε 3 φωτο με τον ανεμοθωρακα που εχω βαλει...

Όνομα:	dsc00789.jpg 
Προβολές:	553 
Μέγεθος:	70,7 KB 
ID:	189982

Οσον αφορα την τιμη του υπαρχει μια ιστορια....βλεπεις αγορασα αυτον τον ανεμοθωρακα απο τον Ξικη στη μιχαλακοπουλου ο οποιος τον πουλαγε 76 ευρω...οταν ρωτησα πως μπαινει επανω μου ειπανε με κιτακι(εννοουσε τη βαση του ανεμοθωρακα).Για τοποθετηση μου ζητησαν 10 ευρω και συμφωνησα...τον βαζουμε επανω λοιπον παω στο ταμειο για να πληρωσω 86 ευρουλακια και μου μου λενε 103 ευρω.Οταν ρωτησα το γιατι μου ειπανε για το κιτακι(δηλαδη τη βαση του ανεμοθωρακα).Οταν το πηγα στο μηχανικο μου εμεινε καγκελο και μου ειπε οτι κανονικα η βαση ειναι μαζι με τον ανεμοθωρακα αλλιως πως θα τον βαλεις επανω ?...οταν πηγα και τους το ειπα πισω στο μαγαζι μου ειπανε οτι ο δικος μου ανεμοθωρακας ειναι ο στανταρ λεει για ολα τα γυμνα και εχει διαφορετικο κιτακι(δηλαδη βαση) για καθε μοντελο και οτι η δικη μου βαση ηταν η πιο φτηνη απολες και εκανε μονο 17 ευρω και τετοια....δεν ηξερα τι να απαντησω και το αφησα....ο μηχανικος μου το εψαξε και λιγο καιρο αργοτερα μου ειπε οτι ο ανεμοθωρακας αυτος ειναι universal αλλα και η βαση του ειναι universal και περιεχεται μεσα στο κουτι του οταν τον αγοραζεις, που φυσικα εμενα μου εδωσαν εκεινον που ειχαν στη βιτρινα χωρις κουτι και χωρις να μου κανουν καποια καλυτερη τιμη....ακομα και αν οντως ετσι ηταν με χαλασε απιστευτα το γεγονος οτι κανενας δεν με πληροφορησε, ουτε είναι γραμενο πουθενα οτι το λεγομενο κιτακι(δηλαδη η βαση του ανεμοθωρακα) χρεωνεται επιπλεον 17 ευρω μεχρι τη στιγμη που πηγα στο ταμειο....ας τα χαρουνε τα 17 ευρω μου.....η δισφημιση που θα φανε από αυτή την ιστορια θα τους κοστισει πολύ περισοτερο.

Όνομα:	dsc00790.jpg 
Προβολές:	549 
Μέγεθος:	80,0 KB 
ID:	189983

Ωραίες οι φωτογραφίες....λοιπόν,για τα τακάκια μου είπε τα ίδια και ο δικός μου μηχανικός όσον αφορά τις τιμές.Τώρα ποιά τρώνε πιο γρήγορα τον δίσκο δεν το ξέρω.Ακόμα δεν έχω αλλάξει.Για τον Ξύκη κρίμα γιατί τον είχα για πιο σοβαρό.Εμένα ακόμα περιμένει το ανταλλακτικό για την ανάκληση ο μηχανικός μου.Πόσο καιρό περίμενες εσύ Karatekasgr ?
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Βασικα πρεπει να περιμενα 2 βδομαδες...μπορει και 3...δεν θυμαμαι ακριβως αλλα καπου εκει...το να στα βαλει επανω παιρνει 2-3 ωριτσες δεν ειναι κατι....δεν ξερω αν ειναι η φαντασια μου αλλα παρατηρησα βελτιωση στην αναρτηση οταν καθομαι επανω...εκει που καθοταν το μηχανακι κατω τωρα ειναι καλυτερα...και σε λακουβες που το ειδα με μια προχειρη βολτα. Οταν βαλεις και συ τα ανταλακτικα πες μας τις εντυπωσεις σου. Thanks για την επιβεβαιωση στο θεμα των φρενων

Α και για τα τακακια εννοω τα μπροστινα....η αλλαγη εγινε στα 6400 κατι χιλιομετρα..εσενα τα δικα σου Zolas, ποσο τα εχεις και πως τα βλεπεις?
    Τα δικα μου τα πισω κρατανε ακομα...τα εχω σφιξει μεχρι τη μεση περιπου. Υπολογιζω οτι θα μου κρατησουν καπου στα 10.000-12.000 χιλιομετρα. Ολα αυτα φυσικα οπως και το τι λαστιχα θα του βαλεις εξαρτονται απο τις συνθηκες και τον τροπο που οδηγεις.. Εγω πχ παντα παταω λιγο περισοτερο το μπροστινο φρενο και χρησιμοποιω το πισω ουσιαστικα απλα για επιβραδυνση και για ισοροπημενο φρεναρισμα, γιατι αν πατησεις μονο μπροστα εφαγες σουπα :P

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    πολυ ομορφος ο ανεμοθωρακας!! κανει καλη δουλεια?? δεδομενου οτι θα κανω ταξιδακι
    το καλοκαιρι αξιζει τον κοπο να τον βαλω?

Κοιτα η βελτιωση ειναι πολυ αισθητη....πριν τον βαλω πηγαινα στη Σιγκρου με την κοπελια μου δικαβαλο και δεν μπορουσα να παω πανω απο 100...ο αερας με πιεζε αρκετα στο στηθος....δεν το συζηταω για εκτος αθηνων ετσι?...Πηγα χαλικδα την πρωτη φορα και ολες οι πιεσεις απο τον αερα κανανε την πορεια μου επικινδυνη γιατι επηρεαζουν την οδηγηση στα 100-120...Ασε που φοβασαι με τοσες πιεσεις μη σε χτυπησει κανενας πλευρικος και ψαχνεσαι....Γενικα μου ελυσε το προβλημα τις πιεσης στο στηθος και με ενα καλο κρανακι γιατι τα στελνει στο κρανος εισαι μια χαρα για δεδομενα γυμνου....Εχω σταμπαρει εναν παρομοιο της GIVI που ειναι πιο μακρης αλλα στο ιδιο στυλ, σε ενα CBF250....αν τον ειχα δει πρωτο εκεινον θα ειχα βαλει...με αυτον ειναι λιγο πιο ομορφο αλλα με εκεινον της GIVI πιστευω οτι θα γινεται καλυτερη δουλεια....ακουσα και για ενα αλλο μοντελο της KAPPA που ειναι σαν το δικο μου αλλα στο πανω μερος γερνει ελαφρα προς τα εξω και μου ειπανε οτι εχει καλυτερη λεει προστασια....δεν ξερω παιδια....δουλεια κανει δεν λεω αλλα νομιζω οτι μια καλη ερευνα αγορας στα διαφορα μοντελα θα βοηθησει... Παντως πιστευω οτι εκεινος της GIVI θα κανει καλυτερη δουλεια χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια ομως....γενικα ψαχτε το μην την πατησετε και σε θεμα τιμης οπως την πατησα εγω...

θα το ψαξωμεν...! αλλα στο θεμα τιμης δεν παιζει να την πατησουμε καθως εγω ψωνιζω
    απο το ιδιο μαγαζι απο τοτε που καβαλησα το πρωτο μου ποδηλατο!! (μιλαμε τωρα για 30 χρονια!!)
    και εχω μεινει ευχαριστημενος και απο την εξυπηρετηση και απο τις προτασεις του!
    οτι μου εχει δωσει και σε καλη τιμη ειναι και προβλημα ποτε δεν ειχα!

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Karatekasgr
    Παιδια σημερα παιρνω τη μηχανη απο το μηχανικο....το πηγα για την ανακληση και γιατι καποιος #@!#!@# μου το εριξε κατω ενω ξεπαρκαρε...βρηκε στο τιμονι και στην εξατμιση με αποτελεμσα να στραβωσει το τιμονι.....το ανταλακτικο εχει 62 ευρω(πανακριβο ρε παιδια τι γινεται? της Strom το τιμονι εχει 30) και με εργασια παει 77 ευρω.....Ο μηχανικος μου ειπε οτι θελω τακακια και μου ειπε οτι της μανας του κανουν 55 ευρω αλλα εχει και εμποριου με 28 ευρω τα ΝΙΣΙΝ τα μετρια.Οταν του ειπα για τα Premium τα μεσαια μου ειπε οτι αυτα θα μου φανε το δισκο....το εχω ακουσει και απο εναν αλλο αυτο για το δισκο και τα Premium. Δεν ξερω τι λενε τα παιδια που τα εχουν βαλει και το εχουν δοκιμασει για καιρο?
    Τωρα που θα το παρω θα βγαλω και φωτογραφιες με τον αενοθωρακα...οσον για την τιμη του εχω να σας πω την ιστορια του....αναμενεται...

οπως ειπες οτι τα τακακια ειναι ακριβα αλλα επισης υπαρψουν τακακια yamaha που φοραει την ιδια δαγκανα εμπρος και ταιριαζουν χωρις προβλημα με κοστος 25 ευρω
    Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..

Νέο μέλος
    Τα τακάκια λέγονται PREMIER και όχι Premium, για το αν τρώνε το δίσκο ή όχι δεν το γνωρίζω, αλλά θα το είχα ακούσει άμα ίσχυε κάτι τέτοιο γιατί γενικότερα με τα aftermarket ανταλλακτικά την ψάχνω πολύ πριν βάλω κάτι.

Τα τακάκια μου είναι ακόμα της μάμας τους.Είναι στην μέση περίπου με 11000 ΚΜ.Θα τα αλλάξω στα 13000 ΚΜ.
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

μετα απο αναμονη μιας βδομαδας και μιας μερας χθες με ειδοποιησαν απο το συνεργειο οτι ηρθε το ανταλακτικο για την ανακληση! ετσι χθες σχολοντας πηγα το αφησα και σημερα εστειλα τον αδερφο μου να το παραλαβει! δεν το εχω καβαλησει ακομα για να σας πω εντυπωσεις! αυτο θα γινει το σκ!!
    αλλο θεμα τωρα! επειδη δεν εχω τα βιβλια του (το πηρα μεταχειρισμενο) μπορει καποιος να ριξει μια ματια και να μου πει τι λαδι (ιξωδες με ενδιαφερει πιο πολυ) συνιστα η γιαμαχα??

Νέο μέλος
    γειά χαρά,
    σχετικά με το λάδι

Engine oil type SAE20W40 or SAE20W50
    Recommended engine oil grade API service SF, SG type or higher
    (επιφυλλάσομαι να ανεβάσω και το owner's manual σε .pdf)

και για όσους ενδιαφέρονται:

http://rapidshare.com/files/35608784..._FAZER_250.pdf
    http://rapidshare.com/files/35608824...0_08_FAZER.pdf

το πρώτο είναι το service manual
    το δεύτερο είναι το parts catalog
    δυστηχώς όπως θα δείτε είναι σε ισπανικο-κάτι, αλλά την άκρη θα τη βρείτε (καλή θέληση να υπάρχει) σε ότι ψάχνεται.

(μη σας φοβίζει το YS250 FAZER, έτσι κυκλοφορεί σε άλλες χώρες)

νάστε καλά
    Γιώργος

...νάμαι πάλι, λοιπόν το λίνκ για το owner's manual είναι:

http://rapidshare.com/files/35609992...r_s_manual.pdf

άσχετο με τα παραπάνω αλλά για δέιτε αυτό:
    http://future-motorcycles.com/2011-yamaha-ys-250-fazer/

τα εμφανή στοιχεία: δίσκος πίσω, νέες ζάντες, νέα εξάτμιση, νέο φωτιστικό σώμα (και φάντάζομαι νέο πίνακα οργάνων)...τα σχόλια σας παρακαλώ!!!
    YBR 250

Σελίδα 13 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσα Yamaha YBR 250
    από likoyrgos στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 10:22
  2. Honda cbf 250 vs Yamaha ybr 250
    από saitis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 16:46
  3. honda cbf vs yamaha ybr 250 ....