Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Λάθη στην αγορά Προστατευτικού Εξοπλισμού

Αρχικά δημιουργήθηκε από SOTOS80

Πάω με χαρά και φυσικά δεν ξαναπήρα τις ίδιες αλλά κάτι άλλες Diadora. Ακόμα δεν τις έχω φορέσει στον δρόμο, μόνο μέσα στο σπίτι. Διαπιστώνω ότι το νούμερο είναι οριακό και με χτυπάνε μπροστά στα δάκτυλα. Το 42 μικρό... το 43 οριακό... το 44 πολύ μεγάλο. Και τώρα λέω να τις ξαναπάω πίσω μιάς και δεν έχω βγάλει καν τα ταμπελάκια απο πάνω.

Και φυσικά θα πρέπει να δώσω άλλα τόσα λεφτά και να ψάξω μπότες απο άλλο μαγαζί.
    Και αναρωτιέμαι.. εγώ έχω πρόβλημα ή έτσι είναι όλες οι μπότες? Είναι δυνατόν να με χτυπάνε μπροστά? Είναι δυνατόν να μήν βρίσκω το νούμερο μου? Εσείς έχετε ανάλογη εμπειρία?

Δεν ξέρω τί να κάνω... [/B]
    υποψιάζομαι φίλε ότι έχεις παρόμοιο πρόβλημα με εμένα. Τα δάκτυλα του ενός ποδιού είναι λίγο μεγαλύτερα από του άλλου ποδιού οπότε σε ένα νούμερο που λες είμαι οκ, στο άλλο πόδι θα είσαι ή στενά ή φαρδιά. Υπομονή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
    υποψιάζομαι φίλε ότι έχεις παρόμοιο πρόβλημα με εμένα. Τα δάκτυλα του ενός ποδιού είναι λίγο μεγαλύτερα από του άλλου ποδιού οπότε σε ένα νούμερο που λες είμαι οκ, στο άλλο πόδι θα είσαι ή στενά ή φαρδιά. Υπομονή...
    Έτσι ακριβώς, αλλά το θέμα είναι τί κανω τώρα?Δεν είναι απλά λίγο στενές είναι αρκετά στενές και δεν νομίζω ότι μπορώ να τις αντέξω. Να ζητήσω κανένα πιστωτικό απο το κατάστημα για όποτε και αν χρειαστώ κάτι ή να κρατήσω αυτές που πείρα και ότι γίνει.

Να τις βάλω απλά και να πάω ένα ταξιδάκι είναι οκ αλλά αν είναι να περπατήσω καθόλου θα έχω πρόβλημα. Και σε πολιτικά παπούτσια το έχω αυτό αλλα σιγά σιγά ανοίγουν λίγο και δεν με ενοχλούνε. Στις μπότες το φαινόμενο είναι πολύ πιο έντονο. Και το θέμα είναι ότι τις πείρα για να τις φοράω και στην Αθήνα τις μέρες που βρέχει. Αλλά δεν θα τις αντέξω όλη μέρα στην δουλειά με τίποτα, και όχι επειδή είναι σκληρές.. αλλα πειδή είναι στενές. Κλαίω τα λεφτάκια μου τώρα κυρίως γιατί δεν έχει άλλες μπότες να επιλέξω στο μαγαζί.

Τελικά ξαναπήγα στο μαγαζί σήμερα αλλά τελικά δεν πήρα τίποτα. Γιατι δεν βρήκα το νούμερο μου σε μοντέλο που να μου αρέσει. Το μόνο που κατάφερα είναι να κόψω ένα πιστωτικό για μελλοντική αγορά.

Αποφάσισα να αγοράσω μπότεςDAINESE από άλλο κατάστημα. Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι τα λεφτά για να μπορέσω να το κάνω.

Αν κάποιος απο εσάς σκέφτεται να αγοράσει κάτι απο το κατάστημα xikis θα παρακαλούσα (αν βέβαια θέλει να βοηθήσει) να χρησιμοποιήσει το δικό μου πιστωτικό 132 ? δίνοντάς μου μετρητά εμένα ώστε να μπορέσω να αγοράσω μπότες απο άλλο κατάστημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Γεια σας ηρθε ο εμπειρος ......... φοραω οτι μου αρεσει απο το μαγαζι ...... κρανος μπουφαν μποτες ......... καθομαι μιση ωρα κ αρχιζω το περπατημα ........ βαζω βγαζω γυαλια για δοκιμη κρανους ..... φοραω σωστες καλτσες ...... για μποτες .......... τα βγαζω τα βαζω ...... κ μετα απο κανα 2 μερες .... τα παω κ πισω για αλλαγη ......... καθομαι περπαταω τεντονομαι ......... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΤΕ γυναικα διπλα σου να σου λεει οτι σου παει κ τετοια γιατι ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕς .......... μετα παω σε αλλες εταιριες κ κανω παλυ τα ιδια για να δω εφαρμογες ............ αφου βεβαια εχω μπει στα FORUM για να εχω μια γνωμη .......... για γαντια ....... παντα δοκιμη πανω στη μηχανη , γκριπ μανετες κλπ ......... υστερα απο ολα αυτα εχω απωλειες απο 3000ε σε 1000ε ..........π.χ Dainece monica 1 μηνα πηρα 6 κιλα κ τωρα τα 550ε αρχιζουν να πηγαινουν περιπατο............Το κρανος τελειο αλλα για ταξιδι....... παει απατο .... παμε για δευτερο......... οι μποτες κορυφη κ ενα νουμερο μεγαλητερες .......... αλλα στη δουλεια .... περνω δευτερο ζευγαρι παπουτσια ......... τα γαντια κορυφη αλλα μονο τα καλοκαιρινα βολευουν .... πανε τα χειμωνιατικα......... ΤΟ ΜΟΝΟ πραγμα που εχω καταυχαριστηθει 100% ειναι κατι ειδικα εσωρουχα κοντομανικα, μακρυμανικα, χειμερινα , καλοκαιρινα κ καλτσες ..............
    love will save the planet,hate is a good start.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF