Σελίδα 13 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 412

Θέμα: New 2010 Yamaha Super Tenere 1200 - τα αποκαλυπτήρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Μα μέχρι τώρα όλοι σας περιγράφετε ότι περιμένετε ενα μηχανάκι το οπόιο υπάρχει ήδη και όπως είπε και ο MikeG είναι το BMW F800GS.

Απλά σας χαλάει η εταιρεία και θα θέλατε να μην γράφει πάνω BMW και να γράφει JAPAN.

Τελικά εαν έγραφε JAPAN το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν ότι θα το πουλούσαν ακριβότερα...
    (εαν ήταν δε και Honda θα είχε πάνω τα όργανα που φοράει το FMX και κινητήρα του Africa αυτούσιο με τιμή σημερινή... )

..
    Το gs είναι απαράδεκτα ακριβό, όπως όλα τα BMW, και αν η yamaha έβγαζε ένα ακριβώς ίδιο μηχανάκι, θα το πούλαγε σαφώς φτηνότερα.

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    οριστε και οι πρωτες πραγματικες φωτο ,απο την εκθεση

http://www.advrider.com/forums/showt...45850&page=100
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Μα μέχρι τώρα όλοι σας περιγράφετε ότι περιμένετε ενα μηχανάκι το οπόιο υπάρχει ήδη και όπως είπε και ο MikeG είναι το BMW F800GS.

Απλά σας χαλάει η εταιρεία και θα θέλατε να μην γράφει πάνω BMW και να γράφει JAPAN.

Τελικά εαν έγραφε JAPAN το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν ότι θα το πουλούσαν ακριβότερα...
    (εαν ήταν δε και Honda θα είχε πάνω τα όργανα που φοράει το FMX και κινητήρα του Africa αυτούσιο με τιμή σημερινή... )

Πρέπει πάντως με όλα αυτά να παραδεχτούμε ότι οι Ιάπωνες έχουν πια ξεπεραστεί σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες μοτό και αν δεν κάνουν κάτι σύντομα δεν τους βλέπω καλά με πρώτη πρώτη την Honda. Τουλάχιστον οι Kawa & η Suzi πουλάνε φθηνά...
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Δηλαδή αυτό το ψυγειάκι εκεί στα πλάγια θα το κρατήσει κρύο όταν εγώ παλέυω στους αμμολόφους της Σαχάρα;

ΥΓ: Το ασημί δεν βλέπεται.
    Τώρα το είδα.

Το ψυγειάκι εκεί που το έβαλαν θα τρυπήσει στην πρώτη καλή πτώση ακόμη κι από στάντ. Για τους τυχερούς θα χαλάσει μόνο το ανεμιστηράκι.

Κανονικά με την αγορά της μηχανής θα πρέπει να δίνουν σε κούτα και 3-4 ψυγειάκια ανταλλακτικά ή τουλάχιστον να τα πουλάνε με το κιλό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says

Τα χειριστήρια είναι σαν να είναι από μηχανάκι 10ετίας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Το gs είναι απαράδεκτα ακριβό, όπως όλα τα BMW, και αν η yamaha έβγαζε ένα ακριβώς ίδιο μηχανάκι, θα το πούλαγε σαφώς φτηνότερα.
    Εαν είναι το BMW ακριβό που τουλάχιστον είναι αυτό που θέλετε, το 1200 που όπως λέτε θα παίζει στα 16000+ τί έιναι? φθηνό?

Εαν ισχύει αυτή η τιμή τότε και το αντίστοιχο της Yamaha παραπάνω από το BMW θα έκανε.

Εμένα μου αρέσει το μικρό που έχει βγάλει και το θεωρώ πολύ καλή επιλογή και σε πολύ καλή τιμή για κάποιον που θέλει ενα καθημερινό μηχανάκι που να πατάει και χώμα. όταν χρειαστεί (δεν υπάρχουν άλλωστε και πολλές επιλογές) αλλά το 1200 το θεωρώ πολύ άκυρο. Μάλλον βγήκε πολύ αργά και είναι ήδη ξεπερασμένο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says

Ωραίες βαλίτσες.:wacko:

Εαν είναι το BMW ακριβό που τουλάχιστον είναι αυτό που θέλετε, το 1200 που όπως λέτε θα παίζει στα 16000+ τί έιναι? φθηνό?

Εαν ισχύει αυτή η τιμή τότε και το αντίστοιχο της Yamaha παραπάνω από το BMW θα έκανε.

Αν πράγματι παίξει στα 16.000, θα είναι και αυτό πανάκριβο, αλλά αυτό δεν ακυρώνει ότι και το gs έχει παράλογη τιμή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teddyseker
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ...ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ..ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝ ΒΙΔΕΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΕΡΘΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑΚΙΑ ΤΟΤΕ .....
    ΠΗΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=sv1er3j-xJ0

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

τος αποστατες στα φωτα γιατι τους εχει??

να ειχε κανα σιδερενιο πλεγμα να πω οκ, αλλα τωρα ενα κρυσταλλακι εχει....

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Λοιπόν.......... στις φώτο είναι πιο εντυπωσιακό..

Αυτή η εισαγωγή απο Vmax είναι παράκεντρη με την άλλη

Το τιμόνι είναι 28άρη.....δεν θα αντέξει με τίποτα, ακόμα και σε στατική...και θέλει οπωσδήποτε και μπαράκι.

Τα προβλήματα υπερθέρμανσης του άξονα ελπίζω να τα ξεπέρασαν....οι ψήκτρες πάνω του όμως, άλλα δείχνουν.

Η σέλα πρέπει να είναι καταπληκτική.

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στο πλάι το ψυγείο.....μπροστά στον κινητήρα έχει χώρο...αναρωτιέμαι πόση θερμότητα θα βγάζει...?? μάλλον πολύ γιατί τις εξατμίσεις τις ξεκινάνε διαμετρικά, κάνουν το γύρο, και ξαναβγαίνουν από την ίδια πλευρά.....

Θερμαινόμενα έχει μανίσια, μπρίζα για ρεύμα έχει μανίσια, το μπαράκι για το gps μη χαθώ στην Σαχάρα της Ζαχάρως που είναι....???

Την ζελατίνα την έκανες που την έκανες ρυθμιζόμενη....δώστης περισσότερο αέρα στην ρύθμιση....αφού και η χαμηλή έκδοση, είναι για 1.75 και πάνω.....με το ζόρι να πάρουμε την after της μαμάς ρε γαμώτη....???

Οι 2χ310 μπροστά (αν κρίνω απ' της μικρής) θα το φρενάρουν άνετα το μισότονο.....καλή δουλεία....ο πίσω όμως γιατί να είναι 282.......τι στα διάλα κατανομή βάρους έχει, με 1.45 ίχνος...???

Μεγάλα πλαϊνά πλαστικά, στην μικρή κάνουν καταπληκτική δουλειά, στην μεγάλη θα μας πει, όποιος την ρίξει πρώτος...ειδικά από δεξιά.....

Η ποδιά είναι τεσσάρα, το φίλτρο το κρύβει καλά, αναρωτιέμαι για το καπάκι της γεννήτριας....??

Οι εξατμίσεις είναι πολύ κοντά στην αντλία νερού, και κάνει ζέστη στην Σαχάρα της Ζαχάρως.....

Όμορφο μηχανάκι, με πολύ καλό φινίρισμα αλλά .......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τος αποστατες στα φωτα γιατι τους εχει??

να ειχε κανα σιδερενιο πλεγμα να πω οκ, αλλα τωρα ενα κρυσταλλακι εχει....

Πλαστικά είναι
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

to 17000 to diavasate apo kapou h' apla einai eikasia ???? an den vgalei i Yamaha episimi timi oti kai an leme edo pera apla kourazoumaste

alla an ontos paei ekei to pragma.. tote kalo kai to mixanaki pou xoume......

pantos enas filos eipe oti to psigeio ontos mporei na ta paiksei me tin proti ptosi .. s' auto sumfono ..

+800

απο γεννησιμιού μου ήμουν τζαπονόφιλος και δη χοντάκιας... απο τη 1η μου μηχανή το '93 μέχρι σήμερα έχω αλλάξει 5 χόντα ...

πάντα ήμουν αντι-μπεμβεδάκιας, τους έκραζα όπου τους έβλεπα ...

..

εεεεεεε....

αυτή τη στιγμή έχω το 800 gs και απλά το μηχανάκι το έχω ερωτευτεί ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    +800

απο γεννησιμιού μου ήμουν τζαπονόφιλος και δη χοντάκιας... απο τη 1η μου μηχανή το '93 μέχρι σήμερα έχω αλλάξει 5 χόντα ...

πάντα ήμουν αντι-μπεμβεδάκιας, τους έκραζα όπου τους έβλεπα ...

..

εεεεεεε....

αυτή τη στιγμή έχω το 800 gs και απλά το μηχανάκι το έχω ερωτευτεί ...
    Έτσι !!!
    Να τη χαίρεσαι ρε συνάδελφε και καλά χιλιόμετρα πάντα!!

Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν επιλογές που ικανοποιούν ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις και γούστα.
    Μια μηχανή που για κάποιους είναι παρτάλι και δεν ξέρω γω τι, είναι το όνειρο του άλλου...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    ....

Τα προβλήματα υπερθέρμανσης του άξονα ελπίζω να τα ξεπέρασαν....οι ψήκτρες πάνω του όμως, άλλα δείχνουν.

....
    Ααααα.... ωραία.....

Βάλανε άξονα αλλά δεν ξέρουν για πόσο θα δουλεύει μέχρι να τα παίξει. Και φυσικά τον έβαλαν αλλά και πάλι δεν ήξεραν πως να τον κάνουν μονόμπρατσο όπως όλοι οι άξονες και το έχωσαν σε κανονικό ψαλίδι....!!!!!

Είμαι ακόμη περίεργος να δω πως θα συμπεριφέρεται μιας και όλοι μέχρι τώρα κράζουν και καλά την συμπεριφορά του άξονα στα ΒΜW η οποία όμως είναι εξαίρετη για άξονα.

Γενικά νομίζω ότι είναι απλά μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να γίνει ανταγωνιστική και να φτάσει το επιπεδο των υπολοίπων. Ακόμη και το STELVIO της Moto Guzzi μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη πρόταση (γνώμη μου) και σίγουρα θα το προτιμούσα.

Σελίδα 13 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha Super Tenere Worldcrosser 1200
    από MG-KTiNoS στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2012, 15:13
  2. ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUPER TENERE 1200 eu ΣΥΖΗΤΣΙΜΗ
    από brmc_ARIS στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2009, 14:30
  3. Super Tenere 1200 ?
    από Operater στο forum Νέα