παιδια αν το βαλει στον εγγεφαλο ο μηχανικως μου βγαζει τις ζημιες?
kawasaki z 750 2006
George
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φανταστικη απαντηση τεκμηριωμενη :rotflmao:![]()
![]()
όχι παίζουμε![]()
![]()
(μα αν δεν μας λέει τα κριτήρια επιλογής του και την χρήση που το θέλει , εμείς τι να του πούμε? -μια φορά ανέβηκα σε Ζ750 και πιάστηκα -οπότε λέω όχι )![]()
Θα βγάλει τις ζημιές που καταλαβαίνει το σύστημα και συνήθως δεν είναι πολύ σοβαρές. Δυστυχώς δεν υπάρχει απόλυτος τρόπος να τσεκάρεις μια μηχανή και να είσαι σίγουρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από gml
Συνήθως το αυτί και το μάτι ενός ΕΜΠΕΙΡΟΥ μηχανικού σε εξασφαλίζει αρκετά μεν, αλλά όχι απόλυτα. Να ακούσει τον κινητήρα για τίποτε περίεργους θορύβους, να τσεκάρει πλαίσιο κλπ για στούκες κα και να κάνει και μια βόλτα να δει πως τσουλάει.
Εαν δεν έχει γίνει καλή συντήρηση στον κινητήρα δεν μπορείς να το ξέρεις εαν δεν τον ανοίξεις και αυτό κοστίζει και δεν είναι εύκολο να γίνει πριν την αγορά.
Εαν είναι απο ιδιώτη πάντα είσαι λίγο πιο σίγουρος. Μια καλοδιατηρημένη εξωτερικά μηχανή είναι λίγο απίθανο να μην είναι και συντηρημένη εσωτερικά. Μια καλοδιατηρημένη μηχανή όμως απο ενα κατάστημα είναι αρκετά πιθανόν να είναι παρτάλι εσωτερικά.
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από gml
για σας παιδια εχω βρει ενα Ζ 750 2006 με 40,000 χιλ και με επωνυμη εξατμηση απανω.τι να κανω να το παρω?ξερετε αν αν εχουν βγαλει προβληματα τα Ζ 2006?και αν ναι τι?επισεις εχει απ σαίτ νταουν ψαλιδη?ευχαρισρω εκ των προτερων!!!!
Να κοιταξεις καποιο με λιγοτερα χλμ........![]()