ΩΧ ρε Χρηστο!![]()
Θα το βάλω και στο ApriliaBikers.
:edit:
ΩΧ ρε Χρηστο!![]()
Θα το βάλω και στο ApriliaBikers.
:edit:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
wtf .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να βρεθεί !!!!!!
τι αλλο θα γινει ρε πουστη μου!
ημαρτον!!!
ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ Χρησταρα να βρεθει!!!!
Το πιστευω κατα βαθος!
Μαγκες οσοι κυκλοφορείτε εξω εχετε το νου σας, ειναι χαρακτηριστικό μηχανακι το συγκεκριμενο!
μουνοπανα...![]()
Το κοβω να παει για ληστεια. Μαλλον θα βρεθει. Δυσκολο να εχει κλαπει για αλλο λογο.
Χρήστο σήμερα το πρωί ληστεία στα ΕΛΤΑ της Ν.Σμύρνης, διεφυγαν με μοτο, η εργοδοτρια μου ήταν μέσα, όταν έγινε την ρώτησα και νομίζει οτι τα χρώματα και η μοτο ταιριαζουν, αλλα, δεν ειναι και σιγουρη. Chekare to...
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Χρήστο σήμερα το πρωί ληστεία στα ΕΛΤΑ της Ν.Σμύρνης, διεφυγαν με μοτο, η εργοδοτρια μου ήταν μέσα, όταν έγινε την ρώτησα και νομίζει οτι τα χρώματα και η μοτο ταιριαζουν, αλλα, δεν ειναι και σιγουρη. Chekare to...
μακαρι να ειναι ετσι γιατι καπου εκει θα την παρατησαν μετα!
Και βάλτε κι αυτό μαζί με την φωτόΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια, εδω που ειναι χωμενο, και μαλιστα στα στικυ, ΔΕ φαινεται καθολου!
γιατι δε το πατε στις γενικες καλυτερα?ειναι πολυ χαρακτηριστικη η μοτο, και ειδικα αν χρησιμοποιηθει για ληστειες, ειναι πολυ πιθανο να την δει κοσμος...
μακαρι να βρεθει μαζι με αυτους που τη βουτηξαν![]()
Βοηθαει.
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Μακαρι να την βρεις .........τι να πω Εχει αυξηθει η αστυνομικη επιβλεψη κ μαζι αυξηθηκε κ η εγκληματικοτητα.....![]()
![]()
love will save the planet,hate is a good start.
OXI ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ!
![]()
![]()
![]()
μα καλά πότε έγινε;χθές ήταν συνεργείο...
Give me fuel, Give me fire
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.
Όντως χτες ακόμα ήταν στο συνεργείο και την έφερα το απόγευμα με κεριά στα λάστιχα.
Τον αριθμό δεν τον είχα βάλει εδώ, επειδή δεν πιστεύω ότι θα είναι επάνω ακόμα, αααν κυκλοφορεί.
Ο Νίκος με πρόλαβε και τον ευχαριστώ.
Όπως και να 'χει είναι χαρακτηριστική και άκρως αναγνωρίσιμη...
Μεχρι το μεσημέρι που γύριζα (με δεδομένο ότι είχε ελάχιστη βενζίνα μέσα) εγώ δεν βρήκα τίποτα...
Ίσως και καλύτερα...
Τεσπά... Η Ελπίδα (είπαμε) είναι σαν τις πεθερές ένα πράμα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.
Όντως χτες ακόμα ήταν στο συνεργείο και την έφερα το απόγευμα με κεριά στα λάστιχα.
Τον αριθμό δεν τον είχα βάλει εδώ, επειδή δεν πιστεύω ότι θα είναι επάνω ακόμα, αααν κυκλοφορεί.
Ο Νίκος με πρόλαβε και τον ευχαριστώ.
Όπως και να 'χει είναι χαρακτηριστική και άκρως αναγνωρίσιμη...
Μεχρι το μεσημέρι που γύριζα (με δεδομένο ότι είχε ελάχιστη βενζίνα μέσα) εγώ δεν βρήκα τίποτα...
Ίσως και καλύτερα...
Τεσπά... Η Ελπίδα (είπαμε) είναι σαν τις πεθερές ένα πράμα...
Η σιχαμερή και αρνητική ενέργεια που εκπέμπουμε όλοι προς τα καθίκια που το έκαναν είναι πολύ μεγάλη.Κι αυτό γιατί πολλοί από μας εδώ μέσα έχουμε ταξιδέψει παρέα με αυτό το "μηχάνημα" πολλές φορές, και σίγουρα αυτές οι βόλτες μας είναι αξέχαστες.
Σόρρυ για το συναίσθημα αλλά έτσι κρατιέμαι, γιατί αλλιώς θα έγραφα γαμωσταυρίδια και μπινελίκια.![]()
![]()
και θα τα σβήνατε.
σταδαδιαλα μου..π@ν@![]()