Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aπευθύνομαι στο παιδί που ξεκίνησε το thread, και σε όσους συμφωνούν με το σκεπτικό του.
Αν μία τέτοια φωτογραφία/μηχανή δεν την κοιτάς για τουλάχιστον 10 λεπτά, αλλά την περνάς στο ''ντούκου'', τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σου εξηγήσει ΚΑΝΕΙΣ, τι βρίσκουν οι θαυμαστές της κατηγορίας αυτής, και γιατί τις αγοράζουν.
![]()
+ ΑΠΕΙΡΟΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Aπευθύνομαι στο παιδί που ξεκίνησε το thread, και σε όσους συμφωνούν με το σκεπτικό του.
Αν μία τέτοια φωτογραφία/μηχανή δεν την κοιτάς για τουλάχιστον 10 λεπτά, αλλά την περνάς στο ''ντούκου'', τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σου εξηγήσει ΚΑΝΕΙΣ, τι βρίσκουν οι θαυμαστές της κατηγορίας αυτής, και γιατί τις αγοράζουν.
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
![]()
+1000
Η μηχανή είναι κ@ύλα δεν είναι μαθηματικά.![]()
Για οποιον ενδιαφερεται η αγγελια μπηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Λοιπον ...Οποιος θελει να ζησει την εμπειρια μιας Χαρλει ..Πουλαει το φιλαρακι μου ενα 883 Αμερικανικο .
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι του 93 και το τελευταιο που εβγαλε με αλυσιδα.
Κανα 3αρι χιλιαρικα νομιζω ζηταει.Θελει ιδιοκτητη να ασχοληθει και να γουσταρει.το μηχανακι
θελει μαζεματα ,αλλα οχι πολυ σοβαρα απο οτι το χω δει και οδηγησει.Κυκλοφορει κανονικοτατα.
Δεν εχει βαλει αγγελια μιας κει ειναι κατω ,Κρητη. Οποιος θελει ας μου πει.
Δυσκολο παντως για καποιον να εχει μονο τσοπερ.Πιτσιρικας ειχα μαγκνα και μου ειχαν βγει τα χερια και η πλατη.Και σε κατι νησακια ...καλυτερα να ειχα ΧΤ.
Δεν συγκρινεται παντως να οδηγας τετοιες μηχανες σουρουπο,μονος και ας ειναι και με 70. Αρε SVX τι μου θυμησες !
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=97927
Εγω παντως δηλωσα....για Σαλονικα....Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
..Και τεστ ραιντ.
http://www.mrbike.gr/website/index.p...in-ellada.html
Μακαρι να πανε ολα καλα και να καβαλησω επιτελους το κωλο-fat boy...
Μου 'χει φαει την ψυχη...
Ο μ@λ@κ@ς ο Terminator (II) φταιει για ολα....
ME tooΑρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Εγω παντως δηλωσα....για Σαλονικα....
HARLEY HARLEY HARLEY
Accipere quam facere praestat injuriam
παιδια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GYROSCOP FENOM
παιδια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.:smilea:
KOLOKy8oPites :a47:
Accipere quam facere praestat injuriam
Παρασκευη βραδυ FATE'S WARNING και Κυριακη harley....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1500 (και βάλε...)Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
ΔΕΝ είμαι οπαδός αυτών των μηχανών, απλά σου λέω ότι αγοράζεις κάτι που γουστάρεις. Ο λόγος που το γουστάρεις; Ε, περί ορέξεως...
Άλλωστε αν το καλοεξετάσεις, πόσα μηχανάκια κυκλοφορούν που κάποιοι θεωρούν κοροιδία να τα αγοράσουν;
Μπορώ να σου αραδιάσω τώρα 10 διαφορετικούς λόγους για το... παρτάλι σου, να δεις πόσο κορόιδο πιάστηκες και συ αντίστοιχα μπορείς να πεις για το δικό μου.
... αυτά![]()
Το τετρακύλινδρο μέλος μας, δεν κρύβει ο,τι είναι fun των SS και των πολλών R. :a19: και επαυξάνω. Γι' αυτό όμως μπερδεύτηκε. Δεν είναι όλοι και δεν ενδιαφέρει όλους να είναι Γιατροί. Μου δόθηκε η ευκαιρία, το 2002, να οδηγήσω τη νεοφερμένη τότε V-Rod. Ο Βλάκας, την έκρινα για τις επιδόσεις της στις επιταχύνσεις και στο στρίβειν. Φυσικά μου φάνηκε άχρηστη αφού μόλις είχα κατέβει από τη σέλα του CBR-600 μου της ίδιας χρονιάς. Όλα είναι καλά. Scooter, παπιά, on off, super-sport, choper όλα. Ακόμα και τα V-strom. Καλώς έχουμε προτίμηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ο,τι η επιλογή μας είναι η καλύτερη για όλους. Δεν καβαλάμε την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Απλά, αυτή που ταιριάζει σε εμάς για οποιονδήποτε λόγο, γούστο, δυνατότητα, ανάγκη...
:a19: σε όλους.
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου και κατα συνέπεια, έκφρασης.
Και στις μηχανές, και στις γυναίκες, και στη μουσική και στο ντύσιμο και σε κάθε τι που αντιλαμβανόμαστε.
Θα μπορούσε να θέσει κανείς, "και τι είναι αυτό που διαμορφώνει το γούστο του καθενός μας;" αλλα η συζήτηση θα πάει μακρια και αλλού.
Η ουσία είναι ότι δεν εχει νόημα να κρίνουμε τα γούστα των άλλων με βάση μόνο τα δικά μας στερεότυπα.
Όποια γούστα έχει ο καθένας πρέπει ναναι αποδεκτά, αρκει να μήν εμπλέκονται στα όρια της ελευθερίας των άλλων.
Ενα απτό παράδειγμα;
Όταν περνάει μεταμεσονύχτια απο στενάκια μηχανάκι που η εξάτμιση του σηκώνει πεθαμένους, είτε πιτσιρικάς με παπι είναι, είτε ον οφακιας με ξετάπωτη ακραπόβιτς, είτε σσ-άκιας με γιοσιμούρια, είτε χαρλεας με σκριμινγκ ίγκλς, ο οδηγός του παραμένει μ@λάκας ανεξαρτήτως του γούστου του στις μηχανές!
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
φιλαρακι αυτοι που φτιαχνουν τσοπερ η αγοραζουν χαρλευ το κανουν καθαρα κ μονο για το γουστο τους...κ την παρτη τους....
δεν τους νοιαζει αν στριβουν, φρεναρουν κλπ....
ειναι για χαλαρες φασεις κ καταστασεις....
τωρα αν δεν αισθανονται θυματα για τα λεφτα που δινουν για αυτο που παιρνουν μαγκια τους....
εγω παντως δεν αγοραζα ουτε στον αιωνα τον απαντα....
οσες φορες οδηγησα, ξενερωσα απ τη ζωη μου....
οπως κ οι τσοπεραδες αν οδηγησουν σουπερσπορτ...
...οτι να'ναι...
Harley για παντα ,το μονο που κανει της στροφες ευθειες.![]()
αξεπεραστο στυλ![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy