σε ειδα στον Πειραια προ λιγου με το duke σου να σταματας στο πορτο λεονε να κλαις και να βριζεις.Δεν ξερω τι ειχες , μακαρι ομως να σου εχει ηδη περασει.
σε ειδα στον Πειραια προ λιγου με το duke σου να σταματας στο πορτο λεονε να κλαις και να βριζεις.Δεν ξερω τι ειχες , μακαρι ομως να σου εχει ηδη περασει.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Tους χαιρετισμούς μου στους ,
endurαδες που πέτυχα στο Στράτο Αιτωλοακαρνανίας μέσα στο βενδινάδικο ,
στο cbf που χαιρετηθήκαμε λίγο πριν την Αμφιλοχία ,
και στο groupακι με τις 10-12 moto που χαιρετηθήκαμε λίγο έξω από την Άρτα !!!
Καλούς δρόμους σε όλους !!!![]()
σε είδα @@άρα στην παλιά εθνική οδό πρίν το μεγάλο πεύκο, πηγαίνοντας προς επίδαυρο
που ήρθες από το αντίθετο ρεύμα επίτηδες κατά πάνω μου ενώ είχες πολύ χώρο,
και τελευταία στιγμή έκανα ελιγμό και γλίτωσα γ@μιόλη αυτοκινητόβιε δολοφόνε..
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
σας ειδα δεκαδες μηχανοβιοι στα μεγαρα σημερα τι λαος ηταν αυτος ρε?![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
σε ειδα μανταμ κατοχε ΝτορσοΝΤουρο με καφεδακο απο το σπιτι σε μπουκαλακι του νερου εισαι Θεαααα
![]()
![]()
ειδα και εγω πολυ κοσμο σημερα στη διαδρομη αγ προδρομος-αρναια.Αρκετος λαος στη γυρα.
Γεια χαρα στο φιλο που πηγαιναμε μαζι για λιγο με το ασπρο busa![]()
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
σας εβλεπα και σας χαιρομουν οοοοοοοοοολους σας απο την Πατρα, στην Ναυπακτο, στην Ιτεα, στην Λειβαδια.... χαιρετουρες, σινιαλα καιτα σχετικα
καλους δρομους ρε και παντα ορθιοι
![]()
![]()
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Σας είδα κι εγώ από Ναύπακτο μέχρι Δελφούς κατά τις 11 και κάτι το πρωί και άλλους τόσους μετά τις 2:30.. Πολύ χαιρετούρα όντως!! Πολύ μηχανή σήμερα! Επιτέλους... μυρίζει άνοιξη!!!!
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Καλά όλοι σήμερα βόλτα βγήκαμε και στην επιστροφή σουβλάκια και γιαουρτόμελο , στον Αγ. Πρόδρομο???Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
ειδα και εγω πολυ κοσμο σημερα στη διαδρομη αγ προδρομος-αρναια.Αρκετος λαος στη γυρα.
Γεια χαρα στο φιλο που πηγαιναμε μαζι για λιγο με το ασπρο busa![]()
Σα να σας είδα κοντά στο Μεσολόγγι στην επιστροφή σας. Πήγαινα προς Αντίριο. Δεν κυκλοφορούν και πολλά Breva εδώ κοντά.Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σας είδα κι εγώ από Ναύπακτο μέχρι Δελφούς κατά τις 11 και κάτι το πρωί και άλλους τόσους μετά τις 2:30.. Πολύ χαιρετούρα όντως!! Πολύ μηχανή σήμερα! Επιτέλους... μυρίζει άνοιξη!!!!
![]()
![]()
Καλό βράδυ νά'χετε.
Σωστός ο φίλος!!! Εγώ κι ένα ΚΤΜ 950 είμασταν!Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
Σα να σας είδα κοντά στο Μεσολόγγι στην επιστροφή σας. Πήγαινα προς Αντίριο. Δεν κυκλοφορούν και πολλά Breva εδώ κοντά.
Καλό βράδυ νά'χετε.![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σε ειδα quzzista και επεσαν οι χαιρετουρες την εκανες αλεκος δεν ηρθες στο κοπη τι πιτα Mybike και εχασες το κοπη εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σωστός ο φίλος!!! Εγώ κι ένα ΚΤΜ 950 είμασταν!![]()
![]()
Σημερα χαμος πολυ χαιρετουρα με το ενα χερι οδηγηση![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Σας ειδα στην Καλαματα,εξω απο το γνωστο στεκι,πριν ξεκινησετε εκδρομουλα για σπηλαιο των λιμνων. Η γνωστη ΛΕ.ΜΟ. Μεσσηνιας. Κριμα που οι μισοι τουλαχιστον εισαστε χοντροι μπυροκοιλιαδες. Τσαμπα πανε τα μηχανακια σας.
Εγω ηξερα(γτ δεν ειναι πια μαζι μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σας ειδα στην Καλαματα,εξω απο το γνωστο στεκι,πριν ξεκινησετε εκδρομουλα για σπηλαιο των λιμνων. Η γνωστη ΛΕ.ΜΟ. Μεσσηνιας. Κριμα που οι μισοι τουλαχιστον εισαστε χοντροι μπυροκοιλιαδες. Τσαμπα πανε τα μηχανακια σας.) εναν "μπυροκοιλια" παντως που κατι λεπτουλιδες
τους περνουσε σουβλακι μεγαλε....
Οποτε ασε τους προσβλητικους χαρακτηρισμους στην ακρη...![]()
Δεν καταλαβενω γιατι ενας ''μπυροκοιλιας'' χαραμιζει το μηχανακι του...Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σας ειδα στην Καλαματα,εξω απο το γνωστο στεκι,πριν ξεκινησετε εκδρομουλα για σπηλαιο των λιμνων. Η γνωστη ΛΕ.ΜΟ. Μεσσηνιας. Κριμα που οι μισοι τουλαχιστον εισαστε χοντροι μπυροκοιλιαδες. Τσαμπα πανε τα μηχανακια σας.
![]()
![]()