Κοπέλα-παλλικάρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Η απο πανω μου ειναι κοπελα παληκαρι , δεν την ξερω μονος μου το καταλαβα :a5:![]()
![]()
Γιατί, μήπως επειδής καβαλάει μηχανάκι...?![]()
![]()
Κοπέλα-παλλικάρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Η απο πανω μου ειναι κοπελα παληκαρι , δεν την ξερω μονος μου το καταλαβα :a5:![]()
![]()
Γιατί, μήπως επειδής καβαλάει μηχανάκι...?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: ρε τι σου κανει ενα κομα , που παντα ξεχναω.......
love will save the planet,hate is a good start.
Θα ερθει κ η κοπελα μου εξαιτιας σου , φερτηνα αντε...........Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
OK.
Ρωταω αν ειναι να φερουμε και τις δικες μας ντε...![]()
Δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου....παντως πριν της 19:00 , αποκλειεται να τα καταφερω.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Θα ερθει κ η κοπελα μου εξαιτιας σου , φερτηνα αντε...........![]()
Εχω να παω μεταμορφωση - ανω λιοσια - πειραια - νεα μακρη![]()
Α εσυ εισαι ο 19.00 με πηρες ...............![]()
καλα ρε συ?? ποσες κοπελες θα φερεις μαζι??Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου....παντως πριν της 19:00 , αποκλειεται να τα καταφερω.
Εχω να παω μεταμορφωση - ανω λιοσια - πειραια - νεα μακρη![]()
για όσους θέλουν να πάμε παρεάκι από Αγία Παρασκευή 5.30 έχουμε φύγει!!!
σι γιού δερ!
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
ωραια βολτα!! ευχαριστω για την καλη παρεα παιδια!!
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Ποτε δεν θα καταλαβω γιατι αυτα τα τοπικ τα βλεπω κατοπιν εορτης γαμω την τυφλα μου...
next time...
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...