220ε Τα diablo που ρωτησα κ τα μτ60 , ......... για 250 δε ρωτησα .......
220ε Τα diablo που ρωτησα κ τα μτ60 , ......... για 250 δε ρωτησα .......
love will save the planet,hate is a good start.
Ε τωρα λαλακια ειναι να τρεχω απο Πατρα Αθηνα για ενα ζευγαρι λαστιχα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
220ε Τα diablo που ρωτησα κ τα μτ60 , ......... για 250 δε ρωτησα .......![]()
Ευχαριστω για την προσφορα παντως...![]()
![]()
Θα τα παραγγειλω απο τον Αγγλο και θα μου ερθουν στην πορτα...
Τελικα θα βαλω τα dunlop gpr που μου προτεινατε αλλα ο αγγλος δεν τα εχει ετοιμοπαραδοτα και θα τα παραγγειλει απο τα κεντρικα την dunlop.Οποτε χρονος αναμονης απο την ωρα που θα δωσω παραγγελια μεχρι την πορτα μου 3 εβδομαδες...
Θα παρω πρωτα καμια τιμη απο Πατρα να δω την διαφορα και βλεπωντας...![]()
![]()
εγω προτεινω τα βτ090.Τα εχω στο χτχ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...τα diablo ακουσα δεν εχουν καλο κρατημα..Για τα αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα.....![]()
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
Δυστυχως παιδια ο rein με επεισε....![]()
![]()
![]()
Τα ΒΤ-090 τα εχω τωρα και ειναι τελεια ελαστικα.Απλα,να δοκιμασουμε και τιποτα αλλο ρε παιδι μου...![]()
Περιμενουμε εντυπωσεις τοτε...![]()
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
Οταν με το καλο τα βαλω σιγουρα θα σας πω εντυπωσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
Περιμενουμε εντυπωσεις τοτε...![]()
![]()
Eως τοτε,στο ενδιαμεσο διαστημα, προλαβαινεις να βρεις ενα ζευγαρι ζαντολαστιχα 21/18 για το τριμπ@υρδελο σου για να γινεις ανθρωπος![]()
Οποτε ας κανουμε ενα thread με ενα εκατομμυριο posts ''εχει βαλει κανεις ροδες 21/18 στο motard του,ποσο χανει το κοντερ,ποτε αναβει το λαμπακι της ρεζερβας με χωματινα λαστιχα" και κατι τετοια:rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
θα με θυμηθεις...![]()
ΩΠ, Αντώνη εσύ είσαι, ρε...?!!!![]()
Για να μην ανοίγω νέο thread επειδή σκέφτομαι κι εγώ τα Dunlop GRPa ρωτάω εδώ:
Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε από την original διάσταση 110/80/17 και 150/70/17 στην 110/70/17 και 150/60/17 ;
thanks![]()
Give me fuel, Give me fire
Λογικα οχι αφου αλλαζεις ισοποσα τα νουμερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Υπάρχει πρόβλημα αν πάμε από την original διάσταση 110/80/17 και 150/70/17 στην 110/70/17 και 150/60/17 ;
thanks![]()
![]()
Απλα το μηχανακι θα χαμηλωσει και μπορει να γινει λιιιγο πιο νευρικο...
Την γεωμετρια δεν την χαλας παντως...:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
thanks![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Λογικα οχι αφου αλλαζεις ισοποσα τα νουμερα...![]()
Απλα το μηχανακι θα χαμηλωσει και μπορει να γινει λιιιγο πιο νευρικο...
Την γεωμετρια δεν την χαλας παντως...:smilea:
δεν εχει να κανει με αλλαγη των νουμερων ισοποσα.
οταν αλλαζεις τον δεικτη που λες,αλλαζει το προφιλ του ελαστικου.
οταν βαζεις 60αρι ειναι λιγο πιο αποτομο απο το 70αρι. Τα περισσοτερα motard εχουν 70αρι μπροστινο και 60αρι πισω.
Δεν συνισταται το 60αρι μπροστα γιατι κανει πολυ αποτομη την "βουτια" στην στροφη.
Αντιθετα το πισω δεν εχει προβλημα καθ'οτι πιο φαρδυ. και εν παση περιπτωση ειναι αλλος ο ρολος του.
Εδω θα βαλω εγω (μαλλον) τα GPR που δεν βγαινει διασταση 160 για το πισω...![]()
Οταν μιλαω για ισοποσα νουμερα εννοω οτι δεν θα αφησει το μπροστα 80αρι και θα βαλει πισω 60αρι.Τοτε θα μεταβαλε την γεωμετρια και το ζυγισμα της μηχανης πραγμα σημαντικο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν εχει να κανει με αλλαγη των νουμερων ισοποσα.
οταν αλλαζεις τον δεικτη που λες,αλλαζει το προφιλ του ελαστικου.
οταν βαζεις 60αρι ειναι λιγο πιο αποτομο απο το 70αρι. Τα περισσοτερα motard εχουν 70αρι μπροστινο και 60αρι πισω.
Δεν συνισταται το 60αρι μπροστα γιατι κανει πολυ αποτομη την "βουτια" στην στροφη.
Αντιθετα το πισω δεν εχει προβλημα καθ'οτι πιο φαρδυ. και εν παση περιπτωση ειναι αλλος ο ρολος του.
Εδω θα βαλω εγω (μαλλον) τα GPR που δεν βγαινει διασταση 160 για το πισω...![]()
Τωρα απλα θα χαμηλωσει η μηχανη κατα 10mm.Το ιδιο ομως και μπροστα και πισω...
Θα γινει πιο νευρικη μιας και το κεντρο βαρους θα χαμηλωσει και λογικα πιο "ευστροφη"...
Στην ουσια το ιδιο λεμε...![]()
![]()
![]()
michelin supermoto slick.. για την πολη μια χαρα μου εκατσαν παντως.. τρωγονται ομως σχετικα γρηγορα..
τα ειχα δει τα συγκεκιμενα σε ενα ΚΤΜ και μου αρεσαν πολυ...αλλα δεν ηθελα ν'αρχισω με slicks...Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
michelin supermoto slick.. για την πολη μια χαρα μου εκατσαν παντως.. τρωγονται ομως σχετικα γρηγορα..
τα βρηκα με 290?+μεταφορικα εδω
εσυ ποσο τα πηρες και σε τι μηχανακι τα εχεις βαλει??
![]()