Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Να ξαναπαντρευτώ ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Να ξαναπαντρευτώ ?

Σκέφτηκα, να το βάλω στο ''αναζητήσεις-σκέψεις-προβληματισμοί'', ή στο ''αντιπαραθέσεις'' ?
    Το ίδιο είναι θα μου πείτε , αν ''πάρω'' αυτά που θέλω.
    Ξεκινάω λοιπόν και η υπόθεση έχει ως εξής. Είμαι on-offάκιας όλη μου τη ζωή, και το τελευταίο ταίρι μου είναι μία Αυστριακή καλλονή με διαστάσεις 950cc, S κορμί και πολύ adventure προφίλ.
    Οι εντυπώσεις μου από την γυναίκα της ζωής μου είναι άριστες. Σε σχεδόν 2 χρόνια παρά τέταρτο, κάναμε 28.000χλμ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. Δεν με άφησε ποτέ και πουθενά.
    Όπως προείπα όμως, είναι η γυναίκα μου. Και επειδή καταστάλαξα πως δεν είμαι και πολύ Adventure τύπος, (το δοκίμασα πολλές φορές αλλά δεν με ενθουσίασε), λέω να αλλάξω κατηγορία (και φυσικά γυναίκα) και να την δω πιο πολύ ''ταξιδευτής ασφάλτου'' και νοικοκύρης.
    Και δείτε σύμπτωση... βρέθηκε και γυναίκα!!!!
    Η καταγωγή της είναι Αγγλική, και είναι πολύ κοντά (ή σχεδόν) σε αυτό που θέλω.
    Το όνομά της SPRINT ST.
    Χθες ήμασταν ραντεβουδάκι, για να δω τι έχει να μου προσφέρει και ομολογώ πως αυτή η γυναίκα με κάλυψε σε όλα σχεδόν τα θέλω μου.
    Τι θα λέγατε όμως αν ζητούσα και καμιά γνώμη από τους ήδη παντρεμένους ?
    Ή ακόμα και από αυτούς που απλά ήταν για one night stant

υ:γ:1
    Διάβασα όλα τα θέματα που υπάρχουν εδώ. Αν και λίγα βέβαια.

υ:γ:2
    Είχα και ''τσιλιμπούρδισμα'' με VFR 800.

υ:γ:3
    Όπως θα καταλάβατε το ''διαζύγιο'' έχει δρομολογηθεί. Απλά είναι θέμα χρόνου και δικηγόρου.:smilea:

Σε νιώθω φίλε μου. Αν και εγω ειμαι σε διαφορετικη φαση (του παλιμπαιδισμου ) καταλαβαινω αυτη την ανυσηχια που χαρακτηριζει τους λατρεις του δικυκλου και μας εχει καταστρεψει (οικονομικα εννοώ ).
    Πιστευω δεν υπαρχει καλυτερη αποψη απο την προσωπικη σου. Αφου εχεις οδηγησει τα μηχανακια που θελεις και εχεις καταληξει , then go for it..!

Να το πάρεις το κορίτσι (αν συνειδητά αποφασίσεις πώς τέρμα οι χωματόδρομοι...). Αν λοιπόν συνειδητά αποφασίσεις πώς θέλει ταξιδο-παιχνιδιάρικη άσφαλτο το μηχανάκι δίνει σχεδόν όσα υπόσχεται. Το μηχανάκι να ξέρεις είναι αρκετά πιο αλήτικο απ' όσο σ' αφήνει να πιστέψεις το κουστουμάκι του. Είμαι εις γάμου κοινωνία από το 2006. Φαντάζομαι δεν πάς γιά παρθένα έ?

Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο για το μηχανάκι ρώτα στο thread των Triumph ή εδώ http://www.mainstreet.gr/ForumTriumph/

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Πέρασα τη φάση σου πριν μερικές βδομάδες...

Έκανα πάσα την ερωμένη, η οποία ήταν ίδια με την δικιά σου, Αυστριακή κι αυτή, S κι αυτή

Παντρεύτηκα μια γερμανίδα με μεγαλύτερο εκτόπισμα, 1200 γαρ, αλλά νομίζω χωρίς τον παράνομο δεσμό τίποτα δεν επιβιώνει

Ήδη γλυκοκοιτάω μια άλλη αυστριακή, πιο πιτσιρίκα, γύρω στα 250, που θα κάνει πράγματα που η 950άρα δε μπορούσε

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Έίναι φανερό ότι δεν υπάρχει επιστροφή και αυτή η σχέση με την Αυστριακή καλλονή θα λήξει... Κρίμα αλλά και χαρά για την αρχή μιας άλλη σχέσης... Για την νέα υποψήφια δεν έχω άποψη ουσιαστική όποτε δεν μπορώ να βοηθήσω με την γνώμη μου...Μπορώ όμως να πώ ότι υπάρχουν αρκετές τέτοιες σοβαρές "κυρίες" που θα επιθυμούσαν δεσμό μαζί σου.
    Λόγω του "ενδοξου" παρελθόντος σου όμως θα σου πρότεινα να δεις κάτι ποιο "ξέκολο" και "πιπινάτο" όπως το 990SMT αλλά και το νέο Multistrada1200 με 150 αλογάκια και στήσημο δρόμου ίσως μπορέσει να ικανοποιήσει τις ορέξεις σου... Δεν ξέρω κατά πόσο είσαι σε θέση βέβαια να την "ζητήσεις" από την "μαμά" Ducati μιας και τα "λιριά" για τα "προικιά" θα τα βάλεις εσύ...
    Όπως και να έχει καλά παντρολογήματα... μέχρι τα επόμενα βεβαίος- βεβαίος...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ενας γκουρου μου ειχε πει καποτε

"μια γυναικα την παντρευεσαι ΜΟΝΟ αν μπορει και σε κ@βλωνει απο τα 30 μετρα"

πραξε αναλογως..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Πηγα να κανω test ride το Speed triple με ενα φιλο

Μαζι πηραμε το Sprint ST ετσι για να το καβαλησουμε...

Σε καποια φαση αλλαξαμε μηχανες και απο το απιστευτο speed βρεθηκα καβαλα στην κυρια sprint

Εκει ειναι που αποφασισα να μην παρω το speed (βεβαια ουτε το sprint πηρα αλλα αυτο ειναι αλλο παραμυθι)

Το sprint εχει φανταστικη θεση οδηγησης. Δεν βαζει φωτια στον ασφαλτοταπητα αλλα δεν χρειαζεται κιολας

Ο ηχος του ειναι πολυ γουστοζικος και γενικα ειναι ενα μηχανακι που μπορει να μην το αγορασεις αλλα σιγουρα θα σε κερδισει.

Μεγεια και καλοδουλευτο

Φίλε Βαλέ, δικά σου τα γένια, δικά σου και τα χτένια...

Καλοτάξιδη αδερφέ !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: Να ξαναπαντρευτώ ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Σκέφτηκα, να το βάλω στο ''αναζητήσεις-σκέψεις-προβληματισμοί'', ή στο ''αντιπαραθέσεις'' ?
    Το ίδιο είναι θα μου πείτε , αν ''πάρω'' αυτά που θέλω.
    Ξεκινάω λοιπόν και η υπόθεση έχει ως εξής. Είμαι on-offάκιας όλη μου τη ζωή, και το τελευταίο ταίρι μου είναι μία Αυστριακή καλλονή με διαστάσεις 950cc, S κορμί και πολύ adventure προφίλ.
    Οι εντυπώσεις μου από την γυναίκα της ζωής μου είναι άριστες. Σε σχεδόν 2 χρόνια παρά τέταρτο, κάναμε 28.000χλμ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. Δεν με άφησε ποτέ και πουθενά.
    Όπως προείπα όμως, είναι η γυναίκα μου. Και επειδή καταστάλαξα πως δεν είμαι και πολύ Adventure τύπος, (το δοκίμασα πολλές φορές αλλά δεν με ενθουσίασε), λέω να αλλάξω κατηγορία (και φυσικά γυναίκα) και να την δω πιο πολύ ''ταξιδευτής ασφάλτου'' και νοικοκύρης.
    Και δείτε σύμπτωση... βρέθηκε και γυναίκα!!!!
    Η καταγωγή της είναι Αγγλική, και είναι πολύ κοντά (ή σχεδόν) σε αυτό που θέλω.
    Το όνομά της SPRINT ST.
    Χθες ήμασταν ραντεβουδάκι, για να δω τι έχει να μου προσφέρει και ομολογώ πως αυτή η γυναίκα με κάλυψε σε όλα σχεδόν τα θέλω μου.
    Τι θα λέγατε όμως αν ζητούσα και καμιά γνώμη από τους ήδη παντρεμένους ?
    Ή ακόμα και από αυτούς που απλά ήταν για one night stant

υ:γ:1
    Διάβασα όλα τα θέματα που υπάρχουν εδώ. Αν και λίγα βέβαια.

υ:γ:2
    Είχα και ''τσιλιμπούρδισμα'' με VFR 800.

υ:γ:3
    Όπως θα καταλάβατε το ''διαζύγιο'' έχει δρομολογηθεί. Απλά είναι θέμα χρόνου και δικηγόρου.:smilea:

Σκεφτηκες το ενδεχομενο να παρεις ενα δευτερο ζευγαρι τροχων για το 950?
    Και σε 19/17 και σε 17/17 δουλευει στο adv.

Και κατι αλλο, μπορεις να χαμηλωσεις τις αναρτησεις στο 950 με αποστατη πισω και ελατηρια μπροστα. Την στιβαροτητα του πλαισιου που εχει το ΚΤΜ και την ποιοτητα των αναρτησεων, το triumph δεν...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Ήδη γλυκοκοιτάω μια άλλη αυστριακή, πιο πιτσιρίκα, γύρω στα 250, που θα κάνει πράγματα που η 950άρα δε μπορούσε

ααααχ...μια τετοια εχει κι ο Σταυρος και τον μοιραζομαι τις Κυριακες... :rotflmao:

μου φαινεται ο μονος τροπος να τη νικησω ειναι να την κανω φιλη μου...

υγ το 250αρι τα σπαει λεμε ! τρελες αναρτησεις δυναμη νευρο και ειδικα καποιος εμπειρος χωματινος σιγουρα 8α το καταευχαριστη8ει!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Να το πάρεις το κορίτσι (αν συνειδητά αποφασίσεις πώς τέρμα οι χωματόδρομοι...). Αν λοιπόν συνειδητά αποφασίσεις πώς θέλει ταξιδο-παιχνιδιάρικη άσφαλτο το μηχανάκι δίνει σχεδόν όσα υπόσχεται. Το μηχανάκι να ξέρεις είναι αρκετά πιο αλήτικο απ' όσο σ' αφήνει να πιστέψεις το κουστουμάκι του. Είμαι εις γάμου κοινωνία από το 2006. Φαντάζομαι δεν πάς γιά παρθένα έ?

Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο για το μηχανάκι ρώτα στο thread των Triumph ή εδώ http://www.mainstreet.gr/ForumTriumph/

Tι υπόσχεται όμως ? Και αυτό ακριβώς ψάχνω στην άσφαλτο. Όπως ακριβώς το έγραψες.
    Παρθένα υπό συζήτηση.
    Ευχαριστώ για το λινκ, το έψαξα κι αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s

[/B]

Αυτά είναι πιπίνια...2 - 3 ωρίτσες καβάλημα, και μετά ξάπλα στο γρασίδι και

Αναμένεται σύμφωνα με επίμονες φήμες τελείως καινούργιο μοντέλο του χρόνου, για αυτό λέω μήπως αγορά καινούργιας δεν είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Το σημερινό μοντέλο ειναι ουσιαστικά ίδιο, με μικροαλλαγές, από το 2005.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Έίναι φανερό ότι δεν υπάρχει επιστροφή και αυτή η σχέση με την Αυστριακή καλλονή θα λήξει... Κρίμα αλλά και χαρά για την αρχή μιας άλλη σχέσης... Για την νέα υποψήφια δεν έχω άποψη ουσιαστική όποτε δεν μπορώ να βοηθήσω με την γνώμη μου...Μπορώ όμως να πώ ότι υπάρχουν αρκετές τέτοιες σοβαρές "κυρίες" που θα επιθυμούσαν δεσμό μαζί σου.
    Λόγω του "ενδοξου" παρελθόντος σου όμως θα σου πρότεινα να δεις κάτι ποιο "ξέκολο" και "πιπινάτο" όπως το 990SMT αλλά και το νέο Multistrada1200 με 150 αλογάκια και στήσημο δρόμου ίσως μπορέσει να ικανοποιήσει τις ορέξεις σου... Δεν ξέρω κατά πόσο είσαι σε θέση βέβαια να την "ζητήσεις" από την "μαμά" Ducati μιας και τα "λιριά" για τα "προικιά" θα τα βάλεις εσύ...
    Όπως και να έχει καλά παντρολογήματα... μέχρι τα επόμενα βεβαίος- βεβαίος...

LOUKI πες ρε φίλε καμία άλλη. Αποκλείονται οι μεγάλου κυβισμού. Μέχρι 1200cc (υπάρχει υποψήφια αλλά είναι πολλά τα ευρά. Και το αφήνω για αργότερα.)
    Το smt το δοκίμασα και μπορώ να πω πως το ST μου ταιριάζει καλύτερα. Για Multi ούτε λόγος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Αναμένεται σύμφωνα με επίμονες φήμες τελείως καινούργιο μοντέλο του χρόνου, για αυτό λέω μήπως αγορά καινούργιας δεν είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Το σημερινό μοντέλο ειναι ουσιαστικά ίδιο, με μικροαλλαγές, από το 2005.

Για δώσε πληροφορίες ξεκινώντας από την τιμή, και ότι άλλο ακούγεται.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 16:18
  5. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων