Σελίδα 170 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 70120160165166167168169170171172173174175180 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.536 έως 2.550 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

με'γεια cosgili!

η advanced accessories ειναι ο παπαγεωργιου (στο στενο απεναντι απο το συμοφε)...απο κει το πηρα κι εγω και οι τιμες ειναι 100 + τοποθετηση για το ds και 119 για αυτο του cosgili - αυτο με το atre κανει κατι παραπανω...
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    O επίσημος αντιπρόσωπος πάντως φαίνεται να είναι η Advanced Accessories, Καλλιρρόης και Νάκου 4, 2109228322, από το www.healtech.com και τιμές σε όλη την Ευρώπη 89 για το GIpro Xtype GPX-S01 για το Κ5-Κ6 μου και 79 το speedohealer. Τα πήγε ο Τζωρτζόπουλος μιά πόρτα παρακάτω και τσίμπησαν ένα 20άρικο μεταφορικά;
    Λες και δεν τουν ξερεις τοσα χρονια....
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αυτό με το atre έχει όντως 119 και στην Ευρώπη.

Νέο μέλος
    Χαιρετώ όλους τους "κλέφτες". Είμαι νέο μέλος, έχω μια cbf 250 και είμουνα απόν 2 χρόνια λόγο τροχαίου. Εδω και καιρό ψάχνομαι για να αγοράσω το Bandit 600s ABS. Ψαχνοντας πληροφορίες γι αυτο οδηγήθηκα σε αυτό το forum....και να' με.
    Ελπίζω παρά τα νέα οικονομικά μέτρα να καταφέρω να μαζέψω τα λεφτά να αγοράσω το κουκλί και να μπώ ενεργά στην παρέα σας. Είμαι φρεσκοπαντρεμένος με παιδί 8 μηνών και η αποταμίευση είναι αρκετά δύσκολη. Ειλικρινά "ζηλεύω" τα ταξιδάκια σας αλλα ελπίζω το καλοκαιράκι κάτι να γίνει.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Kαλως ηρθες!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sstamat
    ψάχνομαι για να αγοράσω το Bandit 600s ABS.
    Θα ψάχνεσαι για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί 600 με ABS δεν βγήκε ποτέ, σταμάτησε να παράγεται το τέλος του 2004... :rotflmao:

Με το καλό να σε δούμε στην παρέα!

Champion 2ης Βουνίσιας
    Θα ψάχνεσαι για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί 600 με ABS δεν βγήκε ποτέ, σταμάτησε να παράγεται το τέλος του 2004... :rotflmao:

Με το καλό να σε δούμε στην παρέα!
    Eνταξει,μαλλον ηθελε να πει 650s με abs!

Το κατάλαβα, άσε με να πειράξω κανέναν άνθρωπο, δεν το κάνω από κακία

Champion 2ης Βουνίσιας
    Το κατάλαβα, άσε με να πειράξω κανέναν άνθρωπο, δεν το κάνω από κακία

Γαμώτο κανένα τεστάκι του Κ9/Κ10 έχει βγει; Δεν φτάνει που το περιμένουμε ένα χρόνο τώρα, αργούν να το δώσουν και για δοκιμή; ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Χτες πέρασα και από motoselect, είχε τρία μεταχειρισμένα μέσα... Επίσης ένα R1, 2 tuono, ένα RSV, ένα CBR, πολλά megaσκούτερ... Ένα GSXRάκι για τον πτωχό; Ούτε ένα;

Γαμώτο κανένα τεστάκι του Κ9/Κ10 έχει βγει; Δεν φτάνει που το περιμένουμε ένα χρόνο τώρα, αργούν να το δώσουν και για δοκιμή; ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Χτες πέρασα και από motoselect, είχε τρία μεταχειρισμένα μέσα... Επίσης ένα R1, 2 tuono, ένα RSV, ένα CBR, πολλά megaσκούτερ... Ένα GSXRάκι για τον πτωχό; Ούτε ένα;
    Το ψηνεις τελικα το SS???? Αντε με το καλο!
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Champion 2ης Βουνίσιας

Ρε εχουμε κριση,τι πας να παρεις?:rotflmao:

Φίλε κρίση έχουμε, αλλά δεν πάει άλλο... Αν δω ότι στριμώχνομαι θα δω τι θα κρατήσω από τα δύο... Ανάλογα το πόσο θα με λαλήσει το 600 και για πόσο καιρό... Έτσι και αλλιώς, για μετάχειρο Κ5 ή Κ6, στα 5000 το πολύ. Να πάει 5500 με λαδάκια, λάστιχα, τακάκια... Χτες τα πήρα με ένα κουλάδι με XX στην ΕΟ πάλι... Δεν πάει άλλο! ΓΚΑΖΙ το κέρατό μου!

amyroukai φίλε μου....
    Το γκάζι είναι για την ευθεία, το μυαλό κ τα χέρια για όλα τα άλλα....
    Το ΕςΕς πρέπει να το πάρεις, γιατί απλά "το έχεις", όχι για τον κάθε κακομοίρη που έχει παραπάνω άλογα από το δικό σου....
    Μέχρι τώρα (και το έχω πολύ λιγο καιρο, και το ξέρετε) έχω χαζέψει πολυυυυυυ κόσμο με το πως στρίβει κ φρενάρει ο ληστης, και ακόμα δεν έχω ρίξει χρήμα κ βελτίωση, σε αυτά που εγώ πιστέυω ότι χρειάζεται...

Αλλά ΤΙ κ σε ΠΟΙΟΝ τα λέω... το έχεις καλύτερα από εμενα!

(Ρε πστμ, θα με κάνεις να φτιάξω το "πριόνι", μόνο κ μόνο για να σου το δώκω και να ξεκαϋλώσεις χαζεύοντας ΕςΕς σε στροφιλίκια, και άντε να βρώ ανταλλακτικα γι' αυτό).

[Βρε κάθαρμα, τώρα είδα την "ιδιότητά" σου *κάτω από το νικ σου* κ κατάλαβα γιατί το μιλάμε :rotflmao: :rotflmao: , *αλήθεια γιατί γελάω???*]
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

XAXA είδες και άκουσες για το στατιστικό δείγμα από την Ελίνα, είναι να απορείς;

Το γαμώτο είναι ότι θα χιονίζει Ζαγοροχώρια το ΣΚ οπότε θα φύγω αύριο με κουτί Μία φορά τη γλιτώσαμε στα χιόνια, τη δεύτερη δεν με βλέπω καλά, εκεί πάνω πιάνει γερά. Έχω σκεφτεί πατέντα για "αλυσίδες", πρέπει να την ξαναδώ σοβαρά...

Λοιπόν η περίεργη εντύπωση που είχα μετά την εκδρομή είναι ότι το έχεις περισσότερο εσύ! Δεν φοβάσαι να το γείρεις και να το ρίξεις με λιγότερα φρένα από εμένα μέσα στη στροφή, αλλά λόγω της μεγαλύτερης κλίσης που δίνεις αργείς να ανοίξεις γκάζι στην έξοδο. Είσαι σε καλύτερο δρόμο από εμένα πάντως, είναι πιο εύκολο να δώσεις γκάζι παρά να πιεστώ να φρενάρω λιγότερο.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •