Σελίδα 171 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 71121161166167168169170171172173174175176181 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.551 έως 2.565 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Γιαννάκι καλορίζικο . Πάρε Kawa zx6r , θα βρεις μερικά σε καλή τιμή . Και γρήγορα πίσω για καμιά βολτούλα δεν αντέχω άλλο την κλεισούρα .
    Τώρα για τον παίδαρο , αν είναι αυτός που φαντάζομαι με το 12άρι στην εκδρομή που καθόσαστε παρέα , τι να πω σίφουνας είναι ο άτιμος . Καλά να είστε .

650 έχει και ο παίδαρος, ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα "βαριά χαρτιά" έκατσαν σπίτι.

Δεν το πήρα ακόμα Γιώργο, αλλά το ψάχνω σοβαρά πλέον...

Εγω παντος λεω να ξεκουβαλατε απ τις πολυθρονες και να καβαλησετε κανα ληστη να παμε καμοια βολτα να γουσταρουμε!!!!

Αντε μπραβο γιατι σα πολυ λασκα με φαινεται σας εχω αφησει και εχετε μουχλιασει σπιτια σας!!!

Και δε θελω να ακουω δικαιολογιες!!!!!

Οσο για τα σχολια πιο πανω... Δε σχολιαζω γιατι θα γινω κακια... χεχεχε

:rotflmao: :rotflmao:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    ...σα πολυ λασκα με φαινεται σας εχω αφησει και εχετε μουχλιασει σπιτια σας!!!...
    LOL ναι, γυριστρούυυυυλαααααααααααα πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει λέμε τώρα τον τελευταίο καιρό; Εκτός αν έχεις άλλη παρέα και σε βολτάρουν. Αλλά μη μας τη λες κιόλας μανίτσα, τα γράφουμε τα χιλιόμετρα μας... :P

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    LOL ναι, γυριστρούυυυυλαααααααααααα πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει λέμε τώρα τον τελευταίο καιρό; Εκτός αν έχεις άλλη παρέα και σε βολτάρουν. Αλλά μη μας τη λες κιόλας μανίτσα, τα γράφουμε τα χιλιόμετρα μας... :P
    Αμεσως εσυ....

Οποιος εχει τη μυγα να την φερει πισω!!!!! :o

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εισαι κακος ομως ετσ!!!! Αφου δουλευω εγω φταιω που δεν εχω μπορεσει να κανω κανα χλμ της προκοπης????
    Live fast...
    Die Young...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    ...Αφου δουλευω εγω φταιω...
    Ναι αλλά εμείς κάνουμε και της προκοπής και ανεπρόκοπα ΚΑΙ δουλεύουμε και δεν στη λέμε κιόλας, έτσι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ναι αλλά εμείς κάνουμε και της προκοπής και ανεπρόκοπα ΚΑΙ δουλεύουμε και δεν στη λέμε κιόλας, έτσι;
    Ρε εσυ δε μου τι λες????

Καταλαβα... εχεις παθει διχασμο προσωπικοτητας και αλζχαιμερ μαζι και δε θυμασαι...

Βρε, κανεις δε με υποστηριζει????
    Live fast...
    Die Young...

Αγόρια και κορίτσια θα πάω μιά βόλτα από Βύνη απόψε, έχει πάρτι η Guiness για τον Αγ. Πατρίκιο μεγάλη η χάρη του (που είναι την επόμενη Τετάρτη), θα έρθει και η Κατερίνα... Ψήνεται κανείς άλλος;

τι το'θελα?.....

παρελαβα χθες την flip up ζελατινα της powerbronze και ειπα να τη βαλω....
    ως γνωστος αριστεροχειρ (και στα δυο!!!), παιδευτηκα αρκετα με τις δυο κατω βιδες μια και εχουν απο ενα ελαστικο "μανιταρι" με μεταλλικο σπειρωμα μεσα...

αυτα λοιπον τα μανιταροπαξιμαδα αποφασισαν να πανε ...βολτα μεσα στο fairing και γω τα εψαχνα κυριολεκτικα με το φακο!!!

τεσπα, μετα απο αρκετα γαμοσταυριδια (και πολλλλλλλυυυυυυ χαμενο χρονο), την εβαλα αλλα... αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας!!!

το ηλιακο φως απεκαλυψε οτι μονο σωστα τοποθετημενη δεν ειναι η νεα ζελατινα καθως οι κατω βιδες εχουν παραμορφωσει με το λαστιχακι τους τη θεση της....

καμια ιδεα το πως μπαινουν αυτα τα ρημαδια τα λαστιχοπαξιμαδα εχει κανεις που το εχει κανει η να παω στο μαστορα και να αποδεχθω ακομα μια νικη των μηχανων εναντι των ανθρωπων????
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Unhappy

οποιος βοηθησει, εχει ...free τις πρωτες εντυπωσεις για την powerbronze!!!
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Unhappy

κ
    α
    τ
    ε
    β
    α
    ι
    ν
    ω
    στο γκαραζ για επιχειρηση ...powerbronze μερος ντεφτερον!!!! :a12:
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Τι εννοείς ακριβώς; Πατητά μπαίνουν... Και εγώ είχα χάσει δύο, αλλά τα ζούληξα και ξαναμπήκαν στη θέση τους.

mission accomplished!!!!

ευτυχως, χωρις ...απωλειες!

αυτα τα γαμηδακια εννοω, τα μαυρα λαστιχενια με το χρυσο σπειρωμα...

πατητα τα εβαλα και γω... στην τρυπα της λαμαρινας εεεε? οχι να περασουν μεσα απο τη μουρη η τη ζελατινα ? (just a cross-check )

p.s. θα σε πμισω τις εντυπωσεις της ζελατινας για το ενδιαφερον που εδειξες στο προβλημα μου
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Και επειδή μερικές παραδόσεις πρέπει να τηρούνται, τι έγινε μόλις έπλυνα τη μηχανή; ΕΒΡΕΞΕ. Όχι στην Αθήνα, το ξέρω, εκεί ήμουν. Από Κηφισιά και επάνω... Δεν την πέτυχα την ώρα που έπεφτε, αλλά ήταν όλη χυμένη στο δρόμο η τσούλα. Άιντε πάλι από την αρχή... Τι το θέλω; Αφού είναι η μοίρα του να είναι βρώμικο!

Επίσης κάηκε το λαμπάκι πορείας πίσω και άναβε μόνο το φρένο. Μιά επίσκεψη στο βενζινάδικο της γειτονιάς και 0,80 ευρώ και 10 λεπτά αργότερα, τα δάχτυλά μου κέρδισαν τη μάχη με τη φίσα που είναι φτιαγμένη για να την πιάνει και να την γυρίζει Ιαπωνικό XSmall χεράκι και την άλλαξα.

να, κατι τετοια διαβαζω και εχω να την πλυνω απο τοτε που την αγορασα....
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •