Καλησπερα!
Εχω στο νου μου να βαψω ορισμενα σημεια του μπουφαν (απο λευκο σε μαυρο), γνωριζει κανεις αν γινεται?
Αν ναι μπορω να το κανω μονος η πρεπει να απευθυνθω σε καποιο καταστημα???
Κα8ε γνωμη δεκτη! Ευχαριστω!![]()
![]()
Καλησπερα!
Εχω στο νου μου να βαψω ορισμενα σημεια του μπουφαν (απο λευκο σε μαυρο), γνωριζει κανεις αν γινεται?
Αν ναι μπορω να το κανω μονος η πρεπει να απευθυνθω σε καποιο καταστημα???
Κα8ε γνωμη δεκτη! Ευχαριστω!![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
μαυρισε το στο ξυλο![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αν θές και τη δική μου γνώμη μην διανοηθείς να το προσπαθήσεις μόνος σου,μπορεί να ακούγεται εύκολο,απλό και φθηνό να περάσεις ένα μαύρο χρώμα πάνω σε ένα άσπρο αλλά κατά βάθος δεν είναι έτσι...γενικά έχε υπόψιν σου ότι το να αλλάξεις χρώμα σε ένα δερμάτινο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και θα στεναχωρηθείς αν το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο.Άσε καλύτερα την διαδικασία σε καναν ειδικό και πάλι θα σου πει αν γίνεται ή όχι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μαυρισε το στο ξυλο![]()
![]()
![]()
Και που 8α βρω αυτο το ξυλο????![]()
![]()
![]()
(καψιμο στο καψιμο)![]()
Δεν εχεις και αδικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Αν θές και τη δική μου γνώμη μην διανοηθείς να το προσπαθήσεις μόνος σου,μπορεί να ακούγεται εύκολο,απλό και φθηνό να περάσεις ένα μαύρο χρώμα πάνω σε ένα άσπρο αλλά κατά βάθος δεν είναι έτσι...γενικά έχε υπόψιν σου ότι το να αλλάξεις χρώμα σε ένα δερμάτινο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και θα στεναχωρηθείς αν το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο.Άσε καλύτερα την διαδικασία σε καναν ειδικό και πάλι θα σου πει αν γίνεται ή όχι.![]()
Το μονο σιγουρο μην το κανεις μονος. Ρωτησε μερικους ανθρωπους που επισκευαζουν δερματα να σου πουνε σιγουρα τι γινεται και που μπορεις να πας. Ξερω πως το πιο ευκολο ειναι να το κανεις πχ ΟΛΟ μαυρο, αλλα τωρα αν θες καποια μερη μονο τοτε δεν ξερω τι γινεται.
:: Experience is the name everyone gives to his mistakes ::
Πωλειται : K&Ν Φιλτρο Αερα και Κ&Ν καθαριστικο Φιλτρο Αερα Για Cbr 600 Rr 07, 08, 09
Μην το κανεις θα βγει μ@λ@κι@ να εισαι σιγουρος υπαρχει νομιζω καταστημα που αλλαζει στην αθηνα χρωμα αλλα και παλι οταν θα φθαρει παλι θα φαινεται χαλι..
ΑΑΑ υπαρχει και αλλη λυση κατσε πισω απο κανα λεωφορειο σιγουρα θα γινει μαυρο:rotflmao: :rotflmao:![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
λατρευω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Και που 8α βρω αυτο το ξυλο????![]()
![]()
![]()
(καψιμο στο καψιμο)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...