Σελίδα 19 από 46 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 681

Θέμα: νεα οικονομικα μετρα

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Πλύσιμο πιάτων εναλλακτικά, παίζει;
    Οχι φιλε μου, ουτε αυτο παιζει.
    Ειμαστε τοσο ηλιθιοι που αντι να τα πλυνουμε θα τα σπασουμε στην Μπεζεντακου ( ετσι γραφεται ?)

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    ( ετσι γραφεται ?)

κανουμε και το μαλακα τωρα ε?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    κανουμε και το μαλακα τωρα ε?
    Το "Αλεξανδράτου" ομως ξερω πως γραφεται

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όπως μου είπες φίλος απο διπλανό forum...

Ετοιμάζεται κάψιμο της Βαστίλης και όλης της μπουρζουοκρατίας... και όποιον πάρει ο χάρος μετά καθώς απο εκείνο το σημείο και μετά όποιος φέρει αξίωμα , ανεξαιρέτως ποιόν και πράξεων του, θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι.

Και είναι και η πρώτη φορά που δεν διαφωνώ και τόσο τελικά με την ιδέα.

Διότι όπως το έχουμε πεί πολλές φορές ρε παιδιά... Να δώσουμε όλοι και να βάλουμε πλάτες...

Α-Λ-Λ-Α...

Τους πουσταράδες που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου, στην φυλακή και δέσμευση περιουσιών τους εδώ και τώρα. Και όποιος να μην πω τι, και έχω αρχίσει και εκτροχιάζομαι άγρια, πάει να κλέψει...ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.. κόψιμο απο τον ώμο το κωλόχερο του.

Έτσι να δώσω και εγω οτι μπορώ. Αλλά όπως είναι τώρα... Φωτιά και τσεκούρι ρε γμτ... εδώ που φτάσαμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

τη που@#$δες που είναι στα κανάλια ....πριν 2 λεπτά alter και alpha έπαιξαν σχεδόν ταυτόχρονα ρεπορτάζ με ένα γέρο από τη Πάτρα που έδωσε τη σύνταξη του υπ'ερ του δημοσίου...

ΒΡΕ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!!!!!

και συ ρε κολόγερε ΑΙΝΤΕ ΨΟΦΑ που θα δώσεις και τη σύνταξη σου γιατί είσαι πατριώτης!!!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    τη που@#$δες που είναι στα κανάλια ....πριν 2 λεπτά alter και alpha έπαιξαν σχεδόν ταυτόχρονα ρεπορτάζ με ένα γέρο από τη Πάτρα που έδωσε τη σύνταξη του υπ'ερ του δημοσίου...

ΒΡΕ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!!!!!

και συ ρε κολόγερε ΑΙΝΤΕ ΨΟΦΑ που θα δώσεις και τη σύνταξη σου γιατί είσαι πατριώτης!!!
    Μόλις το είδα Γιώργο άνοιξα θέμα!! Δηλαδή βγήκα από τα ρούχα μου στην κυριολεξία!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

παιδιά παίζει και πολύ Αλτσχάιμερ... γεροντάκι είναι, ... θα υπάρξουν και τέτοιοι.

Ίσως είναι και αυτός που είπε στον Παπανδρέου οτι θα δώσει οτι έχει για να σώσει το κράτος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    παιδιά παίζει και πολύ Αλτσχάιμερ... γεροντάκι είναι, ... θα υπάρξουν και τέτοιοι.

Ίσως είναι και αυτός που είπε στον Παπανδρέου οτι θα δώσει οτι έχει για να σώσει το κράτος.

Gandalf
    ... αυτός είναι ....!!!!

Αυτό δεν το ήξερα...

Κόβονται λέει τα επιδόματα προς ανύπαντρα τέκνα στρατιωτικών που διδόταν ώς προίκα;...Ρε πούστη μου ... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ... ΕΛΕΟΣ ΡΕ.. .ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ...

Την μια επιδόματα λέει των 3500ευρώ σε υπαλλήλους της πολιτικής αεροπορίας (ALTER), την άλλη επίδομα που δινόταν για να είναι κάποιος έγκαιρα στην ώρα του στην δουλειά (έγκαιρης προσέλευσης), επίδομα υπευθυνότητας (ε;;;; )....

Ρε πούστη μου ... ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΩΕΠΙΔΟΜΑΤΑ... κόφτε τον 15-16ο μισθό των υπαλλήλων Βουλής... κόφτε συντάξεις των 4-5000 ευρώ σε Βουλευτές μετά απο 8ετία (δύο εκλογές τους)...

Αν τα μαζέψουμε όλα αυτά και ακόμα παραπάνω, οχι 21% δεν βάζεις ΦΠΑ, αλλά θα το ρίξεις και στο 17% μετά και θα έχεις και κατανάλωση.

Διαφωνούσα με πολλά παιδιά εδώ, αλλά τελικά φωτιά και τσεκούρι όντως χρειάζεται.

Και να γνωρίζεται πως αν εδώ γίνει αρχή, θα ακολουθήσει Πορτογαλία , Ισπανία , Ιταλία μιας και στα ίδια σκατά είμαστε ώς PIGS.... και να δώ μετά αν αντέχει και το ευρώ.

Gandalf

Αρχιστε να βαζεται ονοματα στη λιστα και αφηστε τα σαπια..., και γω διαφωνουσα με αυτο αλλα δε παει αλλο.
    Γραφτε ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Μπηκαν στη πολιτικη ξεβρακωτοι!
    Πως τον λεν; αυτον ντε τον γιο του ταχυδρομου;
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αν κάνεις λίστα με τα κουφά χρήματα που φεύγουν απο το δημόσιο θα σου σηκωθεί η τρίχα...

Τι 13ο μισθό φωνάζουν? τον 15 τους έκοψαν...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εγω να πω τη μαλακια μου;

αν τα πραγματα αρχισουν να ξεφευγουν (που πιστευω οτι θα ξεφυγουν, ποσες τσοντες να βγαλει η Τζουλια πια; ), τοτε πολυ φοβαμαι οτι θα γινει μεθοδευμενο μπαμ-μπουμ με τους γειτονες σε φαση Ιμια και ισως πιο χοντρο...

σε περιοδους κρισης το manual του καπιταλισμου συμβουλευει πολεμο και τωρα τους συμφερει ακομη περισσοτερο και για αλλους λογους

και θα σφιξουν οι κολοι ολων μας
    και θα εχουμε μια διακιολογια εναντι των ευρωπαιων (μα τι να κανουμε; εγινε μπουμ!)
    και θα εγειρουν το κατα καρατζαφερη πατριωτικο αισθημα που τωρα τελευταια χωλαινει κομματι

και μετα θα μας πουνε περι νεας αρχης και τετοιες αρχιδιες...

μπορει να ακουγεται τραβηγμενο απο τα μαλλια το σεναριο αλλα εδω εχουμε βιωσει αλλα τραβηγμενα απο τα μαλλια, αυτο θα μας πειραξει;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: η μερκελ τα σπαει

λεει εχουμε ολοι προβληματα

και οι συνταξιουχοι στη γερμανια φετος ΔΕΝ θα παρουν αυξηση
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: η μερκελ τα σπαει

λεει εχουμε ολοι προβληματα

και οι συνταξιουχοι στη γερμανια φετος ΔΕΝ θα παρουν αυξηση

Ναι βγήκε το νέο tenere και οι Έλληνες δεν αγοράζουν BMW πλέον, κρίση. :rotflmao:

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Κανα εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα παίζει? Η στου κουφου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα?
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ