Ίσως να έρθω στην οντισιόν κι αν δεν κάτσει κάνω και για κασκαντέρ..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το σκεφτομαι ρπμ...
ρε γιωργη...θα χει και μοντελα το γυρισμα?![]()
![]()
Ίσως να έρθω στην οντισιόν κι αν δεν κάτσει κάνω και για κασκαντέρ..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το σκεφτομαι ρπμ...
ρε γιωργη...θα χει και μοντελα το γυρισμα?![]()
![]()
welcome aboardΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τωρα το ειδα και ειμαι μεσα αν θελετε εναν οπερατερ.Μακροζαν σου στελνω βιογραφικο.Σ αυτα που θα διαβασεις βαλε την αγαπη μου για τις μηχανες,βαλε καμερα στο χερι(ακουνητη εννοειται),βαλε πολυ καλο χειρισμο σε καμερα στο καρελο και την υπαρξη καποιων φωτων,την canon d7 ενος φιλου κι ολες τις ακρες για ενοικιαση κι οτι αλλο χρειαστει.
![]()
![]()
![]()
![]()
ωπα???ζηλευουμε τον Φωτακο και παμε να του φαμε το nick???με ταχυδρομικο περιστερι???ισα μωρη μοδιστρα με τις ραπτομηχανες σου...χερι ακουνητο???ρε παλιογερα με τι θα σταματησεις το altz???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τωρα το ειδα και ειμαι μεσα αν θελετε εναν οπερατερ.Μακροζαν σου στελνω βιογραφικο.Σ αυτα που θα διαβασεις βαλε την αγαπη μου για τις μηχανες,βαλε καμερα στο χερι(ακουνητη εννοειται),βαλε πολυ καλο χειρισμο σε καμερα στο καρελο και την υπαρξη καποιων φωτων,την canon d7 ενος φιλου κι ολες τις ακρες για ενοικιαση κι οτι αλλο χρειαστει.
ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ (παιδι...λεμε τωρα :rotflmao: )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[B]ωπα???ζηλευουμε τον Φωτακο και παμε να του φαμε το nick???με ταχυδρομικο περιστερι???ισα μωρη μοδιστρα με τις ραπτομηχανες σου...χερι ακουνητο???ρε παλιογερα με τι θα σταματησεις το altz???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ (παιδι...λεμε τωρα :rotflmao: )
Ρε λακαμα αφου ο ανθρωπος ζηταει παραπανω απο εναν οπερατερ.Και παρκινσον να ειχα το χερακι μου ειναι σαν στεντικαμ.
Το καλο με το αλτσχαιμερ ειναι οτι καθε μερα κανεις καινουργιους φιλους:rotflmao: .
Δε χαθηκα ρε,εχω gps (τσογλανε)
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
To nick μου ρε???Ρε!!!??? Το nick μου??? Το νικο μου???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Από 1 Απρίλη μέχρι τις αρχές Ιουνίου ή και λίγο παραπάνω που θα είμαι Αθήνα μπορώ να σας καλύψω ιατρικά.Πρώτες βοήθειες , συμβουλές ή ότι άλλο σχετικό χρειαστεί και μπορώ.Ελπίζω να είμαι αχρείαστος.Από εκεί και μετά θα είμαι Δράμα.Αν βρεθείτε προς τα εκεί θα είμαι διαθέσιμος για ότι θέλετε μετά τις 4 το μεσημέρι που θα σχολάω από το νοσοκομείο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Από 1 Απρίλη μέχρι τις αρχές Ιουνίου ή και λίγο παραπάνω που θα είμαι Αθήνα μπορώ να σας καλύψω ιατρικά.Πρώτες βοήθειες , συμβουλές ή ότι άλλο σχετικό χρειαστεί και μπορώ.Ελπίζω να είμαι αχρείαστος.Από εκεί και μετά θα είμαι Δράμα.Αν βρεθείτε προς τα εκεί θα είμαι διαθέσιμος για ότι θέλετε μετά τις 4 το μεσημέρι που θα σχολάω από το νοσοκομείο.
![]()
:a19:
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Το σεναριο να ειναι η ζωη του Μανου.Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
Παίδες ! Να επικεντρωθούμε ΠΡΩΤΑ στη συγγραφή Σεναρίου !
Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε !
Όσον αφορά στο σενάριο, anything goes !
Άρα ιδέες γιά σενάρια είναι η πρώτη προτεραιότητα.
Κατ'αρχήν χρειαζόμαστε 1 σελίδα που θα περιγράφει ΟΛΕΣ τις σκηνές τής ταινίας.
Όσοι έχουν έμπνευση, βούρ στον πατσά !![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το σεναριο να ειναι η ζωη του Μανου.
![]()
![]()
Πολύ καλή η ιδέα αλλά ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη... μακάρι!
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
διαφωνω, sorry!
![]()
+1.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
διαφωνω, sorry!
![]()
Give me fuel, Give me fire
ετσι οπως το βλεπω εγω ειναι να γινει κατι:
εκπαιδευτικο αλλα παραλληλα διασκεδαστικο.
σοβαρο στα μηνυματα του αλλα ταυτοχρονα αστειο στην εκτελεση.
μπορουμε να εμπνευστουμε απο εδω
εννοειται δεν θα λειπουν οι προτροπες για:
"παντα κρανος"
"σωστος εξοπλισμος χειμωνα καλοκαιρι"
και αλλα...
για πειτε..
![]()
![]()
![]()
Ιδέες και από εδώ : http://www.dft.gov.uk/think/![]()
Παντως αμα θελει καποιος ας κανει εδω , ενα αφιερωμα για τον Μανο......
love will save the planet,hate is a good start.
εχει κανα ρολακι για εμενα?Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
Ζητώ συνεργάτες για μοτοσυκλετικό ντοκυμαντέρ που σκοπεύω να γυρίσω.