ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως εγινε αυτο; :hypnotize
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
H TRIPA HTAN TOSO ''MIKRI'' POY KOPIKE TO SASI.....
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!
Γεια σου φιλε μου ! ειμαι αυτος με το GTR που εφερε το μαρκουτσι για το Hayabousa αν θυμασε? στην κοπη του Μ.Ο.Ξ, πως εγινε βρε φιλε; εσυ ενταξει; ολα καλα? καλα ε! πολυ γκαντεμια εκεινη την μερα!
Θυμαμαι που ειπες '' 90000 χιλ. εχω κανει, μεχρι στιγμης κανενα προβλημα! τι το ΄θελες να το πεις??το γρουσουζεψες το εργαλειο!!
OI SUZUKAKIDES TO GANTEMIASAN
Aλοιμονο σε μενα που θα βιδωνω και θα ξεβιδωνω καμια βδομαδα![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Για να καταλάβω...
Έκοψε σασί η η βάση της στέκας???
Απο λακουβίτσες τέτοια ζημιά......... το βρίσκω υπερβολικό!!!!![]()
sasi distixos
Προσοχή μη χάσεις καμιά βίδα μέσα στα χιόνιαΑρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Aλοιμονο σε μενα που θα βιδωνω και θα ξεβιδωνω καμια βδομαδα![]()
![]()
![]()
![]()
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
Αν μπορώ να καταλάβω καλά κόπηκε η έδραση του μοχλικού από το πλαίσιο????
![]()
![]()
Στην τρίτη φωτό αυτό που βλέπουμε είναι η τρύπα στο πλαστικό από το τρίψιμο του ελαστικού ???
Ω ρε φίλε πάλι καλά που δεν έπεσες...
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
![]()
:a53:
Φίλε μου δεν σε αμφισβητώ καθόλου αλλά...
Αυτή δεν θα ήταν λακούβα, θα ήταν αντιαρματικό κόλλημα...![]()
Αφού είσαι γερός και ποστάρεις πάλι καλά.
Πάντα όρθιος φιλαράκι !!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ρε δεν πέφτει αυτός με τίποτα λέμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
:a53:
Φίλε μου δεν σε αμφισβητώ καθόλου αλλά...
Αυτή δεν θα ήταν λακούβα, θα ήταν αντιαρματικό κόλλημα...![]()
Αφού είσαι γερός και ποστάρεις πάλι καλά.
Πάντα όρθιος φιλαράκι !!![]()
Άμα θέλει πάει όλη την Εγνατία με endo να'ούμε. Και με στάση για βενζίνη. Χωρίς να πατήσει η πίσω ρόδα κάτω.
:rotflmao:
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...