έχει κανείς λογότυπο του moto.gr σε EPS ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
έχει κανείς λογότυπο του moto.gr σε EPS ?
Το θέλω και εγώ! έχω πρόσβαση σε cutter και μπορώ να κόψω αυτοκόλλητο βινύλιο που δεν παθαίνει τπτ.
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
έχει κανείς λογότυπο του moto.gr σε EPS ?Εδώ τα καλά λογότυπα σε vector, έλα πάρε πάρε πάάάάάάάάρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
Το θέλω και εγώ! έχω πρόσβαση σε cutter και μπορώ να κόψω αυτοκόλλητο βινύλιο που δεν παθαίνει τπτ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εδώ τα καλά λογότυπα σε vector, έλα πάρε πάρε πάάάάάάάάρε...
![]()
![]()
![]()
![]()
1k thanks
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
κι εγώ θέλω θέλω θέλω....
ΘΕΛΩ ΛΟΓΟΤΥΠΟ!!!!!
ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εδώ τα καλά λογότυπα σε vector, έλα πάρε πάρε πάάάάάάάάρε...
![]()
Ελα στείλε στείλεεεεεεε![]()
![]()
(που πως πότε γιατί?)