ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
κριμα ρε φιλε.αφου δεν χτυπησατε παλι καλα.την εχουμε πατησει ολοι σε τετοιες συνθηκες περαστικα σε σας και στη μοτο.
Περαστικά.. Αφού δεν χτυπήσατε πάλι καλά..![]()
(είχες χωμάτινα λάστιχα?)
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
σας ευχαριστω ολους παιδια να στε καλα![]()
epp1640 ναι με χωματινα λαστιχα ειμαι και ακριβως επειδη ξερω οτι στην ασφαλτο γλυστρανε σαν διαολος πηγαινω πολυ συντηριτικα,και χτες λογω ψιλοβροχου πηγαινα λες και εκανα παρελαση αλλα η γλιτσα σε συνδιασμο με φαγωμενο δρομο...
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Αν δεν πας βουνό έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα σιράκ της μισελέν.. ως demi.. βέβαια γνώστης δεν είμαι.. από αυτά που διαβάζω..Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
σας ευχαριστω ολους παιδια να στε καλα![]()
epp1640 ναι με χωματινα λαστιχα ειμαι και ακριβως επειδη ξερω οτι στην ασφαλτο γλυστρανε σαν διαολος πηγαινω πολυ συντηριτικα,και χτες λογω ψιλοβροχου πηγαινα λες και εκανα παρελαση αλλα η γλιτσα σε συνδιασμο με φαγωμενο δρομο...
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
πηγαινω εντουραδες οποτε δεν εχω αλλη επιλογη απο το να πηγαινω κοτα στο δρομο και πολυ πολυ προσεκτικα![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Περαστικά ρε φίλε![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Περαστικά κι ας είναι το τελευταίο σου ανάποδο παλίκαρε!![]()
Περαστικά και απο εμένα, και γρηγορα καλα και οι δυο σας
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
περαστικα σας!!!![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Περαστικά σας και ποτέ ξανά!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Περαστικά!!
Το ίδιο έπαθα και γω πριν κατι χρόνια, στο Μουσείο, στο δρόμο που σε βγάζει στην Αλεξάνδρας από Πατησίων, δεξιά πριν τα φανάρια... Εκείνο το Γ που κάνει ο δρόμος...
Έτσι ακριβώς την πάτησα.
![]()
![]()
![]()