Τι λε ρε φίλε...το ντε λα μαγκέν με tapping?Ψώνιο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από shadow.gr
....![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
( Συμφωνα με το τζωρτζη που σχολιασε την φαση βρηκε καποια ελαφρια κινηση στο χερι του μελπεργκ συγκριτικα με την φαση της αεκ....)Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αυτό δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινήςΟ Μέλμπεργκ πάντως το απλώνει προσπαθώντας να καλύψει χώρο.
Όπως ο αμυντικός στο τείχος τού Άρη,στο ματς με τον ΠΑΟΚ(νομίζω)
Το ιδιο ( καλυψη χωρου ) υποστηριζω και εγω για τον παικτη της αεκ...
Η δικαιολογια του αλλου οτι ........ Ναι μεν αλλα........Ο Μελπεργκ ειναι εμπειρος και ξερει τι εκανε , μονο γελιο μου φερνει.
Οι δυο φασεις που εβαλα Βαγγελη ειναι καρμπον ( την φαση του παοκ που λες δεν την εχω δει...)
Για εμενα παντως ( για να μην μπερδευομαστε ) και οι δυο φασεις ειναι πεναλτυ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
καλυτερα πετσινοι .............. παρα φουμαρα για μεταξωτες κορδελες.
![]()
![]()
![]()
Eννουσα το 12,75 που εδινε το στοιχημα στην καβαλα και καποιοι τα'κονομησαν χοντρα..![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αυτή τη φάση δεν την έχω δει.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Το ιδιο ( καλυψη χωρου ) υποστηριζω και εγω για τον παικτη της αεκ...
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
πρεπει να δειτε και λιγο τους κανονισμους του σκατοπρωταθληματος που εχουμε ρε παιδια.... μη λετε οτι θελετε... η βαθμολογια εκινησης των πλαυ οφφ εχει σχεση με τη βαθμολογικη διαφορα του 2ου, 3ου και 4ου απο τον 5ο της βαθμολογιας /3.Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
Αυτο λεω κι εγω!
εχει πλειοφ αλλα αν μπει ο Ακατανομαστος με
κανενα -3 να δω πως θα βγει ζωντανος απο την Τουμπα
![]()
για να μη σε κουραζω αν αρχιζαν σημερα τα πλαυ οφφ θα ειχαμε παοκ-γαυρος 3 βαθμοι, ΑΕΚ 1(νομιζω) αρης 0
καλα αυτο και αν ειναι αστειοΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
y.g τον Ντιόγκο λεει το παρακολουθεί η Τσέλσι....φυσικά απορώ όσο και εσυ![]()
![]()
![]()
![]()
τιποτα πρακτωρικα κολπα του σωκρατη θα ειναι, μπας και πιασει τιποτα περισσοτερο στην πωληση του
αν βρεθει μαλακας να τον αγορασει..:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εγω το μονο που κραταω απο την αγωνιστικη αυτη, ειναι η αποδοση της αμεμπτου ηθικης ΑΕΚ στη Λαρισα...
τοσο στημενο ματς χρονια ειχα να δω...
τη σωσατε την ΑΕΛ, ευγε...
τα σβησε ο κατμαστερ.
τελος απο μενα για να μη χαλασουμε το θρεαντ σε ολα τα παιδια..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τα σβησε ο κατμαστερ.
τελος απο μενα για να μη χαλασουμε το θρεαντ σε ολα τα παιδια..
Τα έσβησα ΜΙΑ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά τα μπινελίκια σας .... άλλη δεν έχει ... μια ακόμα και το στέλνω στα τάρταρα και δεν ανεβαίνει αθλητική αντιπαράθεση στον αιώνα τον άπαντα ... ειλικρινά αν μείνει η αν φύγει δε δίνω ενα μπαρά προσωπικά ...
η μπάλα στα πόδια σας ...
![]()
κατανοητο..
δεν θελω να χαθει ο χωρος πολλων ατομων εξ αιτιας και εμενα
αλλα θα του πεις να μην λεει οτι ο μητρογλου εχει τα φοντα να κανει μεγαλη καριερα στο εξωτερικο
γιατι θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο:rotflmao:
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
giati na fugei ena thread pou apasxolei posa atoma, kaii oxi ta atoma?Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Τα έσβησα ΜΙΑ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά τα μπινελίκια σας .... άλλη δεν έχει ... μια ακόμα και το στέλνω στα τάρταρα και δεν ανεβαίνει αθλητική αντιπαράθεση στον αιώνα τον άπαντα ... ειλικρινά αν μείνει η αν φύγει δε δίνω ενα μπαρά προσωπικά ...
η μπάλα στα πόδια σας ...
![]()
dne to vriskeis pio logiko?
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
και τα δύο θα γίνουν αν συνεχίσει με μπινελίκι Kalgeorge ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
giati na fugei ena thread pou apasxolei posa atoma, kaii oxi ta atoma?
dne to vriskeis pio logiko?
Θυμηθείτε ότι δεν μας πληρώνει κανένας να ξημεροβραδιαζόμαστε μπροστά στην οθόνη να καθαρίζουμε μαλ@κίες ....
και επίσης θυμηθείτε ότι είστε στο moto.gr που είναι χώρος για άλλα πράγματα και όχι καφενείο των φιλάθλων ...
![]()
θα συμφωνησω μαζι σου, ..αλλα δεν νομιζω οτι σας υποχρεωσε κανεις να το κανετε....Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και τα δύο θα γίνουν αν συνεχίσει με μπινελίκι Kalgeorge ...
Θυμηθείτε ότι δεν μας πληρώνει κανένας να ξημεροβραδιαζόμαστε μπροστά στην οθόνη να καθαρίζουμε μαλ@κίες ....
και επίσης θυμηθείτε ότι είστε στο moto.gr που είναι χώρος για άλλα πράγματα και όχι καφενείο των φιλάθλων ...
![]()
θελετε και το κανετε..
δευτερον το οτι ειναι moto.gr σκεφτειτε το ΠΙΟ γενικα...σε πολλαααα θρεντακια....
επισης θα τονισω παλι ( μπορει και να κανω λαθος....) οτι οταν ΔΥΟ ατομα σε ενα θρεντ βριζονται....φευγουν τα ατομα, οχι το θρεντ
γνωμη μου...