ακριβώς ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
...γνωμη μου...
![]()
ακριβώς ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
...γνωμη μου...
![]()
ε ναι, την γνωμη μας λεμε εδω μεσα....Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ακριβώς ...
![]()
αλλα δεν μου ειπες, που διαφωνεις?
αν δεν μας μπαναρεις δεν θα χαρειΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ακριβώς ...
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Από μένα τέλος η συζήτηση παιδάκια ότι είπα - είπα ...
(σκεφτείτε ο καθένας τι κοινό μας ενώνει εδώ μέσα και μπορεί να πάμε όλοι μαζί βόλτες και να πιούμε μια μπύρα κάπου ... σκεφτείτε και ότι έχουμε άλλα πολύ σοβαρότερα προβλήματα για να διαφωνήσουμε )
![]()
![]()
ναι, βεβαια δεν μου απαντας, αλλα οκ, βλεπω δεν θελεις να απαντησεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Από μένα τέλος η συζήτηση παιδάκια ότι είπα - είπα ...
(σκεφτείτε ο καθένας τι κοινό μας ενώνει εδώ μέσα και μπορεί να πάμε όλοι μαζί βόλτες και να πιούμε μια μπύρα κάπου ... σκεφτείτε και ότι έχουμε άλλα πολύ σοβαρότερα προβλήματα για να διαφωνήσουμε )
![]()
![]()
οποτε...![]()
η Λαρισα και ο Παοκ ειναι απο τις λιγες (μετριονται στα δαχτυλα του ενος χεριου) ομαδες που ΔΕ κατοχύρωσαν την χαρτινη βαθμολογια της περιοδου 2008...... ειναι κατι που ποτε δε ξεχασα αν θες τη δικη μου προσωπική αποψη και δε θα με χαλασει να χασουμε και απο τον μπαοκ αν ειμαστε ακομα τοτε αδιαφοροι... κανενας ΑΕΚτζης δε ξεχασε το χαρτινο... θα περασουν πολλα χρονια και θα το πληρωσει πολλες φορες ο γαυρος και τα παραρτηματα του αυτο(ξανθη-λεβαδειακοςΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω το μονο που κραταω απο την αγωνιστικη αυτη, ειναι η αποδοση της αμεμπτου ηθικης ΑΕΚ στη Λαρισα...
τοσο στημενο ματς χρονια ειχα να δω...
τη σωσατε την ΑΕΛ, ευγε...)
ξερουμε και σεβομαστε την δουλεια που κανετε ολοι σας αλλα ξαναλεω οτι δεν ειναι σωστο να την πληρωνουν ολοι...ειχε ξαναγινει προσφατα τσαμπουκας και ειπαμε (οσοι ασχολουμαστε...φαντασου εγω δεν πολυασχολουμε και τοσο οσο παλια) θα διαφυλαξουμε το θρεντακι...σε αυτο πιστευω δεν εχεις παραπονο...ειδες αμεσα την αντιδραση μου...στο πενταλεπτο αν δεν εφευγαν οι αλητιες θα επεφτε αναφορα...αν ειναι 2 ατομα να μην ξερουν να συμπεριφερονται να την πληρωσουν αυτοι και οχι ολο το θρεντακι...ποναει κεφαλι κοψω κεφαλι???απο την στιγμη που εχω ασπιρινη???Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
...![]()
![]()
υ.γ. και ξαναλεω...ΚΟΡΙΤΣΙΑ...αν γουσταρετε ξεκατινιασματα υπαρχουν και τα πμ...δεν γελαμε με τα προσωπικα σας...και βασικα ουτε μας ενδιαφερουν...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
:a5::a5:
που τα ειδες αυτα ρε ανθρωπε να τα δουμε και εμεις???
Αν ηξερες πραματικα τι γινοταν εκει θα καταλαβαινες οτι η ποιο σταθερη αξια της Μπενφικα ολα αυτα τα χρονια ηταν ο Κατσουρανης!!!!
σωστα..δεν διαφωνω...αλλά στην Μπενφίκα....
σίγουρα πολύ καλύτερη ομάδα απο τις δικες μας αλλά δεν μπορώ π.χ να τον βαλω το ίδιο με Καραγκούνη,Γεωργάτο, Γιαννακοπουλο, Κυργιακο,Καψη (αυτος οκ 1 χρονια) κλπ.
επαιξε 2 χρονιες (ή 3) και την τελευταια του εφαγε παγκο.....
παρόλο που εχω πει πολλές φορές τον Κατσουρ τον θεωρω πολύ καλό παίκτη
ο νινης δεν εχει ελπίδα έξω....σε μπενφίκα μπορέι να παει....και να γυρίσει
υ.γ προφανως κατι δεν διαβασα......αμα θες στείλτο π.μ
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
γιατι δεν κανετε ενα δημοψηφισμα να μας κανουν ban?
βλεπω πολλους ψημενους, γιαυτο το προτεινω
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
φυγε μονος σου....αφου το βλέπεις
χαιδευεις "αυτια" τώρα?ξεφτύλα φίλε ....
μίλα στον ενικό...![]()
εσυ θελεις να τα ακουσεις παλι,Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
φυγε μονος σου....αφου το βλέπεις
χαιδευεις "αυτια" τώρα?ξεφτύλα φίλε ....
μίλα στον ενικό...![]()
αλλα δεν θελω να κανω την χαρη ουτε σε σενα, ουτε στους αλλους
χρησιμοποιω λοιπον πλυθηντικο, γιατι αν δεν το χεις καταλαβει αναφεροντε και στους 2
τα χαιδεματα αστα, να σου πω αλη ωρα τι γινετε με αυτα..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ναι αλλα μπορείς να απαντας ΜΟΝΟ για σενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
χρησιμοποιω λοιπον πλυθηντικο, γιατι αν δεν το χεις καταλαβει αναφεροντε και στους 2
ούτε αυτό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις???
περιμενω...
περιμενεΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ναι αλλα μπορείς να απαντας ΜΟΝΟ για σενα...
ούτε αυτό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις???
περιμενω...
Υ.Γ. αν δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι το ποστ περι μπαν ειναι ειρωνικο/καυστικο προς τους αλλους
και δεν ειναι πραγματικη παρορμηση/προταση, ωστε να μου πεις μιλα για τον εαυτο σου,
δεν μπορω να κανω τιποτα ρε φιλε.. ισως αν στο ζωγραφισω να καταλαβεις κατι..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
το συμβαν της χθεσινης αγωνιστικης ηταν οτι σφυριχθηκε πεναλτι κατα του μελμπεργκ
για τον μεγαλυτερο συλλογο παραπεμπω στις δηλωσεις του μιμη παπαιωαννου
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
το συμβαν της χθεσινης αγωνιστικης ηταν οτι σφυριχθηκε πεναλτι κατα του μελμπεργκ
για τον μεγαλυτερο συλλογο παραπεμπω στις δηλωσεις του μιμη παπαιωαννου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()