Ευχαρστώ φίλε, θα το ψάξω.
Ευχαρστώ φίλε, θα το ψάξω.
και όπως θα πέρνω τις στροφές!!!!!!!!!
Στείλε πμ στον Ορίζοντα να σού πει.Αρχικά δημιουργήθηκε από AKOSTIS78
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ FAZER 600 ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΣΑΤΜΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Θα σας δώσω μια δοκιμασμένη και αποτελεσματική συνταγή για πλύσιμο,
πλύνετε την μηχανή παντού, με απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, εγώ χρησιμοποιώ αυτό το σακουλάκι γνώστης μάρκας, που περιέχει τα πάντα για το πλυντήριο είναι μια μερίδα από όλα τα συστατικά, σε σακουλάκι το ανοίγεις, το αδειάζεις στον κουβά, το αραιώνεις και πλένεις, επειδή έχει την ιδιότητα να πλένει χωρίς τρίψιμο καθαρίζει πόλη καλά ,για σημεία που δεν μπορώ να τρίψω το βάζο σε σπρέι και ψεκάζω, για σκληρή βρομιά το αφήνω στα σημεία για λίγη ώρα και μετά πλένω δεν κάνει πολύ αφρό
Μετά από αυτό πλένω με ένα μαλακό σαμπουάν για οχήματα με κερί και είμαι έτυμος
Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε
μιας κλαι δεν προκειται για ερωτικο πμ παιρνω το θαρρος και το δημοσιευω .....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Στείλε πμ στον Ορίζοντα να σού πει.![]()
![]()
ρε βαγγελη ....................... μου ατειλε πμ το παλικαρι ........
Πρόβλημα με τους λαιμούς Καλησπέρα φίλε, είμαι καινούργιος στο forum και μου σύστησαν εσένα για ένα πρόβλημα που έχω σχετικά με τους λαιμούς των εξατμίσεων. Έχω ένα fazer 600 και οι λαιμοί δεν καθαρίζουν με τίποτα και έχει αρχίσει να αλλάζει το χρώμα τους προς το άσπρο. Υπάρχει κάποιος πρόβλημα ή απλά είναι πολύ βρώμικοι? Πως γίνεται να επανέλθουν στην αρχικοί τους κατάσταση? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..
λοιπον φιλαρακο κανονιζουμε να ερθεις να στο τοιμασο εγω να στο κανω ντουζιερα ......
![]()
![]()
τοχεις λεμε!
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
για να πλύνεις ΣΩΣΤΑ τη μηχανή θέλεις,Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
Νάμαι και πάλι με ακόμα μια απορία! :rotflmao: :rotflmao:
Θέλω ρε παιδιά να μου πείτε τι υλικά να αγοράσω για να πλύνω σωστά όλη την μηχανή!Και τα πλαστικά και την αλυσίδα!Υλικά και από που και πως περίπου να το κάνω!Θα το εκτιμήσω πολύ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thankssssssssss!
2 σφουγγάρια (όχι σκοτσμπράιτ, προσοχή!!!)
1 κουβά με νερό
λίγο σαπούνι
και 2 τόπλες ρωσίδες.
και είσαι κομπλέ!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
για να πλύνεις ΣΩΣΤΑ τη μηχανή θέλεις,
2 σφουγγάρια (όχι σκοτσμπράιτ, προσοχή!!!)
1 κουβά με νερό
λίγο σαπούνι
και 2 τόπλες ρωσίδες.
και είσαι κομπλέ!![]()
![]()
![]()
![]()
Να πάρει ο διάολας, δεν έχω κουβά!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ferrari to the bone!!
Θες και πιεστικό όμως για αποτελεσματική δουλειά. Πάνε στο dirtymoto. Κάνει καλή δουλειά ο τύπος εκεί. Να ζητήσεις όμως και απόδειξη γιατί πολλές φορές το ξεχνάει![]()
pantos an 8elete na kanete klisma stin mixani sas den iparxi kaliterosΑρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
μιας κλαι δεν προκειται για ερωτικο πμ παιρνω το θαρρος και το δημοσιευω .....
ρε βαγγελη ....................... μου ατειλε πμ το παλικαρι ........
Πρόβλημα με τους λαιμούς Καλησπέρα φίλε, είμαι καινούργιος στο forum και μου σύστησαν εσένα για ένα πρόβλημα που έχω σχετικά με τους λαιμούς των εξατμίσεων. Έχω ένα fazer 600 και οι λαιμοί δεν καθαρίζουν με τίποτα και έχει αρχίσει να αλλάζει το χρώμα τους προς το άσπρο. Υπάρχει κάποιος πρόβλημα ή απλά είναι πολύ βρώμικοι? Πως γίνεται να επανέλθουν στην αρχικοί τους κατάσταση? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..
λοιπον φιλαρακο κανονιζουμε να ερθεις να στο τοιμασο εγω να στο κανω ντουζιερα ......
![]()
![]()
milame o giakoump tis ka8arsis
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
re si tifo an krino apo to pos kratai tin manika gia kseneroti tin kovo...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ξεχασες μια βασικη λεπτομερεια στη μπουγαδα !!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003