σορρυ που το ξανα ανεβαζω το θεμα αλλα μετα απο τοσο καιρο καταφερε να ''κουνηθει'' εχει ακομα σωληνακι στο στομαχι απο τοτε και δεν μπορει να φαει κανονικη τροφη αλλα το χτυπημα στην σπονδυλικη στηλη δεν εχει δειξει ακομα οτι μεταλασσετε μετα απο τοσο καιρο και αυτο ειναι καλο.
Σημερα ειπε (εγραψε) <<αντε μαλακα να προσεχεις!
[2/3/2010 14:52:39] maria οχι πανω απο 80!γιατι αυτα σκεφτομαι αν ημουν με 80 δεν θα το ειχα παθει αυτο κ τετοια....ακομα με σωληνακι στη στομάχα ειμαι....θελω να φαω ρε κ δεν μπορω....ουφ...>>
και σημερα μετα απο τοσο καιρο ειδε τα μυνηματα σας και σας ευχαριστει παρα παρα πολυ
θα γραφτει και εδω καποια στιγμη να τα πει και μονη της
Ολοι να εχετε το νου σας εκει εξω\
υσ¨¨ trooper αυτο θυματε απο σενα οταν πηγες νοσοκομειο στο παραθετω << κ τον Γιωργο θυμαμαι...ασε με ειχει ερθει κ μιλουσαν με το φυσιοθεραπευτη μου για κρανη μηχανες κ εξαρτηματα....!!!!!!!!!!!!!
[2/3/2010 14:51:20] maria: στου κρεμασμενου το σπιτι για σκοινια λεγανε χαχαχ >>,...
υσ2¨¨ θελει μηχανη οταν γινει καλα λολ
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Επιτελούς να ακούσουμε και λίγα καλά νέα!!!
Όπως είπε και ο devils, την περιμένουμε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
![]()
Ευχαριστα νεα...
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! :smilea:
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Να κάτι καλό. Βάστα Μαράκι όλα θα πάνε καλά!!
Τσάκα μία![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
και τι να λεγαμε ρε?? καλυτερα θα ταν να μιλαγαμε για καταγματα και αναπηριες η μηπως για το πως φτιαχνουμε αλτεντε την παστα???Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
υσ¨¨ trooper αυτο θυματε απο σενα οταν πηγες νοσοκομειο στο παραθετω << κ τον Γιωργο θυμαμαι...ασε με ειχει ερθει κ μιλουσαν με το φυσιοθεραπευτη μου για κρανη μηχανες κ εξαρτηματα....!!!!!!!!!!!!!
[2/3/2010 14:51:20] maria: στου κρεμασμενου το σπιτι για σκοινια λεγανε χαχαχ >>,...
:![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Kαι μια θετική σκέψη από εδώ.
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
![]()
![]()
Και για μετά....![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν