Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 62

Θέμα: Πρωτος ελεγχος

Πρωτος ελεγχος

Να ταν 12.30?
    Γλυφαδα πλατεια εσπεριδων
    Με σταματησαν για πρωτη φορα με αυτη τη μηχανη(cbf 125).Με εχουν σταματησει κ με το σκουτερακι αλλα νταααξει μωρε ας πουμε δεν πιανεται
    Τελος παντων αφου σταματαω κ μ λενε να σβησω τη μηχανη να κατεβω κατω κλπ κλπ με ρωτανε..."Κουβαλας τιποτα παρανομο?"
    Εγω δηλαδη τι να απαντησω?Σορρυ κιολας αλλα πιος μαλακας θα ελεγε"Φυσικα, αμα δεν κουβαλαω πανω μου τουλαχιστον 5 κιλα κοκα δεν κανω βημα"....
    Φυσικα δεν κουβαλουσα τιποτα πανω μου κ του ειπα οχι.
    Σωματικο ελεγχο ( εδω θελω να ρωτησω αν συνιθιζεται σωματικος ελεγχος σε ενα απλο ελεγχο γιατι με το σκουτερακι εδειχνα χαρτια κ εφευγα)
    και μετα αφου μου ζητησαν να ανοιξω την τσαντα εψαξαν κ εκει...
    Και το ερωτημα μου ειναι,πιος ο λογος να ειναι ασφαλιτες,αστυνομικοι και κουκουλοφορεμενοι για ελεγχο ?? Πιος δηλαδη θα περνουσε 12.30 το βραδυ κυριακης απο γλυφαδα κεντρο και κανανε ετσι?
    Τελος παντων αντε καληνυχτα και καλες βολτες

Υ.Γ. αυτο για τον σωματικο ελεγχο με παραξενεψε, πειτε μου την γνωμη σας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    συνηθιζετε, δεν ειναι τιποτα.
    αν ηταν ευγενικοι δεν υπαρχει καποιο θεμα. απλα σου εκαναν ενα λιγο παραπανω απο τυπικο ελεγχο...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Πρωτος ελεγχος

Αρχικά δημιουργήθηκε από OnceuponAtime
    Υ.Γ. αυτο για τον σωματικο ελεγχο με παραξενεψε, πειτε μου την γνωμη σας
    Τίποτε περίεργο. Γιατί παραξενεύτηκες? Κάτι/κάποιον ψάχνανε.
    Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να συνεργαστείς καθώς να είσαι ευγενικός κ ήρεμος.

Και δυό-τρία βασικά:
    -Αν έχεις/μεταφέρεις όπλο πάντα το αναφέρεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    -δεν βάζεις τα χέρια στις τσέπες, χωρίς να τους το πείς.
    -δεν ανοίγεις τσάντες, χωρίς να τους το πείς.
    -δεν σκύβεις να φτιάξεις τα μπατζάκια σου εκείνη την ώρα.
    -δεν ψαχουλεύεις κάτω από το κάθισμα του αμαξιού σου.
    -δεν ανοίγεις το ντουλαπάκι του αμαξιού σου χωρίς να το πείς.

αυτά κ προσοχή στους δρόμους...

Tpap

Φχαρηστω για τις πληροφορειες δεν ειχα ιδεα,φαντασου να κανα καμια μαλακια και να με τρεχανε τσαμπα...
    Και γενικα ειμαι πολυ τυπικος στους ελεγχους ,απο τι στιγμη που δεν εχω κανει μαλακια ( ελπιζω να μην κανω στο κοντινο και μακρινο μελλον) ...
    Αν και σε περιπτωση να πεσω παλι το μαλακα θα κανω γιατι βαριεμαι το μπιρι μπιρι...

να πείτε να τα βάλουν και στον ΚΟΚ αυτά για να τα ξέρουν όλοι οι πολίτες για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων χαχαχαχαχα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yamaha r1
    να πείτε να τα βάλουν και στον ΚΟΚ αυτά για να τα ξέρουν όλοι οι πολίτες για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων χαχαχαχαχα
    Πράγματα τα οποία συνάγονται μετά λογικής και ωρίμου σκέψεως -ευκόλως εννοούμενα- παραλείπονται.
    Τα δε δυσκόλως, εννοούνται.
    Τα ακατανόητα -και όχι μόνον- αναφέρονται.

exo thn entyposh oti gia somatiko elegxo boreis na arni8eis an den yparxei entalma enantion sou.vevea meta se pane sto tmhma kai se psaxnoun alla nomizo oti exeis ayto to dikaioma

Σωστοί οι κανόνες του Tpap αλλά αν είναι να γίνει η μ@λακΪ@...

Όταν είχα πρωτοβγάλει δίπλωμα για κουτί, μετά από νυχτερινή έξοδο στην Καρδίτσα με σταματάνε όργανα της ΟΠΚΕ στο Γαλαγάλα (για όσους ξέρουν)...

Α: Χαίρεται, την ταυτότητά σας...
    Ε: Κύριε αστυνόμε έχω την ''μπανάνα'' κάτω από το κάθισμα του συνεπιβάτη και μέσα εκεί είναι όλα τα χαρτιά μου...
    Α: Κατεβείτε να την πάρετε...

Κατεβαίνω, κάνω το γύρω του αμαξιού, ανοίγω πίσω πόρτα και πάω να βάλω το χέρι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού...μέχρι που ακούω μια φωνή ''ΑΚΙΝΗΤΟΣ και τα χέρια ψηλά...''...σταματάω, γυρνάω και βλέπω ένας από τους υπόλοιπους της δύναμης που ήταν ακροβολισμένοι γύρω από το αμάξι να με σημαδεύει με το αυτοματάκι στύλ ούζι...κάπου εκεί επενέβη ό άλλος αστυνομικός με τον οποίο μίλησα στην αρχή...είδαν ταυτότητα, έψαξαν πορτ-μπαγκάζ, βρήκαν μια ομπρέλα, μια ψάθα και μια πλαστική μπάλα...με καληνύχτισαν και έφυγα...

και το 2ο σκηνικό και πιο κορυφαίο:
    βολτάρω με το τούτού στην Ιτέα (προς Λάρισα) παρέα με την κοπέλα μου...λίγο έξω από το χωριό περιπολικό με 2 άτομα πλήρωμα, ο ένας μου κάνει νόημα να σταματήσω...δεξιά λοιπόν, ανοίγω παράθυρο...

Α: Άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια...
    Ε: Το δίπλωμα το έχω μέσα στη μπανάνα (τη φορούσα) και άδεια, ασφάλεια στο ντουλαπάκι...να τα πάρω?
    Α: Ναι να τα πάρετε...

Ανοίγω μπανάνα, δίνω δίπλωμα...ανοίγω ντουλαπάκι βρίσκω άδεια και ασφάλεια, τα δίνω και αφήνω ανοιχτό το ντουλαπάκι...

Σε κάποια φάση με ρωτάει ο αστυνομικός:
    Α: Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? (δίχνοντας του ντουλαπάκι)...

κοιτάω και βλέπω ένα κομματάκι αλουμινόχαρτο ίσα με το μισό μικρό δάχτυλο του χεριού μου...(σκέψη: τι σκατά ρπστμ...πρεζώνεται η μάνα μου???)

Ε: Κύριε αστυνόμε το ξέρω ότι φαίνεται περίεργο, αλλά δεν ξέρω τι είναι...προφανώς κάτι που θα συνδέετε με τη θρησκεία, πχ χώμα από κάποιο ''ιερό'' μέρος ή κάτι τέτοιο...
    Α: Κύριε αξιωματικέ βρήκα αυτό στο ντουλαπάκι του παιδιού και λέει είναι κάτι σαν φυλαχτό...
    ΑΞ: Είσαι τρελός ΡΕ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ...

ανοιγει λοιπόν και βρίσκει μέσα χώμα...ήταν από την Τήνο έμαθα κατόπιν εορτής...και στο σπίτι έπεσε τερλό κράξιμο...

Το κορυφαίο ήταν η φάτσα του οργάνου μόλις είδε το χώμα στο αλουμινόχαρτο...''ΠΑΡΤΟ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ...''

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.

Το κορυφαίο ήταν η φάτσα του οργάνου μόλις είδε το χώμα στο αλουμινόχαρτο...''ΠΑΡΤΟ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ...''

[/B]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Σωματικός έλεγχος γίνεται μόνο αν και εφόσον συντρέχει λόγος. Συνήθως αν ρωτήσεις (το δικαιούσαι) η απάντηση θα είναι οτι ψάχνουν για κάτι ή κάποιον.

Όταν μεταφέρεις όπλο υποχρεούσαι να το έχεις άδειο στο πίσω μέρος του οχήματος σου, και σφαίρες κτλ. στο ντουλαπάκι σε ειδική θήκη/τσάντα/κιβώτιο. Επίσης θα πρέπει να είσαι σε διαδρομή και ώρα που να δικαιολογεί σε προσέλευση σου σε χώρο σκοποβολής που έχεις δηλώσει στην άδεια οπλοκατοχής που και αυτή θα πρέπει να την έχεις μαζί , όπως και την ταυτότητα του σκοπευτή.

Σε περίπτωση καραμπίνας θήρας και εκεί πρέπει να έχεις την άδεια κατοχής του όπλου , θήρας (πλέον υπενθυμίζω οτι στην Αττική υπάρχει γενική απαγόρευση με προεδρικό διάταγμα), καθώς και να είναι αποθηκευμένο όπως είπα πιο πάνω.

Τώρα για έλεγχο απο ασφαλίτες , ΟΠΚΕ κτλ... οτι είπε ο Trap.

Να προσθέσω επίσης οτι η ερώτηση αν έχεις κάτι παράνομο πάνω σου , γίνεται για να υπάρχει νομικό επιχείρημα αν σε πιάσουν με κάτι που δεν έχεις ήδη πεί/δηλώσει.

Γενικά οι έλεγχοι καλώς γίνονται καθώς δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν πιάσει διάφορους. Αρκεί να γίνονται με τον σωστό τρόπο και χωρίς καταχρήσεις εξουσίας απο τους μεν αλλά και χωρίς υπέρμετρη αντίθεση απο τους δε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ο καημένος ο Νεκτάριος...
    Στην ερώτηση "κουβαλάς τίποτε παράνομο" είχε πει -χαριτολογώντας- Ναι, ένα φορτίο Καλάσνικοφ στο πορ-μπαγκάζ.
    Δεν θυμάμαι πόσες ώρες τον είχανε μετά μέσα για εξακρίβωση στοιχείων...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Σε περίπτωση καραμπίνας θήρας και εκεί πρέπει να έχεις την άδεια κατοχής του όπλου , θήρας (πλέον υπενθυμίζω οτι στην Αττική υπάρχει γενική απαγόρευση με προεδρικό διάταγμα), καθώς και να είναι αποθηκευμένο όπως είπα πιο πάνω.
    Και το κυνηγετικό οφείλει να είναι αμοντάριστο (λυμένο) εντός της θήκης. Μου είχανε βάλει μεγάλο κωλόχερο μια που με είχανε σταματήσει και είχανε βρει το τερατάκι πλήρως ανεπτυγμένο στη θήκη του.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

χαχαχαα... μου θύμισες τώρα εποχή 96... πάω στο αεροδρόμιο Heathrow όπου φίλος θεώρησε εξυπνάδα να πεί στην κοπέλα στις βαλίτσες όταν τον ρώτησε οτι μπορέι και να έχει βόμβα μέσα... ευτυχώς δεν είχε γίνει η 9/11 ακόμα , διαφορετικά θα ήμασταν σε κανά Gouadanamo τώρα να ξυρίζουμε μούσια με τον Λάντεν.

Μας ενημέρωσε για το δικό μας καλό η κοπέλα εκεί να μην λέμε τέτοιες μαλ... ιες στα αεροδρόμια και΄φύγαμε αφού πρώτα τον σβέρκωσα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Και όταν σου ζητήσουν να κατέβεις από το αυτοκίνητο, ανοίγεις την πόρτα βγάζοντας το χέρι απ' έξω...

σωστά όλα παιδιά... απλά να αναφέρω οτι όλα αυτά συνήθως στα ζητάνε οι ίδιοι θεωρώντας (Πολύ σωστά) οτι δεν γνωρίζεις να τα κάνεις.

Συνήθως όμως τέτοιου είδους απαιτήσεις και ελέγχοι γίνονται απο κλιμάκια ΟΠΚΕ-ασφάλειας κτλ... απο κλασσικά μπλόκα για ζώνη , κινητά κτλ.. σπάνια θα δείτε κάτι τέτοιο.

Gandalf

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Aγγλιας - O Rossi παλι πρωτος!
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 14:16
  2. MotoGP Γερμανιας - Βiaggi πρωτος
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2004, 15:23
  3. MotoGP Assen ο Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 15:48
  4. MotoGP Catalunya Rossi παλι πρωτος!