Σελίδα 28 από 46 ΠρώτοΠρώτο ... 18232425262728293031323338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 681

Θέμα: νεα οικονομικα μετρα

όπου γης Το avatar του/της iosif
    και καμια 150αρια εργοστασια κατειλλημενα που δουλευουν απο τους εργατες τους με συλλογικη διευθυνση και ισους μισθους και τα πανε περιφημα!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Η λύση είναι στα βιβλία, στον δρόμο και στους ανθρώπους.
    Ωραία.
    καλα το γραφεις και ειρωνικα αλλα περιμενεις κατι διαφορετικο να σου πω απο ιντερνετικο φορουμ?

γεματο απαντησεις ειναι εξω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εγώ αυτό πιστεύω....Άλλη λύση δεν βλέπω,μια από τα ίδια θα είναι....

σε αυτό δεν θα διαφωνήσω
    αλλά πόσο πιθανό είναι να βγει...ειδικά τώρα που διασπάστηκε (σχεδόν)

ότι λαο έχεις αυτούς βγαζεις...
    όπως είπε και ο iosif πρέπει πρώτα να ξεκινησουμε απο τα βιβλία, χωρίς μόρφωση δεν εχεις δυναμη...δεν εχεις καν κριτική σκέψη...ας είναι και λάθος..το θέμα είναι να μην αναπαράγεις αλλουνου
    και δεν είναι η μόρφωση το πανεπιστήμιο....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    καλα το γραφεις και ειρωνικα αλλα περιμενεις κατι διαφορετικο να σου πω απο ιντερνετικο φορουμ?

γεματο απαντησεις ειναι εξω!
    Κάτσε ρε φίλε,

Έχεις γράψει καμιά δεκαριά σελίδες και καμιά πενηνταριά πόστ σε αυτό το θρέντ,
    και όταν σε ρωτάω ποια είναι η λύση, μου απαντάς ότι δεν μπορώ να στην πω στο moto.gr υπάρχει στα βιβλία.

Θεωρείς εκ προϊμίου δηλαδή ότι δεν έχω διαβάσει εγώ βιβλία? Ή ότι δεν έχω κατέβει στο δρόμο?

Βιβλία υπάρχουν πολλά. Γραπτά έχει αφήσει και ο Μάρξ, έχει αφήσει και ο Χίτλερ. Για ποιό λόγο εσυ δεν μπορείς να πείς ξεκάθαρα τη άποψή σου αλλά παραπέμπεις σε βιβλία?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

super_toto

"Κάτσε ρε φίλε,

Έχεις γράψει καμιά δεκαριά σελίδες και καμιά πενηνταριά πόστ σε αυτό το θρέντ,
    και όταν σε ρωτάω ποια είναι η λύση, μου απαντάς ότι δεν μπορώ να στην πω στο moto.gr υπάρχει στα βιβλία.

Θεωρείς εκ προϊμίου δηλαδή ότι δεν έχω διαβάσει εγώ βιβλία? Ή ότι δεν έχω κατέβει στο δρόμο?

Βιβλία υπάρχουν πολλά. Γραπτά έχει αφήσει και ο Μάρξ, έχει αφήσει και ο Χίτλερ. Για ποιό λόγο εσυ δεν μπορείς να πείς ξεκάθαρα τη άποψή σου αλλά παραπέμπεις σε βιβλία?"

και καμια 150αρια εργοστασια κατειλλημενα που δουλευουν απο τους εργατες τους με συλλογικη διευθυνση και ισους μισθους και τα πανε περιφημα!
    και με τοσα πουχω γραψει ρε αδελφε super_toto , πουχω κανει προσωπικο ρεκορ (αριθμου και "σοβαροτητας¨), ακομα με ρωτας? ασε που ρολο ηγητορα ουδεποτε διεκδικησα

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Έλα τώρα τι θέλεις να πείς ότι όλη η Ελληνική οικονομία εξαρτάται από μια μείωση 10% στους μισθούς του Δημοσίου?
    Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε απλά είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα που χάρις σε επιδέξιους πολιτικούς περάσαν μιά μακρά περίοδο "μέλι" με δανεικά χωρίς να το αξίζουμε.
    Οπότε πρός τι η διαμαρτυρία?
    Εάν όλα πάνε καλά θα αποκτήσουμε ένα καλύτερο δημόσιο τομέα.
    Νομίζω θα είναι πολύ ωραίο να δούμε τι θα προκύψει στη συνέχεια.
    Ακριβως φιλε....

Ολη η Ελληνικη οικονομια εξαρταται με τον εναν η τον αλλο τροπο απο το Δημοσιο....

Εαν νομιζετε οτι τα δανεια τα τρωνε μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι ειστε γελασμενοι....ολοι μας τα τρωμε....απο αυτα ζουμε....
    Εαν αυριο το πρωι ο Γιωργακης αποφασισει να απολυσει τους μισους δημοσιους υπαλληλους , ο ηδη στα ορια του ιδιωτικος τομεας θα καταρευσει....

Στην Ελλαδα δυστυχως περα απο τουρισμο (με τις οποιες στρεβλωσεις του) δεν παραγουμε τιποτα πλεον....το εμποριο στο συντριπτικο συνολο του ειναι μεταπρατικο και τα περισσοτερα προιοντα τα εισαγουμε....το κρατος δανειζεται και εισπρατει τα κοινοτικα κονδυλια και ενισχυει τον ιδιωτικο τομεα ειτε αμεσα μεσω επιδοτησεων , ειτε εμμεσα , πληρωνοντας δημοσιους υπαλληλους οι οποιοι καταναλωνουν το εισοδημα τους στον ιδιωτικο τομεα....

Για να προλαβω καποιους δηλωνω τα εξης :

Ναι μεγαλο ποσοστο δημοσιων τα ξυνουν , ειναι ανειδικευτοι σε πολυ μεγαλο ποσοστο και μη παραγωγικοι αλλες φορες απο υπαιτιοτητα τους , αλλες φορες οχι...
    Ναι υπαρχουν επιμερους αδικιες....υπαρχουν προκλητικοι δημοσιοι υπαλληλοι...υπαρχουν οι εφοριακοι , οι τελωνειακοι , οι λιμενεργατες και δεν ξερω εγω ποιοι αλλοι με προκλητικες αμοιβες...
    Ναι οι πολιτικοι μας ειναι κλεφτες , και αυτοι που δεν κλεψανε σταθηκανε μικροτεροι των περιστασεων και δεν προωθησανε την αναπτυξη που τοσο χρειαζομαστε....
    Ναι υπαρχουν τα λαμογια , οι γιατροι , οι ελευθεροι επαγγελματιες , οι τυροπιταδες που κλεβουν την εφορια....

Ναι σε ολα αυτα , τα εχω ξαναγραψει....υπαρχουν και ενα σωρο αλλα...

...αλλα η γενικοτερη εικονα της ελλαδος ειναι αυτη....

Με τα δανεικα του κρατους ζουμε ολοι μας....

ΥΓ κατα μια εννοια φταιει για την σημερινη κατασταση ο καραμανλης ο θειος που μας εβαλε στην ΕΟΚ και γλυκαθηκαμε απο τα κοινοτικα κονδυλια τα οποια φαγαμε χωρις να αναπτυχθουμε....
    Keep on rocking in a free world !!!

Πού γίνεται αυτό ρε σύντροφε και δεν το ξέρουμε;

Εχεις καμια λιστα με αυτά τα εργοστάσια, πού βρίσκονται, τί παράγουν, τι τζίρο έκαναν/κάνουν, τί ανθρώπους απασχολούσαν/απασχολούν, τι μισθό έπαιρναν/παίρνουν;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Λιστα εγω δεν εχω

αλλα συντεντευξεις απο καμια 10αρια εργοστασια και λοιπες πληροφοριες μπορεις να αναζητησεις. ειχε δημοσιευσει και περσι η "βαβυλωνια" ενω γεματος το διαδυκτυο με πληροφοριες

οπως και για το κινημα των "χωρις γη" στη βραζιλια

υγ τωρα αμα μιλησω και για ζαπατιστας θα με πουν γραφικο, αλλα υπαρχουν τι να κανουμε

υγ2 μουφες δεν διαδιδω. προσεχω τι λεω

υγ3 ακομα και στην γερμανια (πρωην ανατολικη) παραγεται ποδηλατο απο αυτοδιευθυνομενο εργοστασιο και διατιθεται
    οποιος ψαχνει βρισκει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    super_toto

και με τοσα πουχω γραψει ρε αδελφε super_toto , πουχω κανει προσωπικο ρεκορ (αριθμου και "σοβαροτητας¨), ακομα με ρωτας? ασε που ρολο ηγητορα ουδεποτε διεκδικησα
    Μα δεν σου ζήτησε κανείς να αναλάβεις ηγεσία. Τη θέση σου ζήτησα να μάθω. Και μη με παρεξηγήσεις δεν έχω τίποτα εναντίον σου, αντιθέτως συμφωνώ σε πολλά από αυτά που γράφεις. Σε κάποια άλλα διαφωνώ.

Απλά με έχει κουρασει η γενικότερη θεώρηση ότι αν είχαμε διαφορετικό οικονομικό σύστημα, θα σώζαμε τη παρτίδα. Είναι πολύ κουραστικό κάθε συζήτηση να καταλήγει πάντα σε διαμάχη ανάμεσα στην αριστερά και τη δεξιά.

Το πως φτάσαμε ως εδώ έχει να κάνει με την αδυναμία μας ως χώρα , να δημιουργήσουμε πραγματικό κράτος. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι αλλά μέσα σε αυτούς δεν θεωρώ ότι είναι το ότι είχαμε καπιταλισμό. Γενικότερα δεν θεωρώ ότι το οικονομικό σύστημα μας έφερε στα χάλια που έχουμε.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

last time στα σοβαρα

ο υψηλαντης ηθελε ελλαδα τυπου ελβετιας με καντονια
    ο ιων δραγουμης (κολωνα των εθνικιστων) δεν ηθελε κρατος αλλα ισχυρη ελλαδικη παρουσια και κοινοτητα

το κρατος το 1833 ιδρυθηκε ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ και τα κομματα ηταν το ρωσικο, το αγγλικο, το γαλλικο. το 1896 πτωχευσε το κρατος. το 1952 κοντεψε να ξαναπτωχευσει. εγινε υποτιμηση στα 80'.

ακομα και στο σημερινο οικονομικο και κοινωνικο στατους και μιλωντας με καπιταλιστικους ορους πρεπει να καταλαβουμε οτι χωρα με 8% του αεπ προυπολογισμο για στρατιωτικες δαπανες δεν επιζει. ανευ προιοντων για πουλημα (και τι μπορει να ποουλησει η ελλαδα? το trade mark , δηλαδη την "ιδεα" ελλαδα, την φυση, πολιτιστικα αγαθα και τροπο ζωης. εχει επιζησει τιποτα απο αυτα? οταν η γιαννατου κανει καριερα διεθνη-με συμμετοχες σε απειρα φεστιβαλ χωρις καμια προωθηση ή κρατικη βοήθεια- και μεις μιλαμε για διεθνη καριερα της βισση?), ανευ παραγωγικης βασης, με γεωργια που θα μπορουσε να γαμαει (παραγονται ποιοτικα επωνυμα προιοντα και συσκευαζοντας τα) αλλα κινηθηκε στην μαζικη παραγωγη και στις επιδοτησεις.....

ξεχωρα απο ιδεολογιες κλπ. στεγνα και τεχνοκρατικα

Λιστα εγω δεν εχω

αλλα συντεντευξεις απο καμια 10αρια εργοστασια και λοιπες πληροφοριες μπορεις να αναζητησεις. ειχε δημοσιευσει και περσι η "βαβυλωνια" ενω γεματος το διαδυκτυο με πληροφοριες

οπως και για το κινημα των "χωρις γη" στη βραζιλια

υγ τωρα αμα μιλησω και για ζαπατιστας θα με πουν γραφικο, αλλα υπαρχουν τι να κανουμε

υγ2 μουφες δεν διαδιδω. προσεχω τι λεω

υγ3 ακομα και στην γερμανια (πρωην ανατολικη) παραγεται ποδηλατο απο αυτοδιευθυνομενο εργοστασιο και διατιθεται
    οποιος ψαχνει βρισκει
    150 ή 10 είναι τα εργοστάσια τελικά ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

last time στα σοβαρα

ο υψηλαντης ηθελε ελλαδα τυπου ελβετιας με καντονια
    ο ιων δραγουμης (κολωνα των εθνικιστων) δεν ηθελε κρατος αλλα ισχυρη ελλαδικη παρουσια και κοινοτητα

το κρατος το 1833 ιδρυθηκε ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ και τα κομματα ηταν το ρωσικο, το αγγλικο, το γαλλικο. το 1896 πτωχευσε το κρατος. το 1952 κοντεψε να ξαναπτωχευσει. εγινε υποτιμηση στα 80'.

ακομα και στο σημερινο οικονομικο και κοινωνικο στατους και μιλωντας με καπιταλιστικους ορους πρεπει να καταλαβουμε οτι χωρα με 8% του αεπ προυπολογισμο για στρατιωτικες δαπανες δεν επιζει. ανευ προιοντων για πουλημα (και τι μπορει να ποουλησει η ελλαδα? το trade mark , δηλαδη την "ιδεα" ελλαδα, την φυση, πολιτιστικα αγαθα και τροπο ζωης. εχει επιζησει τιποτα απο αυτα? οταν η γιαννατου κανει καριερα διεθνη-με συμμετοχες σε απειρα φεστιβαλ χωρις καμια προωθηση ή κρατικη βοήθεια- και μεις μιλαμε για διεθνη καριερα της βισση?), ανευ παραγωγικης βασης, με γεωργια που θα μπορουσε να γαμαει (παραγονται ποιοτικα επωνυμα προιοντα και συσκευαζοντας τα) αλλα κινηθηκε στην μαζικη παραγωγη και στις επιδοτησεις.....

ξεχωρα απο ιδεολογιες κλπ. στεγνα και τεχνοκρατικα
    Όλα σωστά, Σήφη.
    Αντιπρόταση; Κάτι εφαρμόσιμο, ακομμάτιστο, ακαπέλωτο και λυτρωτικό;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ελα ρε τωρα συνεντευξεις εχουν απο εργατες σε καμια 10αρια...

α! strike bike το πηρα ειναι καλο!

"Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.strike-bike.de ενώ για το ιστορικό του εργοστασίου και της κατάληψης πηγαίνετε στην ιστοσελίδα https://www.labournet.de/branchen/so...kesystems.html

Για να έρθετε σε επαφή με τους καταληψίες εργαζόμενους (και για παραγγελίες) χρησιμοποιείστε τις διευθύνσεις: Bikes in Nordhausen e.V. c/o. André Kegel, Bruno-Kunze-Str. 39 - 99734 Nordhausen - Telefon: 03631 - 622 124 and 03631 - 403 591 Fax: 03631 - 622 170 - email: fahrradwerk@gmx.de

Για επαφή και πληροφορίες με και από την επιτροπή αλληλεγγύης της FAU απευθυνθείτε στον Folkert Mohrhof, mobile 0179-4863252 και +49 40 - 20 90 68 96 (Δευτέρα-Παρασκευή 10πμ-3μμ) email: presse@strike-bike.de"

Οι ψηφοφόροι στην Ισλανδία απέρριψαν μαζικά με ποσοστό 93% την συμφωνία για την αποπληρωμή ως το 2024 από το Ρέικιαβικ των 3,8 δισεκατομμυρίων ευρώ που χορηγήθηκαν από τη Βρετανία και την Ολλανδία ως αποζημίωση των πολιτών τους που είχαν καταθέσεις στην ισλανδική τράπεζα Icesave, η οποία χρεοκόπησε τον Οκτώβριο του 2008 μαζί με τον τραπεζικό τομέα της χώρας.

Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πολίτες της Ισλανδίας που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας Ρέικιαβικ, δήλωσαν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. «Είναι ένα πολύ ισχυρό όχι αυτό από το λαό της Ισλανδίας», δήλωσε ο Μάγκνους Άρνι Σκούλασον, συνιδρυτής οργάνωσης που αντιτίθεται στην πρόταση αποπληρωμής.

Οι Ισλανδοί ψηφοφόροι κλήθηκαν να εκφράσουν τη γνώμη τους σε 3 δημοψηφίσματα για το θέμα της αποπληρωμής.

Το μεγάλο ποσοστό με το οποίο καταψήφισαν οι Ισλανδοί την πρόταση δηλώνει ταυτόχρονα τον θυμό των πολιτών απέναντι στους τραπεζίτες και τους πολιτικούς, καθώς η χώρα τους μάχεται για να ανακάμψει από την οικονομική κατάρρευση. Ο πρόεδρος Ολαφουρ Γκρίμσον-είχε αρνηθεί να υπογράψει την συμφωνία πληρωμής που ενέκρινε το κοινοβούλιο της χώρας- δήλωσε ότι οι πολίτες της χώρας αρνούνται να πληρώσουν για τις πράξεις λίγων «άπληστων τραπεζιτών».

Διαβεβαίωσε πάντως τη Βρετανία και την Ολλανδία ότι στο τέλος θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4563868&ct=2

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Όλα σωστά, Σήφη.
    Αντιπρόταση; Κάτι εφαρμόσιμο, ακομμάτιστο, ακαπέλωτο και λυτρωτικό;
    ρε φιλε

πρωτα πρεπει να συμφωνησουμε τι ειναι αυτο το "εφαρμόσιμο, ακομμάτιστο, ακαπέλωτο και λυτρωτικο"

κατα τη γνωμη μου κατι εκτος της δεξιας -αριστερας

και επειδη με προγκαρεται προσωπικα τις δικες μου απαντησεις τις βρηκα στο προσωπο του Μάρεϋ Μπούκτσιν
    αυτα και τελος

και επειδη με προγκαρεται προσωπικα
    Κάτι τέτοιο δεν ισχύει από εμένα, να είσαι σίγουρος.
    Και αν σε ρωτάω κάτι, το πράττω απλά για εδική μου πληροφόρηση.
    Είναι καλό να εκμαιεύεις πληροφορίες και ιδέες από ανθρώπους μιλώντας τους, έστω και μέσα από την ξερή οθόνη ενος pc.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ