Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Πρωτος ελεγχος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Το αντιθετο επρεπε να ρωτησεις...αυτο μας ενδιαφερει
    Aμα εισαι με την κοπελα σου δλδ και την πασπατευει κανενας δεν υπαρχει προβλημα ε???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Aμα εισαι με την κοπελα σου δλδ και την πασπατευει κανενας δεν υπαρχει προβλημα ε???
    Με παρανοησες.
    Εννοουσα , αν σε σταματησουν για σωματικο ελεγχο , μπορεις να εχεις και επιλογη για το αντιθετο φύλο ? Δλδ. να ζητησεις να στον κανει γυναικα τον ελεγχο ?

:smilea:

Με παρανοησες.
    Εννοουσα , αν σε σταματησουν για σωματικο ελεγχο , μπορεις να εχεις και επιλογη για το αντιθετο φύλο ? Δλδ. να ζητησεις να στον κανει γυναικα τον ελεγχο ?

Μωρε εγω σε νοησα,δεν σε ΠΑΡΑνοησα...
    Αλλα το αντιθετο με ενδιεφερε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Με παρανοησες.

φυσικά
    και με 10? σου κάνει και "χορό"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    φυσικά
    και με 10? σου κάνει και "χορό"
    Με 50 κανει και την Τζουλια???

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Enough με το spam.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Έχω την εντύπωση ότι έρευνα μέσα σε τσάντα δεν μπορουν να κάνουν παρά μόνο με παρουσία εισαγγελέα.....

Τώρα, αν πέσει κάποιος σε μπλόκο που ψάχνουν κάτι ή κάποιον (γιατί δεν βγαίνουν έτσι στα καλά καθούμενα) και το δεί χιουμορίστας κι αστειάτορας, είναι ή μαλάκας ή τα θέλει ο κώλος του.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Εγώ ναι ρε, τα είχαμε κάνει στη "special" εκπαίδευση αυτά...
    Τι, και σύ αγροφύλακας...? :rotflmao:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    http://www.youtube.com/watch?v=wrlTVAOaPJs

Πλάκα -πλάκα με έχουν σταματήσει το 97 νομίζω κάπως έτσι στη Θηβών...με όπλα πατατεταμένα 2 ασφαλίτες και 3 "κανονικοί" με φωνές και σαματά μεγάλο...χέστηκα απάνω μου...δεν καταλάβαινα τι έλεγαν, γιατί φωναζαν όλοι μαζί (και έφτυναν κιόλας... :rotflmao: ) και τέλος πάντων ήμουν ύποπτος ένοπλης ληστείας μιας και φόραγα μάυρο δέρμάτινο μπουφάν μηχανής και μάυρο κράνος και οδηγούσα άσπρο εντούρο... (σκεφτήται μόνο πόσοι ήταν έτσι τότε... ). Μετά από κωμικοτραγικές σκηνές και διαλόγους ανώτερους του Α.Μ.Α.Ν. με άφηναν να φύγω ζητώντας την κατανόησή μου για την ταλαιπωρία. Τους είπα ότι δεν τρέχει τίποτα και εξαφανίστικα...
    Τα παλικάρια έκανα την δουλειά βέβαια τους απλά δε μου γέμιζαν το μάτι ότι φοβόντουσαν λιγότερο από εμένα που με σημάδευαν, ούτε και η ψυχραιμία τους μου γεννούσε εμπιστοσύνη...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Τι, και σύ αγροφύλακας...? :rotflmao:
    Μάλλον περίπου εκπαιδευμένος σε μια υπηρεσία που δεν κάνει και τίποτα....

Εκτός.... αν τον ρωτάς αν θα ήθελε να ήταν αγροφύλακας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Πλάκα -πλάκα με έχουν σταματήσει το 97 νομίζω κάπως έτσι στη Θηβών...με όπλα πατατεταμένα 2 ασφαλίτες και 3 "κανονικοί" με φωνές και σαματά μεγάλο...χέστηκα απάνω μου...δεν καταλάβαινα τι έλεγαν, γιατί φωναζαν όλοι μαζί (και έφτυναν κιόλας... :rotflmao: ) και τέλος πάντων ήμουν ύποπτος ένοπλης ληστείας μιας και φόραγα μάυρο δέρμάτινο μπουφάν μηχανής και μάυρο κράνος και οδηγούσα άσπρο εντούρο... (σκεφτήται μόνο πόσοι ήταν έτσι τότε... ). Μετά από κωμικοτραγικές σκηνές και διαλόγους ανώτερους του Α.Μ.Α.Ν. με άφηναν να φύγω ζητώντας την κατανόησή μου για την ταλαιπωρία. Τους είπα ότι δεν τρέχει τίποτα και εξαφανίστικα...
    Τα παλικάρια έκανα την δουλειά βέβαια τους απλά δε μου γέμιζαν το μάτι ότι φοβόντουσαν λιγότερο από εμένα που με σημάδευαν, ούτε και η ψυχραιμία τους μου γεννούσε εμπιστοσύνη...
    Σε αντίστοιχη φάση ο άτυχος στον Βύρωνα έφαγε αρκετές 9ρες από ανεκπαίδευτους (προφανώς εκ του αποτελέσματος) συναδέλφους των παραπάνω και δυστυχώς κατέληξε.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Re: Πρωτος ελεγχος

Αρχικά δημιουργήθηκε από OnceuponAtime
    Να ταν 12.30?
    Γλυφαδα πλατεια εσπεριδων
    Με σταματησαν για πρωτη φορα με αυτη τη μηχανη(cbf 125).Με εχουν σταματησει κ με το σκουτερακι αλλα νταααξει μωρε ας πουμε δεν πιανεται
    Τελος παντων αφου σταματαω κ μ λενε να σβησω τη μηχανη να κατεβω κατω κλπ κλπ με ρωτανε..."Κουβαλας τιποτα παρανομο?"
    Εγω δηλαδη τι να απαντησω?Σορρυ κιολας αλλα πιος μαλακας θα ελεγε"Φυσικα, αμα δεν κουβαλαω πανω μου τουλαχιστον 5 κιλα κοκα δεν κανω βημα"....
    Φυσικα δεν κουβαλουσα τιποτα πανω μου κ του ειπα οχι.
    Σωματικο ελεγχο ( εδω θελω να ρωτησω αν συνιθιζεται σωματικος ελεγχος σε ενα απλο ελεγχο γιατι με το σκουτερακι εδειχνα χαρτια κ εφευγα)
    και μετα αφου μου ζητησαν να ανοιξω την τσαντα εψαξαν κ εκει...
    Και το ερωτημα μου ειναι,πιος ο λογος να ειναι ασφαλιτες,αστυνομικοι και κουκουλοφορεμενοι για ελεγχο ?? Πιος δηλαδη θα περνουσε 12.30 το βραδυ κυριακης απο γλυφαδα κεντρο και κανανε ετσι?
    Τελος παντων αντε καληνυχτα και καλες βολτες

Υ.Γ. αυτο για τον σωματικο ελεγχο με παραξενεψε, πειτε μου την γνωμη σας

Μου έχει τύχει το ίδιο μέρα μεσημέρι στη Βεΐκου στο Γαλάτσι, πρώτη ερώτηση "Έχεις πάνω σου μαχαίρια, όπλα ή ναρκωτικά;;"

Ξαφνιάστηκα μπορώ να πω, δεν μου είχε ξανατύχει, και τους λέω "Όχι δεν έχω κάτι τέτοιο, αλλά επειδή είμαι στη δουλειά και πάω σε πελάτη έχω στην τσάντα (πλάτης) κατσαβίδια, πένσες, κοφτάκια και διάφορα άλλα εργαλεία..."

"Καλά, θα δούμε μου λέει.."

Δίνω χαρτιά πάνε παραδίπλα, με ψάχνουν άλλοι δύο, και μετά μου λέει να δούμε την τσάντα, πάω κι εγώ να την ανοίξω (που να ήξερα; ) και άρχισαν τις φωνές, "τι κάνεις εκεί, εμείς θα την ανοίξουμε κτλ"

Και αντι να ανοίξει την τσάντα σαν άνθρωπος την τοποθετεί πλάγια πάνω στη σέλα και ανοίγει το φερμουάρ σιγά σιγά λες και θα πεταγόταν τίποτα από μέσα. Και όπως τα ψάχνει καταφέρνει να ρίξει κάτω ένα ανταλλακτικό για εκτυπωτή που είχα μέσα το οποιο έχει γύρω στα ?100!!

και ρωτάω εγώ τώρα, αν έσπαγε αυτό ή δεν ήταν πλέον λειτουργικό μετά την πτώση ποιος θα το πλήρωνε; ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα...

μέχρι να το ελέγξω είχαν κλείσει την τσάντα και μου δίνει ένας τα χαρτιά κλείνοντας μου και το μάτι σαν να λέει, εντάξει, δρόμο τώρα...

την ερώτηση με τα όπλα κτλ την θεωρώ χαζή πάντως, αν κάποιος είχε ένα M4 μέσα στην τσάντα δε νομίζω να σταματούσε....
    Give me fuel, Give me fire

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σε αντίστοιχη φάση ο άτυχος στον Βύρωνα έφαγε αρκετές 9ρες από ανεκπαίδευτους (προφανώς εκ του αποτελέσματος) συναδέλφους των παραπάνω και δυστυχώς κατέληξε.
    Δυστυχώς έχεις δίκιο...
    ευτυχώς εγώ ήμουν ποιο τυχερός...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Τι λέτε ρε παιδιά; Βγάλε πρώτα το ένα χέρι. το άλλο να είναι στο τιμόνι... παντομίμα θα κάνουμε και μαθαίνουμε τις κινήσεις;

Δηλαδή δεν μπορούν απλά να σου κάνουν έναν έλεγχο σωστό και καλό βράδυ; Τι ψάχνουν τα αμάξια, αφού δεν έχει κανένα νόημα. Σε αμάξι που δεν το ξέρεις τι να βρεις και που να πρωτοκοιτάξεις νυχτιάτικα; Εδώ εσένα σου πέφτει κάτι και παιδεύεσαι να το βρεις.
    Ναρκωτικά ψάχνουν; Ας πάνε στην Ομόνοια. Ή μήπως δεν το ξέρουν; Καραγκιοζιλίκια είναι αυτά. Και γιατί ψάχνουν κυρίως τη νύχτα; Αν κάποιος θέλει να κουβαλήσει κάτι παράνομο (όπλα, ναρκωτικά) δεν μπορεί να το κάνει μέρα ε;

Κάποιος έγραψε ότι κάποιον ψάχνανε. Καλά ναι... έχουμε γλάρο. Και όταν ψάχνεις κάποιον τη στήνεις κάπου, ψάχνεις στα τυφλά και ελπίζεις να περάσει. Και αν πέρναγε ενώ έκαναν τον έλεγχο στο φίλο παραπάνω; Για τα μάτια του κόσμου είναι ότι και καλά κάνουν δουλειά. Άμα ψάχνουν κάποιον πάνε και τον βρίσκουν. Πώς δηλαδή την επομένη από όταν τους πήραν τα όπλα στο Μαρούσι έκαναν (όπως σκατά την έκαναν) την επιχείρηση στο Παγκράτι; Δεν το ξέρανε από πριν ε; Έτυχε.

Γενικά δεν ήμουν προκατειλημμένος αλλά πλέον είμαι. Και είμαι λόγω προσωπικής εμπειρίας. Δυο φορές μου έχουν κάνει έλεγχο και έχουν ψάξει το αμάξι. Τη μια με πήγαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων γιατί τους δίνω ταυτότητα, κατεβαίνω,
    Α: που μένετε;
    Ε: συμβαίνει κάτι;
    Α:ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ;
    τα παίρνω και γω: σπίτι μου!
    Α: όλοι σπίτι μας μένουμε
    Ε: είδατε;
    Και έρχεται ο άλλος, τι συμβαίνει; Στο τμήμα. Ψάξανε το αμάξι βρήκαν και τα αποφάγια από τα σουβλάκια που είχαμε φάει (ήμουν με ένα φίλο). Έκατσα στο τμήμα 12-3 το βράδυ. Την άλλη μέρα δούλευα στις 9 το πρωί. Ο φίλος μου δεν είχε μαζί ταυτότητα. Το καταλάβανε στο τμήμα γιατί τότε τον ρωτήσανε. Από τη στιγμή που "τους την είπα" εγώ αδιαφόρησαν τελείως για τον άλλο. Για την ιστορία με είχανε στο τμήμα, είχανε την ταυτότητα μου και δεν μπορούσανε να βρούνε που μένω... Το είδαν τελικά από το δίπλωμα.

Κάτι ακόμα, καμία από τις δύο φορές δεν ελέγξανε για ασφάλεια παρόλο που τους το πρότεινα και τις δύο φορές. Θα μπορούσα εύκολα να μην έχω. Αισθάνεται κανείς ασφαλέστερος επειδή έκατσα τρεις ώρες στο τμήμα για καψόνι; Εγώ πιστεύω ότι για οποιονδήποτε τρίτο θα ήταν καλύτερα αν είχαν ελέγξει ΟΛΑ τα χαρτιά μου σωστά (και ΚΤΕΟ και κάρτα καυσαερίων).

Τροφή για σκέψη:
    ε γίνονται πολλά και καλά κάνουν και ψάχνουν τα αμάξια για όπλα, ναρκωτικά κλπ.
    Αν γίνουν πιο άσχημα δηλαδή καλό θα είναι να μπαίνουν και στα σπίτια να ψάχνουν; Και αν γίνουν ακόμα χειρότερα; Ας συλλαμβάνουν κόσμο στην τύχη και ας τον ανακρίνουν μήπως και...

Ειναι ενα θεμα που μπορουμε να συζηταμε με τις ωρες.Ωστοσο θα ηθελα να αναφερθω στην απορια του γιατι σε ρωτανε για ναρκωτικα.Αυτο που πιστευω ειναι οτι προσπαθουν να σε ψυχολογησουν ωστε να δουν την αντιδραση σου και αναλογως να πραξουν.Γιατι και αυτοι ανθρωποι ειναι.Δεν γεννηθηκαν για να το παιζουν νταιδες.Και αυτοι φοβουνται.Ασχετα με κατι τραγους που συμπεριφερονται λες και μιλανε σε προβατα.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Aγγλιας - O Rossi παλι πρωτος!
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 14:16
  2. MotoGP Γερμανιας - Βiaggi πρωτος
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2004, 15:23
  3. MotoGP Assen ο Rossi παλι πρωτος!
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 15:48
  4. MotoGP Catalunya Rossi παλι πρωτος!