Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: tsekarete oi patrinoi....

tsekarete oi patrinoi....

μολις πριν απο 10 λεπτα ενα τυπακος εσπρωχνε ενα XT μαυρο με πινακιδες ΙΚΖ-494 στο υψος της Αγιας Σοφιας στην Πατρα και που κ που αφηνε την μηχανη παραδιπλα και σταματαγε καμια μηχανη η κανενα περαστικο ν του δωσει 1 ευρο για βενζινη...

μου φανηκε πολλυ υποπτος γιατι ενω του δωσε ενας 3 ευρο δεν κατευθυνοταν προς βενζιναδικο και γενικα ηταν πολλυ υποπτος....
    μακαρι να κανω λαθος αλλα μου φανηκε πολλυ υποπτο....

μου χει τυχει αυτη η μαλακια στη πατρα παλιοτερα,και ειχα κανει το λαθος να δωσω κατι ψιλα...
    τοτε με ειχαν πλησιασει 2 με ενα σκουτερακι και μου ελεγαν μπουρδες,οτι εχουν μεινει απο βενζινη κτλ...
    το φαινομενο συμβαινει ψιλο συχνα και με στανταρ φατσες στη περιοχη γυρω απο την ελληνος στρατιωτου...επισης υπερκλασσικος ειναι ενας τυπος με ενα mg γκρι ακριβως στη στροφη που ανεβαινει για πανεπιστημιακο γυμναστηριο...μη σταματατε με τη καμια,τωρα αμα οι μηχανες και τα τουτου ειναι δικα τους,κανεις δε ξερει...προσωπικη εκτιμηση στις φατσες που χω δει,ειναι οτι προκειται για πρεζακια(χωρις παρεξηγηση εεε...δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους)
    athens.indymedia.org

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ρε τωρα που το λετε ακουστε τι επαθα πριν λιγες μερες.

Γυριζα σπιτι απογευματακι και την 28ης Οκτωβριου βλεπω ενα παλικαρι να σπρωχνει ενα duke.
    Σταματαω διπλα και ρωταω τι επαθε,σαν ΚΤΜακιας και εγω.Στην αρχη μου φανηκε οτι σαστισε λιγο αλλα μετα μου λεει οτι εμεινε απο βενζινη και το παει στο βενζιναδικο που εχει στην Κορινθου.
    Δεν εδωσα περισσοτερη σημασια γτ ημουν με την κοπελα μου και το βενζιναδικο ηταν στα 50 μετρα.

Το παλικαρι απο ντυσιμο δεν φαινονταν πρεζακι αλλα στο προσωπο μου φανηκε καπως.
    Ξανθος ηταν με ανοιχτοχρωμο δερμα και ισως ματια προς γαλαζιο...

Ελπιζω και ευχομαι να μην το ειχε βουτηξει

Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
    τυπος με ενα mg γκρι ακριβως στη στροφη που ανεβαινει για πανεπιστημιακο γυμναστηριο
    Κλασσικη μορφη...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
    επισης υπερκλασσικος ειναι ενας τυπος με ενα mg γκρι ακριβως στη στροφη που ανεβαινει για πανεπιστημιακο γυμναστηριο...

φοιτητης ιατρικης που εμεινε απο βενζινη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο τυποςς ειναι ψιλοκαθυστεριμενος βεβαια...εγω οταν τον βλεπω τον χαιρεταω παντως

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εγώ ήμουν σε όλες τις περιπτώσεις. Απλά αλλάζω μηχανάκια για να μπερδέψω τα θύματα. Μετά ζητάω λίγα ψιλά για να βάλω βενζίνη, αν δεν έχουν επάνω τους χρήματα τους δίνω την καρτούλα του μαγαζιού μου και μου τα φέρνουν εκεί. Αυτός είναι ο τρόπος που βρήκα εγώ να βγάζω τα έξοδα της βενζίνης για να ακολουθώ στις βόλτες του ΜΟΤΟ. Συγνώμη παιδες αλλά έχουμε και μία κρίση. Άλλος με έρανο, άλλος με DVD κάπως πρέπει να την παλαίψουμε σε τούτες τις δύσκολες ώρες. Άλλωστε δεν κάνω και τίποτε διαφορετικό απ' ότι κάνουν οι πολιτικοί μας, γυρίζω γύρω γύρω και ζητάω βοήθεια. Πάντως παιδιά ο Camen δε μου έδωσε ούτε λεπτό ο τσίπης, γι' αυτό σκέφτηκα να του πάρω το KTM αλλά ρε πστ μου μόλις του το βουτήξω θα χαλάσει κι έτσι ψάχνω άλλη λύση.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καμενάκο πότε θα βρεθούμε ρεεεε??
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Καμενάκο πότε θα βρεθούμε ρεεεε??

Ποτε θες τυροπιτουλινι μου???

Παιζουν πολλες βολτες αλλα τελικα δεν βλεπω τιποτα με τον κωλοκαιρο...

ρε Πατρινοί εγώ το 2005 έμεινα από βενζίνη κοντά στο χείλια χείλια με το super tenere (ελέφαντα), ντάλα καλοκαίρι με 40 βαθμούς , και το έσπρωχνα από εκεί μέχρι μέχρι το shell που είναι μετά το κολυμβητήριο !!!!

εεεεε.....ένας πούστης δε σταμάτησε ούτε έτσι από περιέργεια ....τώρα σταματάτε στους πρεζάκηδες??

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    ρε Πατρινοί εγώ το 2005 έμεινα από βενζίνη κοντά στο χείλια χείλια με το super tenere (ελέφαντα), ντάλα καλοκαίρι με 40 βαθμούς , και το έσπρωχνα από εκεί μέχρι μέχρι το shell που είναι μετά το κολυμβητήριο !!!!

εεεεε.....ένας πούστης δε σταμάτησε ούτε έτσι από περιέργεια ....τώρα σταματάτε στους πρεζάκηδες??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προσωπικα οταν βλεπω μοτοσυκλετιστη σταματημενο παντα θα σταματησω να ρωτησω αν ειναι ολα οκ,οπως κανουν και σε εμενα αρκετα παλικαρια οταν με βλεπουν σταματημενο καπου...

Εσυ μαλλον δεν ησουν τυχερος...
    Βεβαια,δεν ξερω τι κανουν οι Πατρινοι γτ στην ουσια δεν ειμαι Πατρινος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Προσωπικα οταν βλεπω μοτοσυκλετιστη σταματημενο παντα θα σταματησω να ρωτησω αν ειναι ολα οκ,οπως κανουν και σε εμενα αρκετα παλικαρια οταν με βλεπουν σταματημενο καπου...

...άσε σου λέω όταν έφτασα στη shell ήμουνα να πέσω κάτω να πεθάνω από τη κούραση ...

και γω περαστικός από τη Πατρα αλλά πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου από το 99 μέχρι το 2006 ....

Καλά ρε είσαι σοβαρός? Στην Πάτρα βρήκες να ξεμείνεις? Εδώ ρε φίλε είμαστε απατεώνες. Αφού δεν αναγκάστηκες να πουλήσεις την μηχανή για να γυρίσεις πίσω, είσαι τυχερός. Φίλε χωρίς πλάκα πολύ παλιά όταν ακόμα το DT 200R είχε μόλις 6 μηνες στην αγορά, είχα πάει Χαλκιδική διακοπές. Στην επιστροφή αφού γέμισα Χαλκιδική και χρειάστηκα πάλι Θεσσαλονίκη. Εκεί ανακάλυψα ότι είχε πέσει (χαθεί) το Μπουφάν μου μαζί με το πορτοφόλι μου. Κινητά δεν υπήρχαν, οι τράπεζες είχαν κλείσει, κάρτα δεν έπαιζε και πήγα στο 1ο βενζινάδικο που βρήκα μπροστά μου. Του εξηγησα την κατάσταση του είπα να του δώσω το ρολόι μου για να μου βάλει βενζίνη και να μου δώσει 2000 για να φτασω Πάτρα. Την δευτέρα θα του τα έβαζα σε όποια τραπεζα μου έλεγε. Λοιπόν ο τύπος δεν κράτησε ούτε καν την πινακίδα μου. Μου έβαλε βενζίνη, μου έδωσε 5000 δρχ και την κάρτα του με τα τηλ του πρατηρίου του. Ακόμα τον θυμάμαι. Να είναι καλά, πάντα θα την λέω την ιστορία αυτή για να αποδείξω πως οι "Βόρειοι" είναι πολύ καλύτεροι από εμάς τους καταυλακιώτες.

Καλά ρε είσαι σοβαρός? Στην Πάτρα βρήκες να ξεμείνεις? Εδώ ρε φίλε είμαστε απατεώνες. Αφού δεν αναγκάστηκες να πουλήσεις την μηχανή για να γυρίσεις πίσω, είσαι τυχερός. Φίλε χωρίς πλάκα πολύ παλιά όταν ακόμα το DT 200R είχε μόλις 6 μηνες στην αγορά, είχα πάει Χαλκιδική διακοπές. Στην επιστροφή αφού γέμισα Χαλκιδική και χρειάστηκα πάλι Θεσσαλονίκη. Εκεί ανακάλυψα ότι είχε πέσει (χαθεί) το Μπουφάν μου μαζί με το πορτοφόλι μου. Κινητά δεν υπήρχαν, οι τράπεζες είχαν κλείσει, κάρτα δεν έπαιζε και πήγα στο 1ο βενζινάδικο που βρήκα μπροστά μου. Του εξηγησα την κατάσταση του είπα να του δώσω το ρολόι μου για να μου βάλει βενζίνη και να μου δώσει 2000 για να φτασω Πάτρα. Την δευτέρα θα του τα έβαζα σε όποια τραπεζα μου έλεγε. Λοιπόν ο τύπος δεν κράτησε ούτε καν την πινακίδα μου. Μου έβαλε βενζίνη, μου έδωσε 5000 δρχ και την κάρτα του με τα τηλ του πρατηρίου του. Ακόμα τον θυμάμαι. Να είναι καλά, πάντα θα την λέω την ιστορία αυτή για να αποδείξω πως οι "Βόρειοι" είναι πολύ καλύτεροι από εμάς τους καταυλακιώτες.
    ....είναι πιο χαλαροί σε όλες τις παραμέτρους της ζωής τους ....έπρεπε να σου χε τύχει αυτό στην Αρτα ή στο Αγρίνιο ακόμα κλωτσιές θα έτρωγες ... :rotflmao:

οι "Βόρειοι" είναι πολύ καλύτεροι από εμάς τους καταυλακιώτες.
    Οτι ειναι ,ειναι...
    Εσεις εδω κατω ειστε λιγο ψιλομυτες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Εσύ ρε τζόβενο δεν είσαι ούτε Πατρινός ούτε Μοτοσυκλετιστής με το παπάκι που έχεις....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. giati oi andres exoyn 2 xeria?
    από Nefeli- στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2004, 14:03
  2. Oi ageografitoi Irlandoi kai ta grammatosima
    από psaroulis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 18:18
  3. oloi oi kaloi einai mesa simera...
    από monstermind στο forum Off topic