Έχει κ φθηνότερα (αλλά ποιοτικά).
Πριν από λίγο καιρό χαλβάδιαζα ένα Fran Thomas κάπου στα 85?.
Έχει κ φθηνότερα (αλλά ποιοτικά).
Πριν από λίγο καιρό χαλβάδιαζα ένα Fran Thomas κάπου στα 85?.
Inochi, ρε!
Για οσο.
γρηγορα παλι ορθιος...
![]()
περαστικα μας και παντα ορθιοι. εγω ειμαι κρεβαττι με ραγισμα στον αστραγαλλο και μαμημενη μεση.
![]()
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Πρέπει να φτιάξουμε club τραυματιώνΑρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
περαστικα μας και παντα ορθιοι. εγω ειμαι κρεβαττι με ραγισμα στον αστραγαλλο και μαμημενη μεση.
![]()
![]()
Θα λέμε ποιος έχασε περισσότερο αίμα, πόσα κομματάκια είχε γίνει, ποιές νοσοκόμες είναι οι καλύτερες κλπ χαχαα:rotflmao:
Tips και tricks για πατερίτσες κλπ
Σαν τους γέρους που παίζουν στοίχημα ποιος παίρνει τα πιο πολλά φάρμακα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Πρέπει να φτιάξουμε club τραυματιών
Θα λέμε ποιος έχασε περισσότερο αίμα, πόσα κομματάκια είχε γίνει, ποιές νοσοκόμες είναι οι καλύτερες κλπ χαχαα:rotflmao:
Tips και tricks για πατερίτσες κλπ![]()
Περαστικά και αγύριστα να είναι!!![]()
Καλά σε κάποια φάση εκτός από όλα τα άλλα στο νοσοκομείο (πόδι ζω-πεθαίνω και πόνους μέρα νύχτα), κόπηκα με το πλαστικό κουταλάκι (είχε ένα γρέζι) με αποτέλεσμα να βγάλω κάτι σαν σπυρί και να με τσούζει όταν έτρωγα, επίσης κόλλησα και κρύωμα (πυρετός - μύξες) και κάτι άλλο ακόμα που δεν θυμάμαι,Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Σαν τους γέρους που παίζουν στοίχημα ποιος παίρνει τα πιο πολλά φάρμακα!!![]()
Περαστικά και αγύριστα να είναι!!![]()
Νομίζω το πρωί έπαιρνα 8 ή 10 χάπια, αφού έλεγα αντί για πρωινό να τα βάζω σε ένα μπολ με γάλα αντί για κορνφλέηκς
τότε άρχισα να γελάω γιατί ήταν κάπως γελοίο
Περαστικά. Γρήγορη ανάρωση και ποτέ ξανά.
Ευχομαι και καλά ξεμπερδέματα με τις ασφάλειες.
Πάντα όρθιοι και πάντα τυχεροί![]()
Μήπως να φτιάξουμε καινούριο θέμα για κάθε νοσοκομείο και να βάζουμε μέσα εμπειρίες, hints n tips, βαθμολογία σε νοσοκόμες, κριτική πιάτων κλπ?![]()
περαστικά και αγύριστα![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
+1000(με χωρίς το ΦΠΑ)Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Έτσι μερικά, 680 η ουρά, 130 ο 1 καθρέπτης (ούτε ηλεκτρικός - θερμαινόμενος να ήταν), 1000 το 1 τελικό (απλό ανοξείδωτο ε, με τα ίδια λεφτά παίρνω κομπλέ termignoni), 500 τα φώτα...
Έ πως θα πληρώσουν τον Stoner (χαλάλι του όμως :rotflmao: )
Αναφερόμουν στις σωματικές βλάβες που είναι μεγαλύτερες και σε βαθμό και σε σημασία αλλά οκ έχεις απαντήσει και στα 2.
Πάντως ωραία η ζωή στο νοσοκομείο, φαγητό στην ώρα του και σερβιρισμένο στο κρεβάτι, ούτε πλήρωνα πετρέλαιο για θέρμανση ούτε τίποτα.
Ναι, αλλά δεν είχες λαπιτόπι με ίντερνετ για να μας ενημερώσεις πιό νωρίς![]()
Καλά είχε ένα χοιρινό στο φούρνο με πατάτες... λουκούμι
Μ' αρέσει που συγκρατείς τα θετικά![]()
Όσο για τον εξοπλισμό για τις μικρές βόλτες που δεν θέλει κάποιος να βάλει δερμάτινο παντελόνι, υπάρχουν πολύ ωραία jeans με επένδυση kevlar κρυφή
Και προσπαθείς μέσα απ' την ατυχία σου να μοιραστείς την εμπειρία που απέκτησες
+2τριςΑρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Καλά σε κάποια φάση εκτός από όλα τα άλλα στο νοσοκομείο (πόδι ζω-πεθαίνω και πόνους μέρα νύχτα), κόπηκα με το πλαστικό κουταλάκι (είχε ένα γρέζι) με αποτέλεσμα να βγάλω κάτι σαν σπυρί και να με τσούζει όταν έτρωγα, επίσης κόλλησα και κρύωμα (πυρετός - μύξες) και κάτι άλλο ακόμα που δεν θυμάμαι,
Νομίζω το πρωί έπαιρνα 8 ή 10 χάπια, αφού έλεγα αντί για πρωινό να τα βάζω σε ένα μπολ με γάλα αντί για κορνφλέηκς
τότε άρχισα να γελάω γιατί ήταν κάπως γελοίο![]()
![]()
Είσαι τρελός!! (Το κατάλαβα κι απ' το Ducati αυτό) Έτσι πάντα με κέφι.
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Περαστικα σου....
When We Mount Our Bikes, Angels And Demons Join The Ride...
Πάντως ελπίζω μετά απο μερικούς μήνες και φυσιοθεραπία να μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο
Γιατί ποτέ δεν ήξερα και πάντα με βάζανε τέρμα![]()
Περαστικα φιλος καλη και γρηγορη αναρρωση.![]()
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
Πάρε ένα κουτί ταμπόν γιατί σου επιτρέπει να παίζεις όχι μόνο ποδόσφαιρο αλλά όλα τα σπορ, μέχρι και θαλάσσιο σκι. Το γράφει και στο κουτί. Σταμάτα τώρα γιατί θα μας μεταφέρουν στα ανέκδοτα...![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Κατ'αρχην περαστικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Ξεκινάω πρωί να πάω σε μια δουλειά, βγαίνει ένας με καρφώνει, πέρνω 3 τουμπες, και προσγειώνομαι με ένα πόδι ομελέτα που έχανε αίμα
Δεύτερη Ερώτηση τροχαίου: "Έλληνας είσαι;"
Μετά ήρθε και ένας άλλος και με ρώτησαι το ίδιο
Δηλαδή άμα δεν ήμουν τι γινόταν;
Μου κάναν και αλκοτέστ (Τρίτη 8:20 το πρωί) ενω εγώ ήμουν οριζόντια
Τη γυναικα μου τη χτυπησε ουκρανιδα στις 7 το πρωι ενω εστριβε στο στενο που ειναι το σπιτι της και η τοτα δεν εκανε αλκοτεστ γιατι δεν υπηρχαν ενδειξεις λεει.
γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
χιλια κι ενα παραμυθια
ειναι το σπιτι μας
δεν εχει ΤΕΛΟΣ