Γειά σας μάγκες.Έχω το 1000 του 09 κ έχω ψηθεί να αλλάξω το μπροστινό σύστημα ανάρτησης.προσανατολίζομαι σε wp ή hyperpro.Παρακαλώ όποιον έχει προβεί σε αντίστοιχη ενέργεια να με συμβουλέψει/ενημερώσει.
Γειά σας μάγκες.Έχω το 1000 του 09 κ έχω ψηθεί να αλλάξω το μπροστινό σύστημα ανάρτησης.προσανατολίζομαι σε wp ή hyperpro.Παρακαλώ όποιον έχει προβεί σε αντίστοιχη ενέργεια να με συμβουλέψει/ενημερώσει.
cbf 1000
τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018
Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
file kai gw endiaferome opote opoios mathei prwtos plirofories as postarei!!!!![]()
θα δωσεις 3000 για μπροστινο?
![]()
![]()
![]()
file μου καλησπερα εχω το 1000 του 2006 κ του αλλαξα λαδακια κ δουλευεο πολυ καλυτερα καλυτερα να τα ριξεις στο πισω τα λεφτα σου
Σίγουρα θέλεις ν' αλλάξεις ολόκληρο μπροστινό ή μήπως εννοείς απλώς ελατήρια και λάδια?Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
έχω ψηθεί να αλλάξω το μπροστινό σύστημα ανάρτησης
Αν το ψάξει από ebay κλπ ούτε με το 1/3 της τιμής αλλάζει μπροστινό.Σας μιλάω εκ πείρας...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
θα δωσεις 3000 για μπροστινο?
![]()
![]()
![]()
![]()