Τρομερά ευκολοδήγητο,
ροπάτο από ρελαντί,
κιβώτιο από πλανήτη χονδα,
υπέροχα οργανάκια,
20.000χλμ πραγματικά,
νίκελ οπώς παλιά,
170χλμ/ω - με την ζελατινούλα- τα έχει για πλάκα στην εθνική και τα κρατάς χωρίς να κουράζεσαι, πολύ εύκολα...
ενώ τα εξατμΙσάκια απλά ψιθυρίζουν. Και μην πεί πόσο το πήρε.
![]()
![]()
![]()
@Άκη, το σάββατο σιάξε γκαΐφε από νωρίς...![]()
Καλά το κατάλαβα εγω οτι παίζει Honda λοιπόν.
Ωραίο το CB, αν και ίσως υπερβολικά ήσυχο το συγκεκριμένο.
Και κάθε πότε θέλει ρύθμισμα βαλβίδες?
Ποτέ! Ειναι υδραυλικά αυτορυθμιζόμενες!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μόνο όσο χρειάζεται για να μην ενοχλεί. Ο κινητήρας δεν ακούγεται παρά την αερόψυξη. Οι εξατμίσεις χωρίς να φωνάζουν παράγουν μία άκρως ερεθιστική χροιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Καλά το κατάλαβα εγω οτι παίζει Honda λοιπόν.
Ωραίο το CB, αν και ίσως υπερβολικά ήσυχο το συγκεκριμένο.
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Ευκαιρία. μόνο 100 γιούρο η βαλβίδα. 1600 στο σύνολο. 2 Σαββατοκύριακα καθάρισμα, Λάδι, τακάκια στο φρένο και βενζίνη.Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Καλοστονε το χοιρο.
:rotflmao:
![]()
..Κια ποσο το πηρες ?
Welcome
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Να διορθώσω. Με 28.000χλμ πραγματικά, το πήρα, μην γίνεσαι υπερβολικόςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
20.000χλμ πραγματικά,
νίκελ οπώς παλιά,![]()
σε μότο φόρουμ ήρθες όχι στους α/α(ρε λες να εχω μπερδευτεί εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Καλησπέρα σας. Με λένε Γιάννη και είμαι καλά. Βασικός λόγος για την εγγραφή μου στο υπέροχο αυτό forum είναι να αναγνωριστεί επιτέλους η υπεροχή της πιο επιτυχημένης κατασκευής, με 2 τροχούς, του αιώνα μας που ακούει(; ) στο όνομα (χρειάζεται να το πω; ) V-Strom. Επίσης να δωθούν σαφείς απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν πολλούς απο εσάς, όπως για παράδειγμα: Γιατί μπάζουν νερά τα μπουφάν Δαϊνέζε;
Με κίνδυνο λοιπόν να αμφισβητηθεί η πρώτη μου δήλωση, δηλώνω επίσης ο,τι είμαι φίλος του, συνήθως αντιπαθητικού και πάντα εριστικού, Tpap
(Τα παράπονά σας σε αυτόν) :a13: Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.![]()
).
Τέλος πάντων,άντε καλωσήρθες ρε χιρο(χιτο).
![]()
Αν σου αρέσει το φόρτωμα στο σπίτι πρέπει να μου έχει ξεμείνει μία τριπλέτα givi από το παλιό μου CB 500.Αν μάθεις ότι μπαίνει πες να ψάξω να την βρω σε κανένα τριβδόμαδο που θα κατέβω Αθήνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Δεν λέει όχι και στο φόρτωμα.
P.S. Μή μου πείτε να την βάλω στις αγγελίες.Αν την βρω την χαρίζω δεν την πουλάω.
Έτσι και μπαίνει τριπλέτα στο εφτάμιση δεν ξεκαβαλάω, Και ταξίδια και τράβηγμα τραπεζομάντηλου και τα πάντα όλα με το μοτοσακό θα κάνω. Θα μάθω και σε ενημερώνω το ταχύτερο δυνατό. Και στην Αθήνα οικερασμένες