:a28:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
krima για το μηχανακι, καθαρη ατυχια... σπειρα αλβανων καθαριζε περσι στα δυτικα προαστεια οσα 4χρονα 4.5αρια καθαροαιαμα (enduro και ΜΧ) υπηρχαν και ηταν ευκολα εντοπίσημα...
Τι; Δεν τελειώνει το 2012; Και τόσα μπλουζάκια-σημαιάκια-αυτοκόλλητα που έτρεξα και αγόρασα από το επίσημο σαίτ τους; Με πιάσανε κώτσο;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
απορια.... δεν εχει immobilizer? και αν εχει τοσο ευκολο το παρακαμπτει;
Είχε και Λοιπόν. Αυτοί οι Παλιόπουστες ήρθαν προετοιμασμένοι για ολα πρέπει να παρακολουθούσαν το γκαράζ αυτό εδω και πάρα πολύ καιρό γιατί είχε πολύ κονόμα η δουλειά......
Η ουσία είναι μία.
Τώρα τι κανουμε.
Εχω γυρίσει όλα τα βουνά, ερημιές και καβάντζες της Πετρούπολης, Καματερού, Περιστερίου, Ανω Λιοσίων, Ζοφριάς και τίποτα.
Εχω βάλει λυτούς και δεμένους,τίμιους και άτιμους μπάς και μαθουμε κάτι.
Πάλι τίποτα.
Με πήρανε τηλ. απ' την εκπομπή του Παπαδάκη.
Τι να κανω να το δημοσιοποιήσω ή θα τα κάνω πιο σκατά και άν υπήρχε μια περίπτωση να
βρεθει θα σβήσει κι αυτη.
Μεχρι και στην Αστυνομία μου είπαν πως αυτοί δεν ασχολούνται με μηχανακια και πως θα το βρώ ή παρατημένο ή μετά από καμμιά ληστεία, γιατί γι' αυτό το λόγο το εχουν κρύψει,
αφού δεν κατορθωσαν να πάρουν τα 2 jet ski.
Και μου φαίνεται και ποιό λογικό γιατι θα μπορούσαν να πάρουν και το MAZDA RΧ8 του ιδιοκτήτη του γκαράζ που ανοίξαν σπαζοντας το τζαμι και την κλειδαρια τιμονιού αλλά απ΄ότι φαίνεται είχαν συγκεκριμένους στόχους.
Απλά έτυχε να ήταν πάνω στη μηχανή ο τύπος την ώρα που τους πήρε χαμπάρι ο γείτονας και την έκανε μ' αυτη.
Τί να κάνω ρέ παιδιά είναι η τέταρτη φορά που με κλέβουν και έφτασε ο κόμπος στο χτένι.
Δεν είναι όλοι μαλάκες που δουλεύουν και ξεσκίζονται να πάρουν κάτι και αυτά τα παλιόμουνα
να τα βρίσκουν όλα έτοιμα
Αυτή τη φορά δε θα το αφήσω να περάσει κάποιον θα φάω λάχανο...........
Αφού δεν κάνει κάτι ούτε η αστυνομία ούτε κανείς άλλος για μένα θα το κάνω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ![]()
![]()
Αμά μιλάω μετά γίνομαι κακός και γραφικός και το παραξηλώνω...Αυτή τη φορά δε θα το αφήσω να περάσει κάποιον θα φάω λάχανο...........
Αφού δεν κάνει κάτι ούτε η αστυνομία ούτε κανείς άλλος για μένα θα το κάνω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
αν δεν το έλεγα θα έσκαγα..
Περαστικά φίλε και υπομονή ... ελπίζω να μπορέσεις να τα ξαναφτιάξεις τρίδιπλα.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Eυχομαι να τη βρεις ρε φιλε και προ παντων ηρεμια![]()
gas......N
Μακαρι να βρεθει συντομα, συνηθως τετοια κλεφτρονια παιρνουν τετοιες μοτοσυκλετες και για ληστειες, γιατι εχουν γρηγορη επιταχυνση και ειναι ευελικτες ωστε να ξεφυγουν,εχουν βρεθει κατα καιρος αρκετες μετα απο ληστειες παρατημενες,μπορει να βρεθει εχεις μεγαλες πιθανοτητες!
*************** www.motodevils.gr ***************
Στο Ίλιον μένω κι εγώ. Οντως το πρόβλημα στα δυτικά προάστια έχει διογκωθεί σε μεγάλο βαθμό. Κρίμα φίλε μου για το ktm γιατί όπως είδα και στην photo ήταν μία κούκλα. Δεν αξίζει όμως να στεναχωριέσαι για κάτι το οποίο έχει γίνει και προφανώς... δεν ξεγίνεται. Πάνω απο όλα η υγεία σου και όλα ξαναφτιάχνονταιΦιλικά
Φιλε μου σε καταλαβαινω.Επισης να πουμε οτι και στον Αγιο δημητριο(μπραχαμι) υπαρχει σπειρα που κλεβει μονο μηχανες.Αρα θα πρεπει να προσεχουμε ολοι και παντου.Χαλασμως γινεται.υπομονη φιλε και τιποτα αλλο.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manos - KTM
Αφού δεν κάνει κάτι ούτε η αστυνομία ούτε κανείς άλλος για μένα θα το κάνω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ![]()
[/B]
υπαρχει μηχανακι που να αξιζει γι αυτο να κλεινει κανεις το σπιτι του..??
για ξανασκεψου το.
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Ερχονται δυστυχώς κοινωνικές αναταραχές ειδικά μετά τον Ιούλιο του 2010 ....[/B]
τοτε παιρνεις αδεια..??
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
δωσε πληροφοριες γιατι μενω σχετικα κοντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Φιλε μου σε καταλαβαινω.Επισης να πουμε οτι και στον Αγιο δημητριο(μπραχαμι) υπαρχει σπειρα που κλεβει μονο μηχανες.Αρα θα πρεπει να προσεχουμε ολοι και παντου.Χαλασμως γινεται.υπομονη φιλε και τιποτα αλλο.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ.
τι εχεις ακουσει.και κυριως τι μοντελα χτυπανε.
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Τις τελευταιες 3 εβδομαδες εχουν κλαπει κοντα στις 12 μηχανες μεγαλου κυβισμου Ασυρματο και γυρω.Το δημοσιογραφικο ρεπορταζ λεει για φορτηγακι που τις ανεβαζει πανω και λογικα τις ξεκλειδωνουν με την ησυχια τους αργοτερα.Τωρα φιλε μου ψαχνω και το πορταλ να το ανεβασω για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις.Αμα το βρω το ανεβαζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
δωσε πληροφοριες γιατι μενω σχετικα κοντα.
τι εχεις ακουσει.και κυριως τι μοντελα χτυπανε.![]()