Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 71

Θέμα: Mugello 2010

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis

Mugello 2010

Είδα ότι φέτος δεν έχει ανοιχτεί συζήτηση για Mugello και είπα να ξεκινήσω εγώ.

Σκέφτομαι για πρώτη χρονιά να δοκιμάσω να πάω αλλά όχι με μηχανή. Περισσότερο λόγο της δύσκολης μεταφοράς αποσκευών...σκηνής και άλλα τέτοια.

Επειδή κάνοντας search βρήκα αρκετούς που έχουν ξαναπάει θα ήθελα την γνώμη σας και κάποιες πληροφορίες.

Καταρχάς θα είμαστε 3 ή 4 άτομα και δεν θέλουμε να πάρουμε το αμάξι μας, αλλά να νοικιάσουμε.

Έχουμε 2 σενάρια.

1) Νοικιάζουμε απο Αθήνα αμάξι πάμε Πάτρα - Αγκόνα - Mugello - Camping.

2) Easyjet για Μιλάνο - νοικιάζουμε αυτοκίνητο - Mugello - Camping.

θεωρώ πως το 2ο σενάριο θα μας έρθει πιο οικονομικά, πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα.

Η ερωτήσεις τώρα.

Υπάρχει κάπου εκτός απο
    εδώ να αγοράσουμε εισιτήρια για τον αγώνα?

Στο εισιτήριο γενικής εισόδου αυτό που έχει 102Ε μπορείς να κατασκηνώσεις μέσα στην πίστα με σκηνή κανονικά??

Εκει θα μείνω 3 ημέρες. θα βρω να κάνω πουθενά μπάνιο ή είναι πολυτέλεια αυτό που λέω??

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το χρόνο σας!
    Δεν ξέρω που είναι τα όρια μου, αλλά ξέρω που δεν είναι. - Josef Ajram

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Το vfr club θα παει ...... Mugello ........
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Το vfr club θα παει ...... Mugello ........
    ευχαριστώ!
    το βρήκα αλλά θα οργανώνουν μότο βόλτα και επίσης οι μέρες και τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα από όσα υπολογίζω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Μωρε ας ειχα κανα Vfr κ τα λεγαμε ......... Εφαγα τα λεφτα μου στα καθαροαιμα........
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    εισητηρια εχει κ δω http://www.gpticketshop.com/en/motog...p/tickets.html
    αλλα φθηνοτερα βγαινει απο ticketone http://www.ticketone.it/EN/nc_id2004...0530&q=mugello ειναι η εταιρεια που τα τυπωνει..

η πιστα ειναι γεματη σκηνες κ τροχοσπιτα... πανε κ απο τεταρτη-πεμπτη νομιζω.. λογικα θα χρησιμοποιουν αυτο το εισητηριο αλλα δν ξερω σιγουρα 100%

επισης η σκηνη δν ξερω ποσο καλη ιδεα θα ηταν μιας κ υπαρχει παντα η πιθανοτητα βροχων εκεινη την περιοδο.. υποθετω αν μεινεις σε οργανωμενο καμπινγκ θα βρεις για μπανιο κλπ, τωρα μες στην πιστα δυσκολο το κοβω!

κ κατι ακομα..... Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ......... κ η μια κ η αλλη πεφτουν πανω στα ιταλικα γκραν πρι...

Re: Mugello 2010

Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    Σκέφτομαι για πρώτη χρονιά να δοκιμάσω να πάω αλλά όχι με μηχανή. Περισσότερο λόγο της δύσκολης μεταφοράς αποσκευών...σκηνής και άλλα τέτοια.
    να πας να δεις φορμουλα1 τοτεΣ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Πάμε ταξιδιωτικά / πληροφορίες

Φυσάει κόντρα!!! Το avatar του/της emiliano
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    εισητηρια εχει κ δω http://www.gpticketshop.com/en/motog...p/tickets.html
    αλλα φθηνοτερα βγαινει απο ticketone http://www.ticketone.it/EN/nc_id2004...0530&q=mugello ειναι η εταιρεια που τα τυπωνει..

η πιστα ειναι γεματη σκηνες κ τροχοσπιτα... πανε κ απο τεταρτη-πεμπτη νομιζω.. λογικα θα χρησιμοποιουν αυτο το εισητηριο αλλα δν ξερω σιγουρα 100%

επισης η σκηνη δν ξερω ποσο καλη ιδεα θα ηταν μιας κ υπαρχει παντα η πιθανοτητα βροχων εκεινη την περιοδο.. υποθετω αν μεινεις σε οργανωμενο καμπινγκ θα βρεις για μπανιο κλπ, τωρα μες στην πιστα δυσκολο το κοβω!

κ κατι ακομα..... Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ......... κ η μια κ η αλλη πεφτουν πανω στα ιταλικα γκραν πρι...
    Πού είσαι ρε Βασίλη σε χάσαμε άντε να βρεθούμε κιόλας να τα πούμε για παρακολούθα καμιά Πατρινοσυνάντηση και αν θες στείλε και τηλ. με π.μ.

Στο θέμα μας,
    οργανωμένο κάμπινγκ κοντά στην πίστα δεν παίζει.Όσο για μπάνιο και τέτοια παίζει,
    στις κανονικές τουαλέτες της πίστας έχει και ντουζιέρες.
    Όσο για τα εισητήρια με General Admission μπορείς και να κατασκηνώσεις κανονικά και με το αμάξι μέσα.Ξεχωριστό εισητήριο παίζει μόνο για τα τροχόσπιτα. Προετοιμάσου μόνο για χρόχα γιατι απ' όσο ξέρω δεν πρέπει να έχει παίξει χρονιά που να μην βρέξει έστω και για μία μέρα από τις τρείς.....
    Εγώ πάντως θα πάω στάνταρ και με σκηνή
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ

λοιπων ...... να τα παρουμε με την σειρα...
    1) για να πας mugello χωρεις να πας με την μοτο σου δεν λει. αν δεν κανεις την διαδρομη αγκονα φλορεντια μεσο φορλυ και να περασεις τον εθνικο δριμο και να πατισεις τα στροφιλικια της ιταλιας εχασες την μεγαλητερη απολαυση της ζωης σου.
    2) δεν χριαζεσε μηχαναρα δεν ξερω τι μοτο εχεις αλλα σε ενα ταξιδη μας ειχε ερθει ενας κυριος με τον γιο του με ενα ΑΧ1 καραφορτομενο και δεν ειχε προβλιμα.
    3) το να κατασκινοσεις μεσα στην πιστα απλα ΞΕΧΝΑ ΤΟ... για πολους και διαφορους λογους και αν σεβεσε τον εαυτο σου και τους φιλουσ σου μιν το σηζητησεις καν..... στο λεω απο εμπιριες φιλων που μεσα στην νυχτα εψαχναν να βρουνε ξενοδοχειο αρων αρων... περισοτερα παρε με τηλεφονο.
    4)καμπινκ θα βρεις στα κοντινα ψωρια αλλα δεν ειναι ασφαλει τα πραγματα σου αν τα αφησεις να πας καμια βοτα, με κατι λιγο ακομα βρισκεις δωματιο σε ξενοδοχειο και εισαι κυριος και ασφαλεις, και πολλα ξενοδοχεια εχουν παρκινκ για την μοτο σου οποτε εξασφαλιζεσε ετσι.
    5)εγω προτινω ξενοχοχεια στα προαστια της φλορεντιας οπου εφηνεις την μοτο στο παρκινκ και με το λεοφοριο κατεβενεις στην πολη και παθενεις την πλακα σου απο τις ομορφιες της....
    6)φαγιτο....... την κατσατε αν δεν ξερετε που να πατε θα πλιροσετε ενα σκασμο λευτα και θα κλινετε τι ρημα πειναω πεινω....παρε με τηλεφονο να σου πο που θα πρεπει αν πιγενετε να τρωτε καλα.
    7)μοτοψωνια... εχει 2 μαγαζια με προσφορες μιν παρετε τιποτα απο εδο για να μπορειτε να ψωνισετε τζαμπα πραμα απο εκει οτι θελετε για εξοπλισμο μοτο παρε με τηλ για να σου πω.
    8)εισιτηρια βγαζεισ εξω απο την πιστα αρκη να εισαι εκει πρωι περιπου 8-9 να παρεισ τα φτινα μην παρεισ ακριβα δεν λεει.
    9)να μπεισ στην πιστα απο την πορτα που μπενουν τα οχηματα για τηνπ ιστα ειναι απο την απενατη πλευρα οχι απο το χωριο σκαρπερια. και να πας να καθησεις στην στροφη καζανοβα εχει θεα περιπου τα 9/10 τησ πιστας και μια τεραστια βιντεοοθωνη για τα νεκρα σιμεια που δεν τουσ βλεπεισ η ειναι μακρια.
    10) περιπου 300 μετρα πριν την εισοδο της πιστα απο εκει ειναι κατι σπιτια με αυλη θα πας και θα βαλεις την μοτο σου στην αυλη τους μεσα και θα τους δοσεις 5-10 ευρω να σου την προσεχουν. θα την κλιδοσεις και θα παρεις τα κλειδια και την αδεια μαζι σου. αυτο γιατι οταν θα πας να την παρεις θα πρεπει να βαλεις ο κλειδι και αν παρει με την πρωτη μπροστα αν δουν οτι δεν μπενει το κλειδι και το ζωριζεις θα σε βγαλουν καροτσα εκσο και μποροει να τις φας οτι πιγες να κλεψεις αλουνου μοτοσικλετα οποτε με την αδεια σου θα δειξεις οτι ειναι δικια σου ... ειναι καλο για τιν ασφαλεια σου με αυτο τον τροπο δεν μπορει να φυγη καποιος με αλουνου μηχανη.....
    11)χριαζεσε μονο πρασινη καρτα απο την ασφαλεια σου για την μοτο και τιποτε αλλο ακτοσ απο τα εισιτιρια του καραβιου και να κλισεισ ξενοδοχειο απο τορα .
    για οτι χριαζεσε παρε τηλεφονο 6977290361 γιωργος υπαρχει πιθανοτητα να παω και εγω φετοσ θα διξει αλλα εγω θα κλεισω τελευτεα στιγμη αλλοστε ξερο τα κατατοπια τοσες φορες που εχω παει

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    λοιπων ...... να τα παρουμε με την σειρα...
    θα διξει αλλα εγω θα κλεισω τελευτεα στιγμη αλλοστε ξερο τα κατατοπια τοσες φορες που εχω παει
    Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! αν και είμαι τύπος αγχώδης και είναι και η πρώτη μου φορά , οπότε λίγο δύσκολο να περιμένω τελευταία στιγμή να βγάλω εισιτήρια...
    Όσο για τη μηχανή το ξέρω ότι είναι μεγάλη μαλακία να μην την πάρω, απλά οι 2 απο τους 4 δεν έχουν ούτε καβαλάνε μηχανή και εγω 2ο άτομο δεν παίρνω πότε! στο μηχανάκι ούτε για βόλτα, όχι για ταξίδι. άσε που εκτός αυτού θέλω να μου έρθει όσο πιο οικονομικά γίνετε.

Θα σε πάρω τηλέφωνο το απόγευμα κατά τις 6.00 - 7.00 να τα πούμε!

Μάγκες σας ευχαριστώ όλους

Καλημερα.

Εχω ηδη κλεισει να παω 2 με 8 Ιουνιου,φυσικα με μοτο.
    Θα ειμαστε 4 ζευγαρια 4 μοτο.
    Θα μεινουμε 3 νυχτες Φλορεντια και δυο Σαν Τζιμινιανο.

Πολυ ενδιαφερον αυτο που ειπες Γιαγια Αρκουδα για τα σπιτια με τις αυλες για να αφησουμε
    τις μοτο οταν παμε στην πιστα.
    Το κανουν ολοι οι κατοικοι εκει κοντα;οπου βρουμε αυλη τα βαζουμε;:wacko:

Αν δεν σου κανει κοπο γραψε μου με πμ. κανα δυο μαγαζα που θα φαμε και τα δυο
    μαγαζια με αξεσουαρ μιας και θελουμε να κανουμε τα μοτοψωνια μας
    και θα τα βρω.

Ειναι και η πρωτη μου φορα γενικως στα ξενα και εχω ψιλοαγχωθει.

παιδια σημερα η αυριο το απογευμα μολισ βρω λιγο χρονο απο την δουλια μου θα σας βαλω πολλες πληροφοριες απλα χριαζονται ορεσ να ασχολιθο να σας τα φτιαξω και παρακαλω συνχορεσται με για την καθηστεριση..

παιδια σημερα η αυριο το απογευμα μολισ βρω λιγο χρονο απο την δουλια μου θα σας βαλω πολλες πληροφοριες απλα χριαζονται ορεσ να ασχολιθο να σας τα φτιαξω και παρακαλω συνχορεσται με για την καθηστεριση..
    δηλαδή τι??? θα περιμένουμε και από πάνω???

κανε δουλειά σου ρε γιαγιά που μας ζητάς ν σε συγχωρέσουμε κιόλας!!! δεν φτάνει που μας δίνεις πληροφορίες!

Οποτε μπορεσεις.Εχουμε καιρο μπροστα μας.

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Ακομα περιμενουμεεεεεεεεεεεε ειμαστε και μεις ασχετα που δεν λεμε τιποτις 4 ατομα ειμαστε και ψαχνομαστε πρωτη μας στα εξωτερικα φιλικα
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF