oι μεταβιβασεις γινονται στα ΚΕΠ τουλαχιστον οποιαδηποτε μερα καθημερινη και οχι μονο τεταρτες
oι μεταβιβασεις γινονται στα ΚΕΠ τουλαχιστον οποιαδηποτε μερα καθημερινη και οχι μονο τεταρτες
Και εγω που θελω να ξεφορτωθω το παπι απο καποια τηλεφωνα που εχω κανει Αθηνα σε μαντρες μου το παιρνουν ανετα. Αρα θα πρεπει καποια στιγμη καπως να το κανονισω να ανεβω με αυτο αν δεν πουληθει συντομα σε καποιον ιδιωτη.
Δυστυχως στο φορουμ δεν εχω πετυχει καποιον που να πουλαει κατι και να θελει παπι.
Και καλα κανουν βεβαια![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
SOVARA OXI MONO TETARTES???KAI GAMW...VOLEVEI...(EIPAME EXW KAIRO NA KANW AGORA....)ASTA NA PANE FILE....ENTELWS PALIOXWRI EIMASTE SE TETOIA....EGW AKOMA KAI EKSOPLISMO (MPOUFAN KLP) ATHINA LEW NA KOITAKSW....TA PRWTA GIATI META MONO APO INTERNET...:wacko: :wacko: :wacko:
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
ASXETO ALLA TI XARTIA XREIAZONTAI GIA METAVIVASH?KAI POSO THELOUN APO LEFTA?OXI OTI PAIZEI KANENA ROLO APLA RWTAW![]()
![]()
![]()
nio1981
μιλαω για αγορα απο ιδιωτη οχι απο μαντρα
την ταυτοτητα σου και την ταυτοτητα του πωλητη
την αδεια κυκλοφοριας της μηχανης
να κοψετε παραβολο το οποιο παιζει αναλογα με τα κυβικα της μηχανης
καλο ειναι να ανταλλαξετε και υπευθυνες δηλωσεις αγορας-πωλησης αντιστοιχα για τις φορολογικες σας δηλωσεις
NAI APO IDIWTH...EKEI EXW KATALIKSEI KAI PSAXNW PLEON...ANTE NA KANOUME KAMIA VOLTA TWRA POU ANOIGEI O KAIROS![]()
![]()
![]()
![]()
nio1981
τα παραβολα που λεγαμε
http://www.mototriti.gr/xrisima/xris...&ID_CATEGORY=2
45 το παραβολο και 46 τα τελη = 91. Και εμενα μου ζητουσε 150. Επαγγελματιες μετα σου λεει![]()
![]()
Πες μου απο την αρχη οτι η μηχανη κανει τοσο και παιρνω το δικο σου τοσο. Μην πουλας παπα.
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
SE AFTO ME VRISKEIS APOLITA SIMFWNO...KSEKATHARA KAI APO THN ARXH......
nio1981
45 ευρω το παραβολο για 750 κυβ και εμενα η kawasaki οταν πηρα τη μηχανη μου πηρε 120Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
τα παραβολα που λεγαμε
http://www.mototriti.gr/xrisima/xris...&ID_CATEGORY=2![]()
!!!!!!δλδ πρεπει να ειμαστε ενημερωμενοι για τα παντα ρε παιδια???αλλιως μας φαγανε????δε γινεται να τα ξερουμε ΟΛΑ πια.....τι να πω.......
![]()
![]()
τι να πω ρε παιδια?κραταω μια επιφυλαξη μπας και εχουν αυξηθει οι τιμες και δεν εχει ενημερωθει το site
Φιλος την εχω 2,5 χρονια τη μηχανη οποτε μια χαρα σωστες ειναι οι τιμες π λεει......τωρα ολο κ καποια αυξηση θα χει γινει δε μπορειΑρχικά δημιουργήθηκε από nobody
τι να πω ρε παιδια?κραταω μια επιφυλαξη μπας και εχουν αυξηθει οι τιμες και δεν εχει ενημερωθει το site![]()
mias kai sas vrhka efkerous kai afou exete kai empiria tha kserete...me thn asfalia ti paizei?krataw afth pou exei o prohgoumenos h ftiaxnw apo thn arxh?kai pou pane apo times?peripou...a kai poso pane ta telh gia to 650?:o :o :o :o
nio1981
τελη κυκλοφοριας
http://www.mototriti.gr/xrisima/xris...&ID_CATEGORY=2
ασφαλειες παιζουνε,αναλογα την εταιρια που θα διαλεξεις και τα κυβικα νομιζω,πιθανοτατα και την παλαιοτητα του μοντελου
αν δεν κανω λαθος η ασφαλεια πλεον δεν μεταφερεται,οποτε βγαζεις καινουργια
Αντε με το καλό να την πάρεις αν και θα σου έλεγα ότι όσες αγορές έκανα έτσι κ@λ@μένος και βιαστικά δεν μου βγήκαν. Φιλικά πάντα αφού κατέληξες σε κάποιο μηχανάκι και ήδη συζητάς την αγορά του, πήγαινε μια βόλτα σε κάποιο δικό σου συνεργείο παρουσία του πωλητη (μιλάμε για κάποιον σοβαρό επαγ/τια), και πες του ότι θες να την αγοράσεις, πες του ότι ειναι τόσα τα λ7 που ζητάει ο πωλητής (φρόντησε να τον έχεις ενημερώσει από πριν - τον τεχνικο- για να μην αρχίσει να λέει χωρίς λόγο λαλακίες του στυλ " ναι αλλα ζητάς πολλά, και είναι αρκετα παλιό" και άκουσε τη γνώμη του. Σε δικιά μου παρόμοια περίπτωση που ένας καραγκιόζης μάστορας προσπάθησε να βγάλει το μηχανάκι μου χρέπι (σημ. είμαι άρρωστος με τα πράγματά μου), το μόνο τελικά που πέτυχε ήταν να χάσει ο αγοραστής ένα μηχανάκι άριστο από κάθε άποψη, γιατί στράβωσα εγώ και δεν του το πούλησα. Το παιδί ήταν εντάξει και μετά με παρακαλούσε αλλά τελικά εγώ δεν του το πούλησα.
Πήγαιλε λοιπόν σε τεχνικό να το ακούσει να το κάνει και μία βόλτα κι αν σου πει οκ πάρτο. Σε περίπτωση που δεν καταλήξεις κάνε τον κόπο όπως λένε και τα παιδιά στο μοτο και πηγαινε μια βόλτα στην Αθήνα. Στην τελική δεν αγοράζεις κάθε μέρα μηχανή. Κλείσε το μαγαζί μια μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος (μαγαζί έχω κι εγώ), αλλά σε καμία περίπτωση μην βιαστείς.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).