Ξεφεύγουμε λίγο το ξέρω αλλά νομίζω ότι πρέπει να το πώ. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα Raptor του '09 το οποίο έχει ξεμείνει σε κατάστημα με 0χλμ. Φυσικά σε τιμή τσαμπιακή (για καινούριο) να κοιτάξω να μάθω ή ού?Το ζήλεψα μη λέω ψέματα...
Ξεφεύγουμε λίγο το ξέρω αλλά νομίζω ότι πρέπει να το πώ. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα Raptor του '09 το οποίο έχει ξεμείνει σε κατάστημα με 0χλμ. Φυσικά σε τιμή τσαμπιακή (για καινούριο) να κοιτάξω να μάθω ή ού?Το ζήλεψα μη λέω ψέματα...
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Σ'αυτα τα χρηματα παιζει και το FZ1 πρωτης γενιας.
(ουφ το ειπα)
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Τώρα συγκρίνουμε τα βιολιά strantivarius με τα πλαστικά ακορντεόν για παιδάκιαΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Σ'αυτα τα χρηματα παιζει και το FZ1 πρωτης γενιας.
(ουφ το ειπα)![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Δεν κακό να μάθουμε τιμή![]()
Μπορεί να ψήνονται και άλλοι.......![]()
Ποιό Axone και παπάρια μάντολες ρε τόπακες?Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Το παλιό Axone (διαγνωστικό) της Aprilia μπορούμε να το βρούμε εύκολα για να κάνουμε ρυθμίσεις....
(θα τα πούμε στο ΔΣ δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες εδώ)
![]()
![]()
Axone θέλουν τα mille 04+ & Tuono 06+. Στα παλιά αλλάζεις μια eprom και τελειώνει το πανηγύρι. Και αμα θέλεις και τα παραπάνω γκάζια του καινούργιου βάζεις μπεκ 57mm απ΄το καινούργιο και γουστέρνεις.![]()
Η συντήρηση είναι αυτή που είπε ο γατόπαρδος. Tuono δaγκωτό![]()
Αφού παίζεις εκεί τότε και ένα Ducati ST2 ή ST4 μπορει να σου κάνει.
Γιατί όχι ένα multistrata?
πάντως συμφωνα με την αρχική περιγραφή σου τοονασικο που ταιριάζει είναι το Monster. Σε κάποια στιγμή θα τσιμπησω κι εγώ ένα έτσι για το fun του θέματος.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τώρα συγκρίνουμε τα βιολιά strantivarius με τα πλαστικά ακορντεόν για παιδάκια![]()
![]()
![]()
![]()
ο παιχτης μετραει:wacko:
SM και παρόμοια δεν... (dorso, multi... )
Επειδή είμαι κουλάδι, αυτό που με προβληματίζει και με φρενάρει κάπως για το tuono είναι το γκάζι και το απόλυτο στήσιμο του. Εξού και αναφέρομαι πιο πολύ στο falco..
Όσον αφορά το monster, δε λέω όμορφο, όμως δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα περί service του, ειδικά στο νησί.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ο παιχτης μετραει:wacko:
Σωστό και αυτό! Όμως αν τα βάλεις και τα 2 μπροστά και απλά τα ακούς.......![]()
![]()
Αυτό είναι σωστό. Η καρατιμονάρα του TUONO βοηθάει πολύ. ΑΠό την άλλη το σύνολο του TUONO είναι πιο σκληρό και πιο απόλυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Το φαλκο μαικ εχει θεση οδηγησης SS, καμια σχεση με τουονο. Το δε τουονο μια χαρα καλυψη εχει μεχρι τα 180. Ειναι και πολυ πιο εμπορικο.
.
Σιγά την συντήρηση που θέλει το monster. Απλά πράγματα. Κάθε σοβαρός μάστορας μπορεί να την κάνει. Εαν σου αρέσει μην το φοβάσαι. Απλά δεν είναι για 2ο άτομο με το κατηφορικό πίσω σελάκι του.
Πάντως άσχετα με το απόλυτο που λέμε δεν είναι και να το φοβάσαι το TUONO. Στην αρχή σίγουρα θα το φοβάσαι αλλά γρήγορα θα το εμπιστευτείς. Και όταν το παρακάνεις δεν θα σε τρομάξει. Θα γλυστρήσει μεν αλλά δεν θα σε πετάξει. Τα πάντα βέβαια εξαρτάται και από το πως συμπεριφέρεσαι εσύ στην μηχανή. Το απόλυτο και σκληρό στήσιμό του κυρίως θα σε ταλαιπωρήσει σε κακή άσφαλτο που τα πάντα θα περνάνε στα χέρια σου.
.
δεν τιθεται θεμα....μη με κανετε να αισθανομαι ασχημα, το ανεφερα μονο και μονο επειδη παιζει στα λεφτα που συζηταμε. Δεν θα το ξανακανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σωστό και αυτό! Όμως αν τα βάλεις και τα 2 μπροστά και απλά τα ακούς.......![]()
![]()
Η ταλαιπωρια (του τουονο) που αναφερθηκε σε ασχημη ασφαλτο, δεν ειναι κατι που αντιμετωπιζεται με ρυθμισεις?
Ακομα επειδη κοιταω και γω που και που για τουονο, σπανια βρισκεις με κατω απο 4000 και αυτα εχουν πανω απο 40000 χλμ.
Παρε το παλιό Tuono να μην το βαρεθείς ποτέ.
Να το πας και πιστα όμως!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εαν κάνεις revalving όλα τα φιάχνεις όπως θέλεις αλλά μετά θα έχεις άλλο πρόβλημα. Το πολύ άκαμπτο πλαίσιο και ψαλίδι θα σου μεταφέρει πολύ δουλειά στις αναρτήσεις και πιθανά να μην πατάει καλά και να σου χαλάσει όλη την συμπεριφορά εαν τις μαλακώσεις πέρα από κάποιο όριο (δεν ξέρω πιο είναι αυτό).Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
δεν τιθεται θεμα....μη με κανετε να αισθανομαι ασχημα, το ανεφερα μονο και μονο επειδη παιζει στα λεφτα που συζηταμε. Δεν θα το ξανακανω.
Η ταλαιπωρια (του τουονο) που αναφερθηκε σε ασχημη ασφαλτο, δεν ειναι κατι που αντιμετωπιζεται με ρυθμισεις?
Ακομα επειδη κοιταω και γω που και που για τουονο, σπανια βρισκεις με κατω απο 4000 και αυτα εχουν πανω απο 40000 χλμ.
.