Mε αυτή τη τιμή, ας ετοιμαστεί η bmw με το 800gs να κάνει τρελές πωλήσεις!![]()
Αν ειναι δυνατόν...
Αν ειναι δυνατόν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Μου φένεται.... βαρετό.
Ηλπιζα για γιαπωνέζικο 990 αλλά μας δώσανε γιαπωνέζικο GSA.
Οπως και να έχει καλό θα κάνει στην αγορά. Για να δούμε.
Τίποτα!!! Όπως τότε. Τότε δεύτερο μετά τα Africa και τώρα μετά τα GS.
Για αιώνιο δεύτερο μια χαρά είναι!!! YA... MA(HA)ΛΑΚΙΑ
![]()
![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
ΟΚ!!! Αλλά για μένα το να βάζεις στην ίδια μοίρα τα "ναχα μια γιαμάχα (βλ. τενερέ και ξτ)" με οποιοδήποτε μπμπεεε και μπόξερ, ΔΕΝ λέει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από xtkoulas
Τα έχω βιώσει, δυστυχώς και χειρότερα. Όχι με 1.200, με άλλο bmw, αλλά τέλος πάντων. Πάντως ο BOXER είναι και θέμα γούστου. Όσοι λόγοι υπάρχουν για να τον γουστάρεις, υπάρχουν και για το αντίθετο.
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
...άλλο φθηνό αυτό με 11000 περίπου !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Αν ειναι δυνατόν...![]()
χρηστο, μηπως υπερεκτιμας τα BMW?Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
ΟΚ!!! Αλλά για μένα το να βάζεις στην ίδια μοίρα τα "ναχα μια γιαμάχα (βλ. τενερέ και ξτ)" με οποιοδήποτε μπμπεεε και μπόξερ, ΔΕΝ λέει!!
Κατα'τ'αλλα δεν καταλαβαινω γιατι σας απογοητευει το μηχανημα. Η τιμη του ειναι στα πλαισια του ανταγωνισμου (βλεπε R1200GSA) και για οποιον θελει κατι πιο οφφ υπαρχει το 990 που κανει την δουλεια του αριστα. Ποιος ο λογος για ενα γιαπωνεζικο ΚΤΜ?
Αυτο που λειπει απο την αγορα ειναι ενα ελαφρυ δικυλινδρο ον-οφφ απο τοτε που σταματησε η παραγωγη του super enduro, αλλα υπομονη γιατι ετοιμαζει κατι η triumph.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ποιος ο λόγος και για ένα γιαπωνέζικο GSA λοιπόν μιας και το BMW κάνει την δουλειά του άριστα;Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Η τιμη του ειναι στα πλαισια του ανταγωνισμου (βλεπε R1200GSA) και για οποιον θελει κατι πιο οφφ υπαρχει το 990 που κανει την δουλεια του αριστα. Ποιος ο λογος για ενα γιαπωνεζικο ΚΤΜ?
Αυτο που λειπει απο την αγορα ειναι ενα ελαφρυ δικυλινδρο ον-οφφ απο τοτε που σταματησε η παραγωγη του super enduro, αλλα υπομονη γιατι ετοιμαζει κατι η triumph.
Δεν υπάρχει λόγος, για ποικιλία, για επιλογές. Για τον ίδιο λόγο που έχουν όλες οι μάρκες από 1 Supersport. Το ΚΤΜ είναι το απόλυτο, το 800GS λίγο πιο οικονομικό και πιο ήμερο, ένα Yamaha σε αυτήν την κατηγορία μπορεί να προσέφερε κάτι άλλο.
Λίγος ανταγωνισμός δεν κάνει κακό.
Μετά την μούτζα από την Yamaha πάντως περιμένω πως και πως να δω τι θα κάνει η Triumph.
(Έχω αρχίσει να γίνομαι αντι-γιαπωνέζος μου φένεται)
Βασίλη το έγραψα λίγες σελίδες πιο πίσω.... υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που θέλει πως και πως ένα gs made in japan.Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Ποιος ο λόγος και για ένα γιαπωνέζικο GSA λοιπόν μιας και το BMW κάνει την δουλειά του άριστα;
Δεν υπάρχει λόγος, για ποικιλία, για επιλογές. Για τον ίδιο λόγο που έχουν όλες οι μάρκες από 1 Supersport. Το ΚΤΜ είναι το απόλυτο, το 800GS λίγο πιο οικονομικό και πιο ήμερο, ένα Yamaha σε αυτήν την κατηγορία μπορεί να προσέφερε κάτι άλλο.
Μετά την μούτζα από την Yamaha πάντως περιμένω πως και πως να δω τι θα κάνει η Triumph.
Το ότι εμείς εδω είμαστε 20 άτομα που κράζουμε, και άλλοι τόσοι σε ένα άλλο φόρουμ και αλλού και κάπου πιο μακρυά κλπ κλπ ... δεν κάνει το αυτί της Υαμαχα να ιδρώσει. Έχουν υπολογίσει πολύ καλά πόσα κομμάτια θα πουλήσουν. Και ξέρουν ότι θα πουλήσουν. Θα το δείτε...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μα δεν λέω πως δεν το ζητάνε. Απλά αναφέρομαι στο επιχείρημα του DrBig που λέει "Γιατί να βγάλει γιαπωνέζικο 990 αφού υπάρχει το ΚΤΜ;"
Οπως για τον Α Β Γ λόγο κάποιοι θέλουν γιαπωνέζικο GS έτσι υπάρχουν και άλλοι που θέλουν γιαπωνέζικο 990. Θες η αντίληψη για αξιοπιστία; Φθηνότερη τιμή; Φθηνότερη συντήρηση; Κοινό υπάρχει και από τις 2 μεριές. Αδιαμφισβήτητα το target group του GSA είναι μεγαλύτερο, γι αυτό και πήγε εκεί η Yamaha. Εγώ απλώς απογητεύτηκα γιατί ήλπιζα για κάτι άλλο.
Η Yamaha έχει τολμήσει να βγάλει στο παρελθόν μηχανές για λίγους (MT-01, V-Max) οπότε είχα μια μικρή ελπίδα πως θα κάνει το ίδιο με το ST (όχι στα πλαίσια της τιμής βέβαια).
Δεν λέω πως η μηχανή είναι κακή, ίσως να την έκραξα και λίγο παραπάνω από ότι της αξίζει. Με το καλό να πουλήσει, όπως έγραψα και πριν ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα κάνει στην κατηγορία.
Ελα να βγαίνει και το Triumph...
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Μην ελπίζεις πολλά στη Triumph για αυτή τη κατηγορία. Κάτι δηλαδή που να έχει σαφώς δυνατότητες για travel enduro. Δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει τη τεχνογνωσία.
![]()
Με την φόρα που έχει πάρει η Triumph τα τελευταία χρόνια πιστεύω πως θα φτιάξει κάτι καλό.
Αλλά είπαμε, με F800GS κίτρινο με βλέπω. Απλά σε βάθος χρόνου. Εκτός αν ο Γιάννης μου χαρίσει το δικό του! Κι ας είναι γκρι.
![]()
Τι ξέρουμε – υποψιαζόμαστε γι αυτό ?Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Έχει «διαρρεύσει» τίποτα η triumph?
Ελπίζω οι Άγγλοι να είναι τουλάχιστον…gentlemen και να μην αρχίσουν τις «παπατζες» της ΥΑΜΑΗΑ περί αμμολόφων , χιονοστιβάδων , αρκούδες και ανακόντα..
![]()
Φήμες απο το MCN (που αναπαραγει αφειδώς το μοτοτριτη) και κλασσικές φωτοσοπιές.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Τι ξέρουμε – υποψιαζόμαστε γι αυτό ?
Έχει «διαρρεύσει» τίποτα η triumph?
Τελευταίο στη λιστα με τις φήμες ειναι το νεο Sprint
Ακόμα τιποτα σιγουρο![]()
(τελος το οφτοπικ)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν πας μια βόλτα μέχρι τη Νέα Ζηλανδία να δεις αν έρχομαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Εκτός αν ο Γιάννης μου χαρίσει το δικό του! Κι ας είναι γκρι.![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Θα πάω κάποια στιγμή, που θα μου πάει. :wacko:
(Τέλος το οφτοπικ πράγματι)
Συμφωνω στο πνευμα, αλλα οχι στο παραδειγμα. Το GSA εχει πολλα θεματα που το εμποδιζουν απο το να κανει την δουλεια του αριστα. Γνωμη μου αυτο βεβαια.Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Ποιος ο λόγος και για ένα γιαπωνέζικο GSA λοιπόν μιας και το BMW κάνει την δουλειά του άριστα;
Το δε ΚΤΜ δεν ειναι απολυτο, μια χαρα φιλικοτατο οταν το θελεις ειναι, απλα σου δινει και την δυνατοτητα να μη το θελεις ηρεμο, πραγμα που το GSA δεν στη δινει, αναμεσα σε πολλα αλλα που δε σου δινει.
Αλλα αφου υποστηριζεις τον ανταγωνισμο, γιατι σε ενοχλει που η yamaha εβγαλε ανταγωνιστη του GSA? Επειδη για καποιον δικο σου λογο περιμενες οτι θα βγαλει ανταγωνιστη στο ΚΤΜ?. Η yamaha δεν νομιζω ποτε να υπονοησε οτι βγαζει μηχανη για αλματα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.