Αναχωρηση απο Κρυονερι γυρω στις 10:00,αποσταση καμια 30αρια χλμ,επιπεδο δυσκολιας(αναλογα βεβαια τη φυσικη κατασταση) μετριο,διαδρομη σουπερ,χρονος περιπου 2+ ωρες!
Αναχωρηση απο Κρυονερι γυρω στις 10:00,αποσταση καμια 30αρια χλμ,επιπεδο δυσκολιας(αναλογα βεβαια τη φυσικη κατασταση) μετριο,διαδρομη σουπερ,χρονος περιπου 2+ ωρες!
...cause the place seems still alive...
Ημουν εκει τον προηγουμενο μηνα,με τα χιονια.Ειναι σουπερ!Αν δν δουλευα,θα ερχομουν.
Με τι ποδηλατα θα πατε??
Μεχρι στιγμης ειμαστε 2,εγω θα ειμαι με το καινουργιο hard tail κι ο φιλος με FS,Αρχικά δημιουργήθηκε από giospy
Ημουν εκει τον προηγουμενο μηνα,με τα χιονια.Ειναι σουπερ!Αν δν δουλευα,θα ερχομουν.
Με τι ποδηλατα θα πατε??
mountain μιλαμε παντα!
Καλη φαση, κ γω ht εχω, mongoose tyax. καλα να περασετε φιλε μου,μακαρι να μπορουσα να ερχομουν.
Thanx φιλε,στην επομενη!Αρχικά δημιουργήθηκε από giospy
Καλη φαση, κ γω ht εχω, mongoose tyax. καλα να περασετε φιλε μου,μακαρι να μπορουσα να ερχομουν.
Aν δε βγω με το μηχανάκι μέσα και εγώ...!!!
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Kατι πήγε να γίνει πρόσφατα αλλα μας τα χάλασε ο καιρος http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=98441Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Aν δε βγω με το μηχανάκι μέσα και εγώ...!!!
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Δε μασαμε και ψιλοβροχο να ριξει,εκτος αν ριξει καταιγιδα...οποτε...μασαμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Kατι πήγε να γίνει πρόσφατα αλλα μας τα χάλασε ο καιρος http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=98441
Παντως το περασμενο Σαββατο ηταν μια χαρα!
Υ.Γ.Παρατα το μηχανημα του διαβολου κι ελα για πεταλι:smilea:
Αν εχει καλό καιρό ειναι δύσκολο να αντισταθω στη μυρωδιά του διχρονόλαδου.Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Δε μασαμε και ψιλοβροχο να ριξει,εκτος αν ριξει καταιγιδα...οποτε...μασαμε!
Παντως το περασμενο Σαββατο ηταν μια χαρα!
Υ.Γ.Παρατα το μηχανημα του διαβολου κι ελα για πεταλι:smilea:![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Σεβαστον...στη περιοχη θα εισαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αν εχει καλό καιρό ειναι δύσκολο να αντισταθω στη μυρωδιά του διχρονόλαδου.![]()
![]()
Αν εχεις καταλληλο ρουχισμο,δν εχεις κανενα προβλημα.Ειχαμε παει με τα χιονια τον φλεβαρη, και κολλαγε η ροδα απο το χιονι!Αλλα δν μασησαμε,ελεω ρουχισμου...ειχαμε και μαχιμα ποδηλατα ομως ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Kατι πήγε να γίνει πρόσφατα αλλα μας τα χάλασε ο καιρος http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=98441![]()
Τυχεροι οσοι θα πατε!!!![]()
Δέν το κάνεις στη Βαρυμπόπη στη καγκελόπορτα να βουτηχτούμε στις λάσπες μαζί με τους λοιπούς βρωμερούς εντουράδες να κάνουμε καμιά μονοπατάδα και να βγούμε off σε λιγότερο από 2 + ώρες απλού χωματόδρομου ?
υπάρχει πιθανότητα να σκάσω μύτη με τα κουλάδια GM & fzr1000exup(με νέο όχημα) να τους πάρω τίποτα πιέσεις στα πιστάκια
Ο βαθμος δυσκολιας ειναι το προβλημα μου με τις λάσπες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giospy
Αν εχεις καταλληλο ρουχισμο,δν εχεις κανενα προβλημα.Ειχαμε παει με τα χιονια τον φλεβαρη, και κολλαγε η ροδα απο το χιονι!Αλλα δν μασησαμε,ελεω ρουχισμου...ειχαμε και μαχιμα ποδηλατα ομως ε??![]()
Τυχεροι οσοι θα πατε!!!![]()
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Βλεπω παντου δίνει βροχή ρε γαμώτο το ΣΚ....
Somewhere in my soul
Yeahhh..