πάς άνεταΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ο βαθμος δυσκολιας ειναι το προβλημα μου με τις λάσπες !!!![]()
![]()
πάς άνεταΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
![]()
εγώ μια χαρά τον βλέπω τον καιρόΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Βλεπω παντου δίνει βροχή ρε γαμώτο το ΣΚ....
Μια ιδεα ειναι μωρε ολα...αρκει βεβαια να εχεις στο αμαξι μια αλλαξια ρουχα,απο βρακι μεχρι και καλτσες!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
ε δε νομίζω να θέλει κανείς να περάσουμε και κάτω από τις γραμμές στο τούνελ με το ποδήλατοΑρχικά δημιουργήθηκε από giospy
Μια ιδεα ειναι μωρε ολα...αρκει βεβαια να εχεις στο αμαξι μια αλλαξια ρουχα,απο βρακι μεχρι και καλτσες!!![]()
εκεί δεν θα χρειαστεί μόνο αλλαξιά αλλά μάσκα και βατραχοπέδιλα![]()
Μιας που το φερε η κουβέντα το ΜΕΤΕΟ δε ξέρω τι προβλέψεις κάνουν.... εχω βγει φετος 10 φορες που εδιναν συννεφια... με ηλιο και τη 1 χιονιζε τις αλλες εβρεχε.... :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
εγώ μια χαρά τον βλέπω τον καιρό
Στα υπόλοιπα site δινει ψιλοβροχο... γι αυτο κρατάω μια επιφύλαξη...![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Λες τη κιτρινομαυρη καγκελοπορτα στα Βασιλικα που καταληγει στο Αστ.τμημα???Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Δέν το κάνεις στη Βαρυμπόπη στη καγκελόπορτα να βουτηχτούμε στις λάσπες μαζί με τους λοιπούς βρωμερούς εντουράδες να κάνουμε καμιά μονοπατάδα και να βγούμε off σε λιγότερο από 2 + ώρες απλού χωματόδρομου ?
υπάρχει πιθανότητα να σκάσω μύτη με τα κουλάδια GM & fzr1000exup(με νέο όχημα) να τους πάρω τίποτα πιέσεις στα πιστάκια
Αν ναι,μερος της διαδρομης που κανουμε περναει απο κει!
Πριν ομως εχει ζορικη ανηφορα...
...cause the place seems still alive...
Εκει θες και εμβολια μετά....Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ε δε νομίζω να θέλει κανείς να περάσουμε και κάτω από τις γραμμές στο τούνελ με το ποδήλατο![]()
εκεί δεν θα χρειαστεί μόνο αλλαξιά αλλά μάσκα και βατραχοπέδιλα![]()
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Dim δε λέει αυτή... λέει κάτω στα πιστακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Λες τη κιτρινομαυρη καγκελοπορτα στα Βασιλικα που καταληγει στο Αστ.τμημα???
Αν ναι,μερος της διαδρομης που κανουμε περναει απο κει!
Πριν ομως εχει ζορικη ανηφορα...![]()
Εγω συνηθως ξεκιναω στη 1η μπάρα μετα το εκκλησακι της βαρυμπομπης και ανεβαινω απο μονπατακι μεχρι τη κιτρινομαυρη πορτα που λεειι ο Dim
Somewhere in my soul
Yeahhh..
από την καγκελόπορτα έχει ανηφόρα 500m με πέτρες ακριβώς, την οποία ΠΟΤΕ δεν ανεβαίνω με το ποδήλατο αλλά πεζόςΑρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Λες τη καγκελοπορτα ανεβαίνοντας την γέφυρα της βαρυμπόπης, περνώντας την Βιανέξ δεξιά
Πριν ομως εχει ζορικη ανηφορα...![]()
μόλις βγώ στα πιστάκια τότε αρχίζω
με το wr την 1η φορά που πέρασα ήμουν με 1 άλλο παιδί το οποίο πέρασε άκρη άκρη σιγά, εγώ είδα το βάθος που περνούσε και λέω αυτός είναι αδερφή εγώ τέρμα γκάζι από τη μέση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Εκει θες και εμβολια μετά....![]()
λίγα δευτερόλεπτα μετά είχα χωθεί στη λάσπη μέχρι την κορυφή![]()
Πας και λιωνεις πιστα εσυ ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
από την καγκελόπορτα έχει ανηφόρα 500m με πέτρες ακριβώς, την οποία ΠΟΤΕ δεν ανεβαίνω με το ποδήλατο αλλά πεζός![]()
μόλις βγώ στα πιστάκια τότε αρχίζω
Εμεις ειμαστε στο mode "κανω χιλιομετρα","φερτε μου ανηφορες" και τετοια (γι΄αυτο και εχω χαθει κανα 2 φορες)...
Οσο για τη βροχη...
![]()
...cause the place seems still alive...
Aμα ερθω είναι δύσκολο να χαθούμε!!! γιατι τα εχω λιωσει ολα με το μηχανάκι τα μονοπατια φλαταδουρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Πας και λιωνεις πιστα εσυ ε?
Εμεις ειμαστε στο mode "κανω χιλιομετρα","φερτε μου ανηφορες" και τετοια (γι΄αυτο και εχω χαθει κανα 2 φορες)...
Οσο για τη βροχη...![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
εγώ σκέφτομαι κιόλας ότι σε περίπτωση που πάθει κάποιος κάτι στο βουνό και σε απόσταση 30km θα έχουμε πρόβλημα στο να γυρίσουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Πας και λιωνεις πιστα εσυ ε?
Οσο για τη βροχη...![]()
Ολα τα σημεια είναι προσβάσιμα!!! με αμάξι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
εγώ σκέφτομαι κιόλας ότι σε περίπτωση που πάθει κάποιος κάτι στο βουνό και σε απόσταση 30km θα έχουμε πρόβλημα στο να γυρίσουμε![]()
μην ανησυχεις!!
Somewhere in my soul
Yeahhh..
οκ λοιπόν ορίστε ακριβώς μέρος για να συναντηθούμε![]()