ο
ο
Πάντα φοράμε κράνος και προφυλακτικό για να γλυτώσουμε από το κακό(έκανα και ρήμα), μόνο μην μπερδέψουμε ποιο πηγαίνει που...
Αρχικά δημιουργήθηκε από koser
o
Σωστά... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Drbig μπες στο προφίλ και δε
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Aπ'τα τελευταία supersport που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ακόμα και σε ταξίδι με το έταιρο ήμισυ, μετά βγήκαν τα "τζιτζικόφτερα"..![]()
Πάντα το γούσταρα και πάντα θα το γουστάρω, για την ποιότητα κατασκευής του, για τη στιβαρότητά του, για την ομορφιά του που δεν θα βαρεθείς ποτέ απ'όπου κι αν το κοιτάξεις. Αν δεν είσαι απ'αυτούς που κυνηγάνε τους χρόνους σε πίστες αλλά και το απόλυτο που προσφέρουν τα ss των τελευταίων χρόνων, βρες ένα σε καλή κατάσταση και παντρέψου το..
![]()
Χαρές που θα κάνει ο Δούκας...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
μπλα μπλα μπλα:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χαρές που θα κάνει ο Δούκας...:rotflmao:
Ποιος τον γαμεί; Πήγε και πήρε τζιξερ να δει χαρα! κι έμπλεξε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Να προσθέσω ότι μετάνιωσα που το έδωκαμου 'χει λείψει. Καλός σύντροφος στο ταξίδι (πάντα για SS) Με έχει πάει πολυυύ μακριά (και με έφερε).:wacko:
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Μωρέ διπλές χαρές θα κάνει αλλά στο σεξουαλικό μέρος κι εγώ χυλόπιτα θα ρίξω :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποιος τον γαμεί; Πήγε και πήρε τζιξερ να δει χαρα! κι έμπλεξε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μην σπαμαρετε κύριος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μωρέ διπλές χαρές θα κάνει αλλά στο σεξουαλικό μέρος κι εγώ χυλόπιτα θα ρίξω :rotflmao: :rotflmao:
Σκατά Mod ΡΠΜ
![]()
πουλα του το CBF![]()
![]()
![]()
μαλακα μου ερεθιστηκα λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aπ'τα τελευταία supersport που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ακόμα και σε ταξίδι με το έταιρο ήμισυ, μετά βγήκαν τα "τζιτζικόφτερα"..![]()
Πάντα το γούσταρα και πάντα θα το γουστάρω, για την ποιότητα κατασκευής του, για τη στιβαρότητά του, για την ομορφιά του που δεν θα βαρεθείς ποτέ απ'όπου κι αν το κοιτάξεις. Αν δεν είσαι απ'αυτούς που κυνηγάνε τους χρόνους σε πίστες αλλά και το απόλυτο που προσφέρουν τα ss των τελευταίων χρόνων, βρες ένα σε καλή κατάσταση και παντρέψου το..
![]()
![]()
Γυρισες απο τον μάστορα;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μαλακα μου ερεθιστηκα λέμε...![]()
Με ταξί; :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μπας θες CBF να ξεκ@υλώσεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μαλακα μου ερεθιστηκα λέμε...![]()
:rotflmao:
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Hiro...Την μηχανή την βρήκα 2003 μοντέλο με 20000 χλμ (πολύ λίγα μου φαίνονται) 5500 χιλιάρικα, άντε πες να την κατεβάσεις στα 5000(δύσκολα θα το βρεις με 4000 χιλιάρικα) μπλε μαύρο που είναι και το χρώμα που μου αρέσει αλλά πρόσεξα κάτι μικροχτυπήματα...θα μου πεις λίγο πολύ θα υπάρχουν αυτά, το σημαντικό είναι να μην έχει πρόβλημα το μοτέρ ή οι μπουκάλες, η πιο φτηνή που βρήκα είναι 4800...Όσο για το γκάζι δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ απλά σαν σύνολο το γουστάρω πολύ το μηχανάκι, εγώ προσωπικά θεωρώ ήδη υπερβολικά τα 600 με το γκάζι που έχουν, που θα τρέξεις πια!!!! Σαν μειονέκτημα θεωρώ την κατανάλωση που έχει... αν κάνω λάθος πείτε μου..
Πάντα φοράμε κράνος και προφυλακτικό για να γλυτώσουμε από το κακό(έκανα και ρήμα), μόνο μην μπερδέψουμε ποιο πηγαίνει που...
Αρχικά δημιουργήθηκε από koser
....εγώ προσωπικά θεωρώ ήδη υπερβολικά τα 600 με το γκάζι που έχουν, που θα τρέξεις πια!!!! Σαν μειονέκτημα θεωρώ την κατανάλωση που έχει... αν κάνω λάθος πείτε μου..
1. Αν θεωρείς γκάζι το 600 μην πάρεις το 954
2. Αν δεν το ανοιξεις δεν καίει... όπως κάθε μηχανή.... δεν καίει παραπάνω απο τα 600 όμως
Ασε με σε παρακαλώ να το χαρώ τώρα που την είδε τζαπαν πάλι μη το γκαντεμιαζουμε κ το πιάσουμε πάλι τα ψυχολογικά του:rotflmao: