Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έλα ρε, θα πάρεις το CBF να δεις τι πάνα πει μηχανή.![]()
ετσι οκ!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έλα ρε, θα πάρεις το CBF να δεις τι πάνα πει μηχανή.![]()
ετσι οκ!
![]()
το κορμί το κορμίιιιι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ναι, ε ?![]()
ειναι να μην πεσεις στην αναγκη φιλε!
![]()
απο ότι μίλησα και με γνωστό συμφορουμίτη αμφισβητείται η αγνότητα του κορμιού της αναγκης....
παρακαλούνται να προσκομιστούν και τα απαραίτητα πιστοποιητικά...
Το σιγουρο ειναι οτι θα πεσει απιστευτο γελιο....
Να το κανετε...
Και οτι βγει...
θα ειναι κατι σαν cannonball run...
Να βαλετε και βραβεια για τους πρωτους...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Το σιγουρο ειναι οτι θα πεσει απιστευτο γελιο....
Να το κανετε...
Και οτι βγει...
θα ειναι κατι σαν cannonball run...
Να βαλετε και βραβεια για τους πρωτους...![]()
![]()
το καλύτερο βραβείο φίλε μου θα ειναι ότι θα έχεις στο μυαλό σου τις αναμνήσεις και την ικανοποιήση ότι "ΤΟ ΕΚΑΝΑ"
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
το καλύτερο βραβείο φίλε μου θα ειναι ότι θα έχεις στο μυαλό σου τις αναμνήσεις και την ικανοποιήση ότι "ΤΟ ΕΚΑΝΑ"
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Καμια αντιρρηση...αυτη ειναι η μεγαλυτερη ανταμοιβη...Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Για να κανετε φαση το ειπα...
![]()
Σοφιανέ πια από τις δυο είναι η σωστή διαδρομή ?
Travel, Grow, Share
η τελευταια που ποσταρηστικε!!...εχει βγει απο μεσα δλδ το Καρπενησι, Λ. Πλαστηρα, Βουλγαρελι, Τζουμερκα
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
μηπως πρέπει να κάνουμε κανα test drive αντοχής χλμ σε 2ήμερη κατάσταση......
κατά τα τέλη Απρίλη αρχές Μάη?
λέω εγω τώρα
![]()
εγω κατι κανω...αλλα προπονουμαι κρυφα!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
Εγώ πάντως όσο κοιτάω τη διαδρομή, τόσο περισσότερο μ' αρέσει και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι αν βγει ΤΟΣΟ σιδερόκωλα ίσως να χαραμίζεται λιγάκι... Υπάρχουν υπέροχα μέρη, απίστευτοι δρόμοι και κυρίως τόποι στους οποίους δεν έχω ξαναπάει και δύσκολα θα ξαναπάω.
Αρχίζω να καλλιεργώ την ιδέα στο μυαλό μου, μήπως (ίσως και αν βρεθεί παρέα) την ανοίξω / ανοίξουμε σε περισσότερες μέρες, σε στυλ μίνι διακοπών. Κάτι σαν να λέμε μια βδομαδούλα, κυριλέ, με σκηνούλες, χαλαροί ρυθμοί, καμιά 400-500 χιλιόμετρα τη μέρα με χρόνο να δεις πράγματα, να κάνεις χαβαλέ το βράδυ κι έτσι...
Τέλος πάντων, απλά μια σκέψη είναι ακόμη και τίποτε παραπάνω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εγώ πάντως όσο κοιτάω τη διαδρομή, τόσο περισσότερο μ' αρέσει και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι αν βγει ΤΟΣΟ σιδερόκωλα ίσως να χαραμίζεται λιγάκι... Υπάρχουν υπέροχα μέρη, απίστευτοι δρόμοι και κυρίως τόποι στους οποίους δεν έχω ξαναπάει και δύσκολα θα ξαναπάω.
Αρχίζω να καλλιεργώ την ιδέα στο μυαλό μου, μήπως (ίσως και αν βρεθεί παρέα) την ανοίξω / ανοίξουμε σε περισσότερες μέρες, σε στυλ μίνι διακοπών. Κάτι σαν να λέμε μια βδομαδούλα, κυριλέ, με σκηνούλες, χαλαροί ρυθμοί, καμιά 400-500 χιλιόμετρα τη μέρα με χρόνο να δεις πράγματα, να κάνεις χαβαλέ το βράδυ κι έτσι...
Τέλος πάντων, απλά μια σκέψη είναι ακόμη και τίποτε παραπάνω...
o Μc Diver ειναι ψημενος ήδη για κάτι τετοιο.....εγω το θελω σιδεροκωλο....δεν μπορει....εχω μαθει αν δεν με πονεσει ο κωλος σου δεν το ευχαριστιεμαι......no pain no gain
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;