Αρχικά δημιουργήθηκε από Rοbert De Nirο
εχει κανα ρολακι για εμενα?
Μπρατσάκια έχεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rοbert De Nirο
εχει κανα ρολακι για εμενα?
Μπρατσάκια έχεις?
αμα εχει και υποβρυχια γυρισματα είμαι επαγγελματίας δύτης![]()
Bandit rulezzzzzz
Κύριε Γιώργο καλησπέρα και από εμένα..
Τώρα το πήρε το μάτι μου το post σας ότι χρειαστείται μπορώ να σας βοηθήσω και εγώ.
Το τηλέφωνο μου το έχεται.. Μπορεί να μην με ξέρεται σαν tselo αλλά νομίζω το garage Χρήστος κάτι σας λέει....
εχεις πμΑρχικά δημιουργήθηκε από tselos
Κύριε Γιώργο καλησπέρα και από εμένα..
Τώρα το πήρε το μάτι μου το post σας ότι χρειαστείται μπορώ να σας βοηθήσω και εγώ.
Το τηλέφωνο μου το έχεται.. Μπορεί να μην με ξέρεται σαν tselo αλλά νομίζω το garage Χρήστος κάτι σας λέει....![]()
Χαιρετώ! Αν χρειαστείτε κάποιον να γράψει τη μουσική, ενημέρωσέ με. Είμαι συνθέτης και δουλεύω σε δισκογραφική εταιρία. Συνήθως γράφω μουσική για σποτ και τρέιλερ. Έχω πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό και εμπειρία.
Τα λέμε.
They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.
αν θες, στείλε μου με εμέηλ ένα δείγμα δουλειάς σουΑρχικά δημιουργήθηκε από dxeavy
Χαιρετώ! Αν χρειαστείτε κάποιον να γράψει τη μουσική, ενημέρωσέ με. Είμαι συνθέτης και δουλεύω σε δισκογραφική εταιρία. Συνήθως γράφω μουσική για σποτ και τρέιλερ. Έχω πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό και εμπειρία.
Τα λέμε.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dxeavy
Τα λέμε.
ετσι μαλιστα!!! αφου βρισκεται καποιος να "ηγηθει" της μουσικης (συνθεση κατα βάση) δεχομαι αν θέλετε να βοηθησω στον περιορισμενο χρονο μου! παιχτικά, ενορχηστρωτικα κλπ!
συνάδελφε![]()
![]()
![]()
Ισα ρε ψωνιοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ετσι μαλιστα!!! αφου βρισκεται καποιος να "ηγηθει" της μουσικης (συνθεση κατα βάση) δεχομαι αν θέλετε να βοηθησω στον περιορισμενο χρονο μου! παιχτικά, ενορχηστρωτικα κλπ!
συνάδελφε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ρε τι χάνω όταν λειπω....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε τι χάνω όταν λειπω....![]()
εμεις παντως χανουμε την ησυχια μας οταν ερχεσαι!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εμεις παντως χανουμε την ησυχια μας οταν ερχεσαι!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
ελα ρε συ, μη μου το χαλας!
πες τιποτα!
![]()
![]()
Βρηκα ονομα για τη μπανταΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ελα ρε συ, μη μου το χαλας!
πες τιποτα!
![]()
![]()
![]()
(αλλα δε στο λέω)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βρηκα ονομα για τη μπαντα![]()
(αλλα δε στο λέω)
[FONT=courier new]The PhotoCopies[/FONT]
:wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[FONT=courier new]The PhotoCopies[/FONT]
:wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι, THE MOTONERS.
Παλιοσπάμμερς.Τελειώνετε με τα συζυγικά σας σε ό,τι θρεντ βρίσκετε, μην πιάσω τη σφουγγαρίστρα.
safety doesn't happen by accident